Şimdi Ara

Superonline reklamı görüyorum sizdede var mı ? [Tekrar Başladı] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
5
Favori
6.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sadece vodafone yok en populer gsm şirketlerinden 2~3 ü var dahası niye müşteri olduğu anlaşılmayanda var...
  • 2 gündür başladı telefonumda bazı uygulamarda bile çıkıyor lanet şey. Üstelik telefon rootlu ve reklam engelleyici yüklü.
  • AdBlock varken bile 15 temmuz reklamı çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam mobilde bile çıkıyor , zaten küçücük ekran yarısını video reklamları kaplıyor.
    Artık tüm siteler https'e geçse de böyle şeyler görmesek.
  • Şu şekilde bir şikayet formu açtım, html injection'ın devamı durumunda aboneliğimi sonlandıracağım.

quote:

Merhaba,

Son günlerde, girdiğim rastgele web sayfalarının içinde, direkt olarak ISS olarak Turkcell'in veri akışına müdahale ederek araya HTML kodları enjekte ettiğini farkediyorum. Bu şekilde, görüntülemek istediğim içerik, benim rızam olmadan Turkcell tarafından değiştirilmekte, ve ilgili web sitesinin sunmadığı video ve görsel gibi içerikler zorla dayatılmaktadır.

Bu Turkcell'in aktif bir şekilde eriştiğim içeriği okuyup, işleyip, manupile ettiği anlamına geliyor, ve bunu kesinlikle kabul etmiyorum.

Turkcell'in bu politikasından vazgeçmesi için talebimi, ve bir değişiklik olmaması durumunda üç seneyi aşkın devam eden aboneliğimi sonlandıracağımı bilginize arz ederim.

Saygılarımla.

Superonline reklamı görüyorum sizdede var mı ? [Tekrar Başladı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Driant -- 15 Temmuz 2017; 16:45:41 >

• bend e superonline kullaniyorum, bir defa kota bilgilendirme mesaji geldi, alakasiz sadece actigim sayfaya enjekte edilmis bir resim olarak sag alt tarafta ama sayfanin yarisini kapliyordu.

bir defa da 15 temmuz ile ilgili bir sey gordum ama sanirim baska bir isim vardi, pek dikkatli bakamadim kapatip gectim.

bu sekilde html enjeksiyonu yapialbiliyorsa https icindekileri de okuyabiliyorlar mi diye merak ediyorum
  • Telefonu, pc yi anladim da tv ye nasil entegre ettiniz? 2-3 gun once tv izlerken kotanizin %80 doldurunuz diye cikti, ertesi gun de 15 temmuz banner i cikti. Ustelik boktan bir tvim var. Youtube da bile reset atiyor. Superonline nin banneri sak diye cikiyor

• teqali kullanıcısına yanıt
    tv dedigin smart tv mi hocam? internetten yayin alabilen? ya da izledigin sey tv plus olmasin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Driant

Şu şekilde bir şikayet formu açtım, html injection'ın devamı durumunda aboneliğimi sonlandıracağım.

quote:

Merhaba,

Son günlerde, girdiğim rastgele web sayfalarının içinde, direkt olarak ISS olarak Turkcell'in veri akışına müdahale ederek araya HTML kodları enjekte ettiğini farkediyorum. Bu şekilde, görüntülemek istediğim içerik, benim rızam olmadan Turkcell tarafından değiştirilmekte, ve ilgili web sitesinin sunmadığı video ve görsel gibi içerikler zorla dayatılmaktadır.

Bu Turkcell'in aktif bir şekilde eriştiğim içeriği okuyup, işleyip, manupile ettiği anlamına geliyor, ve bunu kesinlikle kabul etmiyorum.

Turkcell'in bu politikasından vazgeçmesi için talebimi, ve bir değişiklik olmaması durumunda üç seneyi aşkın devam eden aboneliğimi sonlandıracağımı bilginize arz ederim.

Saygılarımla.

Superonline reklamı görüyorum sizdede var mı ? [Tekrar Başladı]

Güzel yazmışsınızda sizi 15 temmuza hakaret ve muhalefetten, fetöcü olmakla suçlayıp fişlemesinler / içeri atmasınlar?

Bu inject belasından kurtulmanın tek yolu OpenVPN. Ona NAH enjekte ederler.

• wolkien kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tv plus degil. Smart tv. Sadece turksattan uydu yayini izliyorum. Benim tv cok da iyi bir smart tv de degil zaten.

• Aylar süren ısrarlı şikayet bildirimleri sonucunda bana promo reklam istemiyosam Turkcell'in reklam engelleme servisini (vergi bilmem nesi dahil 170 liralık fatura az geliyor olacak ki buna ek aylık 3,5 tl) satın almak zorunda olduğumu söylediler messenger üzerinden.

TRE Superonline reklamı görüyorum sizdede var mı ? [Tekrar Başladı]

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.