Şimdi Ara

Digitürk Süperonline altyapısı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.

    Digitürk süperonline altyapısı mı kullanıyor. Kullanan varsa cevaplarsa sevinirim.



  • Digiturk altyapı değil de üstyapı kullanıyor, uydu anteni ile izlenebiliyor :) Ama yok IP tv soruyorsan, evet sadece Superonline fiber ile izleyebilirsin.
  • http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/digiturk-internet-superpaket

    Tamam hocam dalganı geçmişsin. Buldum aradığım cevabı. Yine de bunu kullanan varsa memnun mu, bir cevap yazarsa sevinirim.
  • ozz1907 kullanıcısına yanıt
    Dalga geçmedim ki? Soruyu garip sormuşsun, dolayısıyla cevabım da garip görünmüş olabilir. Digiturk Superonline altyapısı kullanmıyor. Söylediğim gibi Digiturk'u ya uydu üzerinden ya da sadece Superonline fiber ile internet üstünden izleyebilirsin. (Digiturk Play'i saymıyorum, o ayrı bir şey)

    Gönderdiğin kampanyada da Digiturk'ü uydudan izliyorsun, internet bağlantını da dsl seçersen Telekom altyapısından, fiber seçersen (altyapı varsa) Superonline'ın kendi fiberoptik altyapısından alıyorsun. Memnun olmayacak bir şey yok, Digiturk bildiğin Digiturk işte. Fiber altyapı varsa internet bağlantın da sorunsuz olacak tabii ki. Dsl ise mevcut altyapının kalitesiyle doğru orantılı hizmet alacaksın.
  • İstediğim cevap buydu hocam eyvallah. Adsl olarak ttnet altyapısı kullanıyorsa benim için çok iyi haber. Çünkü İstanbul/Çatalca'ya taşınacağım. İnternet altyapısı olarak çok geri kalmış bir ilçe. TTnet bile yavaş yavaş bağlanıyor orada. (Fiber değil, Adsl altyapısı olarak)

    TTnet de fiyat olarak çok abartılı geldi. En iyi fiyat Digiturk de sanırım. (Uydunet'i saymıyorum. Çünkü o da Çatalca'da yer almıyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.