Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.434
Cevap
99
Favori
361.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MXKM kullanıcısına yanıt

    Dostum uğraşma. Bu modem her yanı kilitli bir kapalı kutu. Bende de aynısı var. Üç yıl önce aboneliğimi açarken getirdiklerinde bile resmen cifle temizledikleri belliydi. Üzerinde çizikler vardı. Şuan duvara sabit olduğundan yerinden oynatmıyorum. GPON'a bağlı duruyor. Beşinci ayında wireless'ı tozuttu. Müşteri hizmetleriyle de çözüm elde edemeyince evde malum tekel sağlayıcıdan kalan 300 megabitlik adsl modemi ethernet girişlerinden birine bağlayıp wireless'ı üzerinden verdim. Şuan gayet idare ediyor.


    DNS konusunu çözmek istiyorsan ya yazılım atıp admin girişi yapacaksın, ya da hiç uğraşmayıp sanal bir makineye ubuntu kurarak içindeki şifreyi alacaksın. MAC destekli bir modem ile güzel güzel kullanacaksın.


    Eğer para harcamadan maliyetsiz bir DNS değişimi istiyorsan (Programların isimlerini sansür tehdidine istinaden paylaşmayacağım...) DNSSEC destekli DNS sunuculara bağlantı sağlayan programlar var. Bilgisayarına kurup keyfine bakacaksın. Lakin kurmazsan çok ciddi DNS zehirlemesi mevcut malum sağlayıcımızda... Ayrıca tekel malum firmamız gibi bolca DPI bazlı sansür var. DNSSEC destekli DNS ile port şifrelemeli VPN kurmazsan internet kullanmayı bekleme... Sadece anatomi siteleri değil, rahatsız olunan birçok site DPI bazlı yönlendirilmiş durumda... Çatır çatır paket açıp veri okuyorlar...





  • zengier Z kullanıcısına yanıt

    ZTE H267A ile çok kolay bir şekilde wan şifresini aldım. Teşekkürler

  • Bunu türknet için kullanmayı denedim, internet kısmından bilgilerimi girdim ama çalışmadı hiçbir şekilde. WAN ışığı yanıyor internet yanmıyor. Fiber.

  • Arkadaşlar, hâlâ kendi modemimizi alıp takma konusunda bir gelişme yok mu? Ya da wi-fi güçlendirme için bir tavsiyesi olan var mı?

  • Merhaba ve çok teşekkür ederim! Sanal makine imajınız ve talimatlarınız sayesinde bu boktan sözde yönlendiriciyi normal bir cihaza değiştirebildim. Türkiye'den değilim ve iki aydır kafamı kurcalayan dairemde internet hızı sorununa cevap bulabildiğim için gerçekten minnettarım. Çok çok teşekkür ederim ve çok yaşa!

  • zengier Z kullanıcısına yanıt

    To message from written by @zengier on 24 Nisan 2018 17:30:10 (page 75 of this forum)


    Merhaba ve çok teşekkür ederim! Sanal makine imajınız ve talimatlarınız sayesinde bu boktan sözde yönlendiriciyi normal bir cihaza değiştirebildim. Türkiye'den değilim ve iki aydır kafamı kurcalayan dairemde internet hızı sorununa cevap bulabildiğim için gerçekten minnettarım. Çok çok teşekkür ederim ve çok yaşa!

  • Merhabalar bu modem vdsl destekliyor mu acaba?

  • emreozgerr kullanıcısına yanıt

    Desteklemez router'dar. Aradığın chipsetli DSL router'lardan değildir.

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar bu modem de devamlı bağlantı sorunu yaşıyorum. Wi-Fi tuşundan açıp kapatınca düzeliyor. Bir süre sonra yeniden başlıyor.
    Sorunu nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zengier Z kullanıcısına yanıt

    çok sağol hocam. Bu yöntem ile Zte h3600 v9 kullanıcı adı ve şifresini alabildim.

  • merhaba arkadaşlar iyi forumlar. konu hakkında bir fikrim olmadığından yanlış yere sormuş olabilirim kusuruma bakmayın. 2 katlı bir eve taşındık bu modemden kullanıyorum ikinci katta wifi problemi yaşıyorum. Araştırırken her repeaterın veya ap nin her modem ile uyumlu olmadığı , modeme uygun bir cihaz alınmasının daha sağlıklı olacağı belirtiliyordu.


    Bende herhangi bir ürün almadan önce fikrinizi almak istedim. Nasıl bir ürün almalıyım nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.


    İyi forumlar.

  • Merhaba bu modemin arayüzüne Root kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaptım. Ancak bant genişliği kontrolü menüsünde sadece yükleme (upload) hızını sınırlayabiliyorum, indirme (download) hızını nasıl sınırlayabilirim bu konuda bilgisi olan var mı? Acaba cihazda indirme hızı sınırlama özelliği bulunmuyor mu? Bir de VPN menüsünden vpn yi etkinleştirdim ama tünel kısmında bağlantı kesildi yazıyor. Bu modemin VPN ayarları nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı? VPN menüsünden farklı modlara girmeyi denedim DNS adresi istiyordu acaba DNS adresi mi girmemiz gerekiyor? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.