Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.388
Cevap
84
Favori
169.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
65 oy
Giriş

Bu kadar büyük firma ama bir allahın kulu övmedi firmayı. Sosyal medya youtube kullanılıyor haftada bir kez cs oynarım bu işleri yapamayacak mı yani ? Bu siteden (https://gecikmeharitasi.net) ping farkına bakıyorum 10-20 gözüküyor sorun olmaz diye düşünmüştüm hardcore oyuncu değilim. İndirme hızını kısıtlamaya gelirsek en yüksek çektiğim dosyalar steam orayı kısıtlamıyor galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ilgili listeyi nerden buldunuz hocam zira ben güvenilirliğine inanmakta güçlük çekiyorum Zira speedtest sonuclarini bile manipule eden bir iss den bahsediyoruz zira dediginiz gibiyse bayagi bir iyileşme olmus inanmakta güçlük çekiyorum gercekten oyle boyle degil...

Onu çözmek için uğraşıyorlardır, müşteriye nasıl düşük ms gösterip, aslında yüksek ms yaşatırız falan gibi.

Bu forumda paylaşılmıştı şuan hangi konuda paylaşılmıştı hatırlamıyorum ama birden fazla test yapılmış gözüküyor

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

Yok hocam aynı düzeleceğini de sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Parya61 in ilettiği listeye gore nerdeyse hicbir sorun görünmüyor Kocaeli icin konusuyorum ya da speednet gibi o rakamlar yaniltici pek dogru degil cunku Turknet olsun Turk Telekom olsun nerdeyse hicbir fark yok görünüyor cok az cuzi bir yuksek ping var inanmakta gercekten zorluk çekiyorum

yok aynı hala kablonet bile düzeltmiş bu superonline şaşırtmadı

Superonline ping sorununu büyük ihtimalle çözecek ama biraz beklememiz gerekiyor

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Bu açıklamaya inanacak varsa elimde kelepir 2 köprü ve 3 otoban var. Gelsin konuşalım Adamlar backbone bu kadar çorba değilken şirket içi optimizasyon isteğimizi çok adam/saate maalolacak diye reddetti.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    Çözebilecek olsalar zaten çözerlerdi, +40ms ping ile başlıyor minimum her route…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Fc26 çözülse bile başka oyunlar da oynuyoruz. cs2, call of duty bunlarda ping sabit gözüküyor ama gecikme mevcut. Şu mevzudan keşke o oyunlara da olumlu bir şey sıçrasa.

SoL kullanıcılarının yerel sunucularda bile direk +40 ms ve üzeri ping almasının temel sebebi; operatörün maliyet odaklı kötü yönlendirme (routing) politikaları, eksik peering anlaşmaları ve omurgada uygulanan derin paket incelemesi (DPI) gibi ağır sansür/filtreleme sistemlerinin veri paketlerinde yarattığı ek işlem gecikmeleridir; bu bozuk altyapı ve CGNAT yükü değiştirilmediği sürece, Türkiye'de yeni açılan oyun sunucuları dahil hiçbir serviste bu kronik gecikme sorunu düzelemez…

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Basit iş olsa çoktan çözmüşlerdi bence. O yüzden 2. internet bağlatmadan oyun oynayamıcaz gibi. Zaten türk telekom 1450 superonline 850 olmasının sebebi bu olabilir. Türknet bile 900 yapmış. Mobilde en pahalısılar ama fiberde en ucuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 29 Temmuz 2026; 21:42:6 >

Buradan ulaşabilirsin

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisigecikme haritası
    Gecikme Haritası
    https://gecikmeharitasi.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4L0X -- 30 Temmuz 2026; 11:11:55 >
  • Merhaba arkadaşlar, bu servis sağlamayıcısı olan şirketin hiçbirimizin sorununu çözmeye niyeti yok, olmadı da. Çok basit bir örnek vereceğim. Siz hiç Adana'dan Gaziantep'e giderken Karadeniz sahil yolunu kullanır mısınız? İşte bu arkadaşlar da bizim bağlantılarımızı bu şekilde yönlendiriyor. Daha fazla altyapı yatırımı yapmamak için. İşin özeti budur. Vatandaşın hakkını arayacak ne şahıs, ne de kurum vardır memlekette. Olan her zaman vatandaşa olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 1 Ağustos 2026; 12:39:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.