Şimdi Ara

Superonline internet tarifesi iptali ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 1 ay öncesine kadar TTNET kullanıyordum. SOL'e geçtim, 20 Mbit Fiber İnternet tarifesine. Fakat şimdi pişmanım AKK yüzünden. Çünkü TTNET'in AKK'sı 100 GB, ama SOL'de bu rakam 1/4'ü kadar yani 25 GB. Neyse taahhütname imzalamadı daha babam ve TTNET abeneliğimiz hala devam ediyor. Acaba hiç bir ücret ödemen SOL abonelimiğizi iptal ettirebilir miyiz? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Düzeltme:

Arkadaşlar şimdi anneme sordum taahhütname imzalanmış. Taahhütnameyide buldum. Önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CromatiN -- 7 Haziran 2012; 13:20:48 >

• Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum...
  • Arkadaşlar durum acil yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...
  • hocam taahhütnamedeki parayı isterler çok birsey yapamazsınız
  • Taahhütname imzalanmış olsa da, şu sıralar iptal edilmesi durumunda ekstra bir ücret ödenmemesi lazım. Çünkü erken taahhüt iptallerinde, yararlanılan indirimleri geri istiyorlar sizden. Eğer bedava modem, kurulum ücreti gibi ekstralar söz konusu değilse, ücret ödemenize gerek olmaz. Kullandığınız gün kadar hizmet bedeli dışında tabi. Bu konuda en net bilgiyi müşteri hizmetlerinden alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Taahhütname imzalanmış olsa da, şu sıralar iptal edilmesi durumunda ekstra bir ücret ödenmemesi lazım. Çünkü erken taahhüt iptallerinde, yararlanılan indirimleri geri istiyorlar sizden. Eğer bedava modem, kurulum ücreti gibi ekstralar söz konusu değilse, ücret ödemenize gerek olmaz. Kullandığınız gün kadar hizmet bedeli dışında tabi. Bu konuda en net bilgiyi müşteri hizmetlerinden alabilirsin.

ben bi gün kullandım ertesi gün iptal ettirdim aktivasyon ücretini aldılar benden 24 ay tahhaut vardı 29 tl ödeme yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Taahhütname imzalanmış olsa da, şu sıralar iptal edilmesi durumunda ekstra bir ücret ödenmemesi lazım. Çünkü erken taahhüt iptallerinde, yararlanılan indirimleri geri istiyorlar sizden. Eğer bedava modem, kurulum ücreti gibi ekstralar söz konusu değilse, ücret ödemenize gerek olmaz. Kullandığınız gün kadar hizmet bedeli dışında tabi. Bu konuda en net bilgiyi müşteri hizmetlerinden alabilirsin.

Ne kadar süre içinde iptal ettirirsek kabul ediyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maqlor

Anladığım kadarı ile fiber abonesisiniz. Kurulum ücreti alırlar ve modem teslimatı için bilgilendirirler. Modemi teslim ederseniz modem için ücret alınmaz. Teslim etmezseniz 150 lira faturanıza yansıtılır.

En net bilgiyi Superonline Mh tarafından alabilirsiniz.

Peki bu ücreti verince cihaza girmek için gerekli şifreleri de teslim ederler mi ki?
    Sonuçta cihazı satmış oluyorlar ve cihaz üzerinde herhangi bir tasarrufları kalmamış oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.