< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DneBandim -- 20 Aralık 2019; 21:2:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DneBandim -- 20 Aralık 2019; 21:2:30 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Donunu düşüren kahraman olamaz
|
|
mb:MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II** Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold Game: PS4 PRO 1 TB White Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 1 Ocak 2020; 19:42:1 > |
mb:MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II** Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold Game: PS4 PRO 1 TB White Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turktelekomdan millenicoma geçtim önceden 12 mbps alıyordum üniversiteyi sehirdisinda okudugum için önemsemiyordum ama üniversite bitince millenicoma geçiş yaptım. Millenicoma rahat bir şekilde geçtim sorun olmadı ama iki gün önce ttden fatura geldi 188 lira diye. Aradik konustuk 120 liranin tivibu kutusunun ucreti olduğunu soylediler ve ben de tivibuyu iptal edeli bir yildan fazla olduğunu ve kutuyu da iade ettiğimi söyledim. O zaman bana bu durumu ilinizdeki merkeze iletin dediler. Neyse annemin adina olduğu için ve ben de çalıştığimdan dolayi annem gitmiş konuşmuş. Orada da bambaşka bir yalan uydurup onun tivibu parasi değil modemin parası olduğunu söylemişler. Yahu bu modem fiber modem değil ki kiralık olsun. Kaldı ki biz 2+2 yil taahhutlu odeme yaptik içinde modem paralari kesilmedi mi o kadar. Millenicoma gecmeden önce sorduğumda modem sizde kalir siz odemis oluyorsunuz 2 yilda denmisti. Yardımcı olun arkadaşlar bu sorunu yasayan var mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
THH ne başvurmanızı öneririm. 2015 Yılında Turk Telekom abonesiydim ADSL. 2 yıllık sözleşmem bittiğinde direk gidip müdürlükten kapattım. Sonrasında Turknet bağlattım sıfırdan VDSL. Hala zamanında Turk Telekomdan aldığım Zyxel modemi kullanmaktayım. Modem sizin olmalı yüksek ihtimal, tabi sözleşmeye bir bakmak gerek. |
intel i7-3770k(tt Frio ock) / MSI Z77a-gd65/2*4gb g.skill RipjawsX /3 tb wd green/1.5 tb wd green/ocz vector 180(480gb)/EVGA GTX 970 04G-P4-3975-KR / tt tr2 800w/tt v51 riing/ Inca Il-1023L/logitech g710 /logitech g502/ razer destructor 2/razer carcharias
|