Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.433
Cevap
99
Favori
361.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt
    36 sürümü ciddi fark etti diye düşünüyorum. 33 ten geçtim. Gerçekten daha iyi.

    37 yi denediniz mi? Performansı nasıl?
  • 037 sürümünü yükledim atma sorunu gitti biraz daha iyi 033 e göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi998 -- 21 Aralık 2020; 19:30:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu WiFi hız dalgalanmalarını halletseler keşke



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi998 -- 21 Aralık 2020; 19:31:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scaen S kullanıcısına yanıt

    Sorunu çözebilen oldu mu ? Aynı sıkıntı bende de var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TolgaGazi3548

    turkcell firmware yağdırıyor bu aralar kontrol ettim yenisi gelmiş


    https://drive.google.com/file/d/1WWHC5GwFizUA-fnMLdZYUrBUHCrRLeaq/view?usp=sharing

    Kontrol edebileceğimiz link var mı?


    Bu arada drive linki için teşekkürler.

  • Arkadaşlar, konuya çok vakıf değilim. Yanlış bölümdeysem lütfen beni yönlendiriniz. Süperonline fiber internet kullanıyorum. Yalnız bendeki modem ZTE ZXHN H267A modeli. Evde 4 kişi lap top üzerinden internete girdiğimizde hızlarımızda bariz düşme oluyor. Müşteri hizmetleri aç kapa yapıyor, yok yazılım güncelledim diyor felan ama 2 gün sonra aynı şeyler tekrar edip duruyor. Ayın 27 sinde sözleşmem sona eriyor. Ne dersiniz bu süper online nın bir çözümü var mı yoksa başka servis sağlayıcıya mı yöneleyim. En azından kendi modemimi kullanacağım ( keenetic ) millenicom gibi bir sağlayıcı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: onat

    Arkadaşlar, konuya çok vakıf değilim. Yanlış bölümdeysem lütfen beni yönlendiriniz. Süperonline fiber internet kullanıyorum. Yalnız bendeki modem ZTE ZXHN H267A modeli. Evde 4 kişi lap top üzerinden internete girdiğimizde hızlarımızda bariz düşme oluyor. Müşteri hizmetleri aç kapa yapıyor, yok yazılım güncelledim diyor felan ama 2 gün sonra aynı şeyler tekrar edip duruyor. Ayın 27 sinde sözleşmem sona eriyor. Ne dersiniz bu süper online nın bir çözümü var mı yoksa başka servis sağlayıcıya mı yöneleyim. En azından kendi modemimi kullanacağım ( keenetic ) millenicom gibi bir sağlayıcı.

    Sizin modemin ana konusu aşşağıdaki linkte sorununuzu orayada yazmanız sizin için iyi olur. Süperonline'ın verdiği cihazlar 20$'lık ucuz cihazlar maalesef o yüzden wifi kaliteleri iyi değil ve çoğunda Mu-mimo desteği olmadığı için internet olsa dahi wifi'de herkese aynı anda cevap veremediği için istekleri tek tek alıyor onun için bekletiyor.Superonline üzerinden fiber şifrenizi alarak kendi modeminiz var ise yada Mu-mimo destekli router alarak mac clone yöntemiyle(bu yöntemi destekliyorsa) kendi modeminizi/routerınızı kullanabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/zte-h267a-modem--127055060-53




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 23 Aralık 2020; 12:54:57 >




  • arkadaşlar merhaba bende de bu modemden var ve wifi kablosuz kısmında sorun yaşıyorum interneti bilgisayarımda kablolu olarak kullanırken telefonumu kablosuzdan bağlayınca telefona bazen veri geliyor bazen gelmiyor sürekli kopmalar oluyor whatsapp ya da facebook messenger'da mesajlar gelmiyor ya da görüntülü görüşmek istediğimde sürekli donuyor takılıyor vs. modemi kapatıp açınca bir süre düzgün ilerliyor sonra yine aynı sorunlar yaşanıyor. superonline'ı aradım uzaktan bir ayar vb. gönderdiler çözülecek dediler fakat çözülen bir şey olmadı. kendim modemin ayarlar kısmından 5g yi kapatıp sadece 2.4g olarak ayarladım, kanalı 1-6-9-13 değiştirerek denedim, aşağıdaki ayar kısmından 20hz i seçtim ama pek düzelen bir şey olmadı. bu kadar şeyden sonra ne yapmalıyım modem değişimi ya da önceki sayfalarda paylaşılan 037 romunu mu kurmalıyım düzelir mi sizce? cevaplarsanız sevinirim teşekkürler





