< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 31 Temmuz 2026; 15:58:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (117. sayfa)
1 Mobil
-
-
Ucuza kullanıcı çekiyorlar ama gelenler memnun olmadıktan sonra ne anlamı var anlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
TTNET den diyelim uyguna geldi ping sorunlarına, sansüre , band daraltmasına vss sayamadığım şeye çözüm olacak mı ?
_____________________________ -
Bizim millet ucuza b.k bulsun kullanır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Olmaz
Then we should prefer TT fiber I wrote in English to understand ;)
FC26 yüksek ping sorunu için btkya yaptığım şikayete sol bu şekilde cevap yazmış.
"Merhaba, Turkcell Superonline olarak hedefimiz, sizlere en iyi hizmeti sunabilmektir. Konuyu ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız yüksek ping değerinin, Superonline'ın genel hizmet kalitesinden değil, EA FC 26'nın 17 Temmuz'da yeni devreye aldığı İstanbul sunucularına giden güzergâhın henüz optimize edilmemiş olmasından kaynaklandığını görüyoruz. Bu güzergâhın kısaltılması için oyunun sunucu altyapısını yöneten global firmayla birlikte yürüttüğümüz bir teknik çalışma bulunuyor. Süreç tamamlandığında trafiğiniz Türkiye içindeki en kısa rota üzerinden taşınacak ve ping değerleriniz belirgin şekilde düşecektir. Konuyu teknik ekibimizle özel olarak takibe aldık. Farklı bir talebinizin bulunması durumunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz."
söylemişken cloudflare,adguard dns, next dns , CS2 vss de söyle onlara ne diyecekler :)
-
bunca zaman çözülmeyeni futbol oyunu için çözdüler... tabi kim çözdü bilmiyorum, superonline ile çözüm kelimesi yan yana sırıtıyor.
atina vs frankfurt üzerinden devam ama edgeuno ist ping 80-100 den 22e düşmüş. ttnet 5g bile daha bundan daha iyi bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 3 Ağustos 2026; 18:6:9 >_____________________________
-
Senelerdir Turknet Gigafiber kullanıyorum ancak bu yılbaşından beri sürekli bir anlık ya da uzun süreli kopmalar yaşıyorum. Evden çalıştığım için de bayağı bir sorun oluyor haliyle. Oyunlardaki performansından çok memnunum ancak bu kopmalar yüzünden telefonumu bağlamak zorunda kalıyorum ve son 2 aydır ek paket almak durumunda kalıyorum. Ek paketler de ucuz değil malum.
Turknetin müşteri hizmetlerinin rezaleti de bambaşka bir durum zaten. Ulaşan yok, planlı çalışma diyorlar plandan haberimiz yok, eskiden online görüşme vardı onu da yapay zekaya çevirdiler.
Bu 2 konu yüzünden iyice tiksinti geldi Turknetten. Evimde bir de Superonline fiber altyapısı var. Buna geçmeyi düşünüyorum, hem daha ucuz hem de en azından sorunlarda muhatap alacak birini buluruz herhalde. Ancak forumdan gördüğüm kadarıyla gecikme ve sansür sorunları varmış. Yukarıda arkadaşın paylaştığı sitede oyunlarda genelde minimal ms farklılıkları var. Sansür ve gecikme sorunu ne kadar ciddi, ne kadar sorun yaşatır ve aşmanın bir yolu yok mu (GoodbyeDPI vb.)?
Tavsiye ve önerilerinize açığım.
Merhaba ileri derecede var maelesef asmanin yollari var forumda bakabilirsiniz yalniz işe ilk başta verdikleri modemi kullanmamakla başlıyorsunuz ayrı bir router de almanız gerekiyor ekstra para da harcayacaksınız bilginiz olsun VPN kiralamaya kadar gidiyor iş diger programları da ekstra da uygulayacaksiniz Video tele konfereans yapıyorsunuz orası da sıkıntı onlar da kısıtlama koyuyor gene de geçip deneyebilirsiniz ama kesinlikle taahhüt vermeyin derim ben bir bakın Ondan sonra çıkarsınız ya da devam edersiniz Saygılarımla
Fiber bile olsa sole geçilmez. Her şey yasaklı, vpn ile daha düşük ping alınabiliyor, yurtdışı çıkışları rezalet. Şuan her şeyde timeout alıyorum mesela sözde fiber
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=207ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=242ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=283ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=120ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=249ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=83ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=243ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=117
Arkadaşlara söylüyoruz ısrarla hem de ama ne yazık ki gene de şanslarını denemek istiyorlar Kendileri bilirler
quote:
Orijinalden alıntı: oLganFiber bile olsa sole geçilmez. Her şey yasaklı, vpn ile daha düşük ping alınabiliyor, yurtdışı çıkışları rezalet. Şuan her şeyde timeout alıyorum mesela sözde fiber
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=207ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=242ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=283ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=120ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=249ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=243ms TTL=117
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=117
güncel Karşıyaka/İzmir bahçelievler de CS2 pingi TT fiber.

cs2 den örnek vereyim 25k elosun mesela süperonline aldığın zaman bir bakmışsın 10k sın :D faceit 10 level falansan 5 levele düşersin ben sana diyeyim
_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
-
Online oyun oynayanlar için uzak durulması gereken bir ISS,sırf bu yüzden 1000 MB den vaz geçip 100 lük ttnete geçiş yaptım,arada 10-15 ping fark oldu,tabiki bu her ilde aynı değil,ben Ordu ilindeyim,arkadaşım Samsun ilinde.Benim 65-70 ping aldığım oyunda o sansür online ile 50-55 arası alıyor,ben şuan TTNet ile 50-55 arası alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Unutma..- Bizi eşit yaratan Allah, kimsede ne hak bırakır ne de ah.. -
Ben Ankarada SOL kullanıyorum benim de değerlerim böyle yüksek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt