Şimdi Ara

:::::SUPERONLINE FIBERNET KULLANANLAR KLÜBÜ:::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
16.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkes bu baslikta toplansin istedim...asagidaki sekilde aciklama da yaparak
    en azindan istatistiki bir bilgiye de sahip olmus oluruz...

MEVKI : .........
    ABONELIK TARIHI : .........
    BAGLANTI HIZI : .........
    KULLANIM AMACI : UP / DOWN ?
    SORUN : .........
    NOTUNUZ : .../10
    DILEK/ISTEK : ..........

NOT : Beni sormayin...benimkisi ay sonu baglanacak...henuz beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 5 Ocak 2010; 11:33:06 >

• Mevki : ERYAMAN/ANKARA
    Abonelik Tarihi : Ekim 2009
    Bağlantı Hızı : 20Mbit
    Kullanım Amacı : Kişisel - Online Oyun - P2P
    Sorun : Nazar değmesin.
    Puanlama : 9/10
    Dilek / Istek : Canlarinin sağlığı.
  • Mevki : BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL
    Abonelik Tarihi : Aralık 2009
    Bağlantı Hızı : 20Mbit
    Kullanım Amacı : Online Oyun - PS3 - PSP - Film, Muzik Upload Download.
    Sorun : İlk bağlandığından 1 hafta sonra net gitti ve 1 hafta gelmedi. Sorunu kendim tespit ettim buna rağmen gelip switchten çıkan kabloyu takmaları 1 hafta sürdü. Üstelik hergün binaya gelip yeni hat bağlamalarına rağmen. Yapın dediğimizde biz arıza ekibi değiliz müşteri hizmetleri ile görüşün yanıtını aldım. Altı üstü bir kabloyu takmaları bu kadar zor oldu.
    Puanlama : 8/10
    Dilek / Istek : Müşteri Hizmetleri ile anlaşmakta güçlük çekiyorum. Umarım iyileşirler çok yetersiz elemanları var.
  • MEVKI : Beylikdüzü / İST
    ABONELIK TARIHI : Aralık 2009
    BAGLANTI HIZI : 10 Mb
    KULLANIM AMACI : Surf, Film Dizi Belgesel D/U
    SORUN : Şimdiye kadar bir kaç kere bağlantı kısa süreliğine gitti.
    NOTUNUZ : 9.5/10
    DILEK/ISTEK : Numara taşıma olayınıda gerçekleştirip telekomdan sabit telefon ücretinden kurtulmak isterim. Halihazırda zaten süperonline dan 850 li numara aldım ama telekomdan aldığım numarayı taşıyamadığım için sabit ücret ödemeye devam ediyorum. Ve Online işlem merkezi işlevsel değil. Daha kullanışlı hale getirilmeli.
  • MEVKI : Ankara
    ABONELIK TARIHI : 25.12.2009
    BAGLANTI HIZI : 10MB
    KULLANIM AMACI : Download ve Upload
    SORUN : arasıra sapıtan pingler ve yine arasıra sapıtan yurt dışı bağlantıları
    NOTUNUZ : 7/10
    DILEK/ISTEK : sabah saat 8 de youtubeden FullHD 1080p videoları rahatlıkla izliyorum ama akşam bu pek mümkün olmuyor ,askamlarıda izlemek istiyorum
    Örnek video :http://www.youtube.com/watch?v=yQ5U8suTUw0 (Hd modunu açmayı unutmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elements5 -- 6 Ocak 2010; 0:23:14 >
  • MEVKI : İST
    ABONELIK TARIHI : Temmuz 2009
    BAGLANTI HIZI : 10 Mb
    KULLANIM AMACI : Hertürlü niğmetinden faydalanmaktayım.
    SORUN : Şimdiye kadar bir kaç kere bağlantı kısa süreliğine gitti.
    NOTUNUZ : 9.5/10
    DILEK/ISTEK : Müşteri hizmetleri biraz daha iyi olabilir 0,5 puanıda oradan kırdım,onun dışında hiç bir sorunum yok çok memnunum.
  • Mevki : BORNOVA / İZMİR
    Bağlantı Hızı : 10Mbit
    Kullanım Amacı : Download,upload,video,oyun,internet..
    Sorun : Şu an için mükemmel.
    Puanlama : 9/10
    Dilek / Istek : Eve modemi kuran ekip modemin kapı girişinde olmamasını söyleyebilir. Onların yüzünden modemi odama taşımak zorunda kaldım. Modem kapıda bulunduğu için hız yerlerde seyrediyordu, içeri alınca rahatladım :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MEVKI : İstanbul/Beylikdüzü
    ABONELIK TARIHI : Nisan olabilir
    BAGLANTI HIZI : 1mbps
    KULLANIM AMACI : 970 / 512 ?
    SORUN : Parasizlikdan yükseltemiyorum
    NOTUNUZ : .10/10
    DILEK/ISTEK : İnsallah 100mbps kullanmayi allah nasip eder Counter strike oyuncusuyum herkezi kiskandiriyorum pinglerimle
  • Mevki : B.düzü / İstanbul
    Bağlantı Hızı : 10Mbit
    Kullanım Amacı : Download çoğunluk olmakla beraber akla gelebilecek her şey :)
    Sorun : 5-10 dk'lık kopmalar oldu 2-3 kere ama sorun etmıyorum. Ayrıca router'ın adaptörü patlamıştı (başlığı var forumda), ücretsiz değiştirdiler, biraz uzun sürdü değiştirmeleri ama sorun yok.
    Puanlama : 8.5/10
    Dilek / Istek : Ben evde giriş kapısına yakın koydurdum. Evin bir tek en dip odasında sanırım full hız göremiyorum o da normal. Onun haricinde isteyeceğimiz bir şey yok. Bu hızlar normal bir ev kullanıcısını tatmin eder yeterince daha ne isteyelim? :)
  • Beylikdüzü kullanıcısı baya varmış.
  • Mevki : B.düzü / İstanbul
    Bağlantı Hızı : 10Mbit/5Mbit
    Kullanım Amacı : Online Oyun, Dizi Download :)
    Sorun : Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    Puanlama : 9.5/10
    Dilek / Istek : 20Mbit seçecektim ama görevli şahıs, ilerde hız artırabilirsiniz ama hız düşürmede zorluk çıkarırlar dediği için 10Mbit bağlantı hızını seçtim. 5Mbit Upload hızı vermeleri müthiş bir özellik. Stabilite ve bu performansın verdikleri hizmetin kalitesinin ilerde düşmemesini ve her bölgeye hizmet verip yaygınlaşmasını istiyorum.
  • Mevki : Bahçeşehir / İstanbul
    Abonelik Tarihi :5 Ocak 2009
    Bağlantı Hızı : 10Mbit/1Mbit
    Kullanım Amacı : internetle yapılan herşey
    Sorun : 4 blok ileri nakil alırken resmen kendi naklimi kendim yaptım 9 günde her işle kendim ilgilendim ama kullanmadığım o 9günü ben söylemeden faturadan düşmeleri ile açıkçası gönlümü kazandılar
    Puanlama : 7/10
    Dilek / Istek : upload hızlarıyla çok oynamasınlar - tarifeler güncellenirken eski müşteriler unutulmasın - hızlar site gezerken de download tadı versin (yukarıdaki arkadaşın youtube sorunu yanısıra yabancı birçok site de yavaş açılıyor) 3puan bunlardan gitti
  • MEVKI : Atakoy / Istanbul
    ABONELIK TARIHI : 27 Ocak 2010
    BAGLANTI HIZI : 10Mbit
    KULLANIM AMACI : Download,upload,video,oyun,diziler,Xbox360,Wii ve yapılacak her şey.
    SORUN : Şuan için mükemmel (zaten daha ilk günüm )
    NOTUNUZ :10/10
    DILEK/ISTEK : K.A.A.S , aynen katılıyorum hızlar ,sitelerde de download tadı versin...
  • Yaklaşık bir aydır süperonline kullanıyorum..Memnunum ama bu son bir haftadır.Yani kar yağışının başlamasıyla beraber çok fazla kesintiler oldu hatta biri 3 gün sürdü..
    Beylikdüzünde oturuyorum acaba bu kesintiler sizdede oldumu?
  • MEVKI : Konutkent/Ankara
    ABONELIK TARIHI : 21.02.2009
    BAGLANTI HIZI : 10mbps Limitsiz
    KULLANIM AMACI : Oyun, Torrent
    SORUN : Hatırlamıyorum bile. TTnet rezilliğinden sonra çok iyi geldi.
    NOTUNUZ : 9/10
    DILEK/ISTEK : Ülkemize göre fiyatları iyi olsa da yine de pahalı buluyorum. İnternet daha ucuz olmalı! Ama ülkemizdeki diğerler internet sağlayıcılarla karşılaştırılamayacak kadar iyi durumda Superonline. Severek kullanıyoruz.
  • MEVKI: ANKARA/Elvankent