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyler Durden

    arkadaşlar merhaba bende de bu modemden var ve wifi kablosuz kısmında sorun yaşıyorum interneti bilgisayarımda kablolu olarak kullanırken telefonumu kablosuzdan bağlayınca telefona bazen veri geliyor bazen gelmiyor sürekli kopmalar oluyor whatsapp ya da facebook messenger'da mesajlar gelmiyor ya da görüntülü görüşmek istediğimde sürekli donuyor takılıyor vs. modemi kapatıp açınca bir süre düzgün ilerliyor sonra yine aynı sorunlar yaşanıyor. superonline'ı aradım uzaktan bir ayar vb. gönderdiler çözülecek dediler fakat çözülen bir şey olmadı. kendim modemin ayarlar kısmından 5g yi kapatıp sadece 2.4g olarak ayarladım, kanalı 1-6-9-13 değiştirerek denedim, aşağıdaki ayar kısmından 20hz i seçtim ama pek düzelen bir şey olmadı. bu kadar şeyden sonra ne yapmalıyım modem değişimi ya da önceki sayfalarda paylaşılan 037 romunu mu kurmalıyım düzelir mi sizce? cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

    bu cihaz donanım olarak zayıf ne kadar yazılımda yükleseniz cihazın kapasitesi bu router/modem bakmanızı tavsiye ederim.





  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Ben 36 ile daha memnunum. Hissedilir fark var. Deneyin derim.
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Romu kurarken ya da kurduktan sonra ekstra bir ayar yapmak gerekiyor mu yoksa direk kurulunca kaldığı yerden devam mı ediyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexter342

    Hocam modemin bakım kısmında istatislikler kısmının bir fotoğrafını atarmısınız.

    Kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı.

    Modemin bakım sayfasındaki istatiskler kısmının görselini ekte bulabilirsiniz.

    Şimdiden teşekkür ederim.

     Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu
  • Merhaba, daha önce turknet kullanıyordum, superonline fibere geçtim. Turknette torrent sitelerine girebilirken bu tarifede giremiyorum. sanırım dns değiştirsem de işe yaramıyormuş. modem arayüzündeki ispnin kendi dns'ini nasıl değiştirebilirim. 1.1.1.1 kullanmak istiyorum ama işe yaramıyor.


    Ya da kendi modemim olan Asus DSL-AC55U modemimi kullanabilir miyim? belki onda dns değiştiririm modem üzerinden. isp kullanıcı adı şifremi bir şekilde öğrensem kendi modemimi kullansam bu yasal olarak suç mu cezai işlem uygulanır mı? konu hakkında bilgisi olan var mı?

  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Aynen devam. Restart atıyor o kadar..
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt

    teşekkürler deneyeceğim

  • mrkaraburc kullanıcısına yanıt
    Evet kullanabilirsiniz. Bunun için kullanıcı adı ve şifrenizi bilmeniz gerekiyor. Ayrıca bazen modemin mac adresini de klonlamak gerekebiliyor. Bu ayar router'da mevcuttur muhtemelen.

    Suç olduğunu sanmıyorum. Olsa bile bugüne kadar kimse ceza yemedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TolgaGazi3548

    turkcell firmware yağdırıyor bu aralar kontrol ettim yenisi gelmiş


    https://drive.google.com/file/d/1WWHC5GwFizUA-fnMLdZYUrBUHCrRLeaq/view?usp=sharing

    Ben modem arayüzünden kontrol ettiğimde HG255sC163B037 olarak görüyorum.


    Manuel güncelleme yapmadım, sistem otomatik mi güncellemiştir?

  • Wharfedale kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi kısmındaki hatalara bakın :)
  • Arada bütün bütün wifi cihazları 30 saniyeliğine modemden kopuyor. Sonra manuel yada otomatik olarak kendi bağlanıyor. İnternette kopma olmuyor. Sorunun kaynağı nedir? Nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirable kullanıcısına yanıt

    Hg255s mi modem

    Benim ilk modemim de bu modeldi. Bir müddet kullandım , Wi-Fi kapatmalar felan , arada sadece 1 kapı ( duvar değil ahşap sunta oda kapısı ) varken interneti kullanamama ) Süperonline dan geldiler. Bu seri modemlerde bu sorunlar kronik bu sebeple bir revizyona gidildi dediler ve aynı modelin son sürümünü taktılar. Sorunum bir nebze olsun düzeldi. 1+1 daire içinde 2.4 ghz i kullanabiliyordum.

    3+1 daireye geçtim. Aynı modem bu sefer odalarda zor çeker oldu. Sonra zte modem taktılar. Oda termostatı ile sorunlar yaşanınca gene hg255s takıldı. Ama 2. El takıldı belli ki , hani o ilk başta dediğim modem var ya onlardan taktılar sanki. Çünkü Wi-Fi kopmaları başladı. PC yada telefondan bakıyorum Wi-Fi ismi bazen görünüyor bazen görünmüyordu. Ama en son kullandığım 255s de böyle bir Wi-Fi sorunu yoktu.

    müşteri hizmetlerini arıyorum. Servis yönlendirelim diyorlar. Gün içinde çalışıyorum diyorum , 6 ya kadar. 7 de gönderelim diyorlar. Ama bölgede çalışan servis elemanları arıyorlar biz 6 dan sonra çalışmıyoruz diyorlar. Bu sebeple anca cuma günü akşam arayabiliyorum ki haftasonu evdeyken gelebilsinler. 2 hafta ( yani 1 hafta sonraki haftasonu ) sonra gelecekler inş. Bakalım nasıl çözecekler ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 1 Ocak 2021; 17:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.