Site yönetimini yoğun ısrarlarımla ikna edebilirsem yakında bende aranızdayım inşallah.

Birde kampanya 30 aralıkta 2009 son yazıyor halen sitede. Yeni abone olacaklar için fiyat yine aynı mı? (10mbit sınırsız = 49 tl gibi)
  • 10 m bit kullanıcısıyım kocaeli akcakoca evleri eskiden upload ım 5 mbit ti şimdi sözleşmedeki gibi 1 e indirdiler keşke tekrardan 5 e çıkarsalar bide gece net çok yavaşlıyor çok dediğimde 3-4 mbit oluyor puanlamam 10 üzerinden 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

10 m bit kullanıcısıyım kocaeli akcakoca evleri eskiden upload ım 5 mbit ti şimdi sözleşmedeki gibi 1 e indirdiler keşke tekrardan 5 e çıkarsalar bide gece net çok yavaşlıyor çok dediğimde 3-4 mbit oluyor puanlamam 10 üzerinden 8

Aynen. Herkesin upload hızını düşürmüşler. Uyanmaya başladılar. Ne zararı olcaktı ki ne güzel paylaşıma destek oluyorduk. Belki hala düşürülmemiş olanlar vardır. Sadece 10 megabitlilerden bahsediyorum.

• Arkadaşlar bana kazık atan ttneti değiştirmek istiyorum ,bu fiber net oturduğum yerde varmış bu işlere yabancıyım tavsiye edermisiniz.Aynı fiyata 10kat hız görünüyor bu işin görünmeyen taraflarımı var?..Veya böyle başka net sağlayıcısı tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: airgunshooter

Arkadaşlar bana kazık atan ttneti değiştirmek istiyorum ,bu fiber net oturduğum yerde varmış bu işlere yabancıyım tavsiye edermisiniz.Aynı fiyata 10kat hız görünüyor bu işin görünmeyen taraflarımı var?..Veya böyle başka net sağlayıcısı tavsiye edermisiniz

Superonline Fiber Internet 10mpbs 49 TL , 50 GB download limiti var. fakat ttnetin 8mbite kadar sınırsız tarifesinde olduğu gibi birçok kişinin hızı düşmüyor kotayı aşınca. ayrıca sabit telefon zorunluluğu da yok. ben sizin yerinizde olsam kesinlikle geçerdim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.