SUPERONLINE'DAN UZAK DURUN, SUPERONLINE KULLANMAYIN, BAŞKALARINA TAVSİYE ETMEYİN; ÇEVRENİZDEKİ HERKESİ UYARIN! Herkese selam bu lanet olası ISS'i 2009 yılından beri kullanıyorum. Son 4-5 seneye kadar iyi kötü bir şekilde idare ediyordum ama bugün geldiğimiz noktada verilen internet kalitesi abartmıyorum en fazla 56k çağ kalitesindedir hatta daha da kötü olabilir. Bant daraltma, sansür, IP engellerini öyle bir çoğalttılar ki internet durma noktasında çalışıyor Twitter en az 5 denemede yükleniyor/medyalar en az 30 saniyede açılıyor bazen açılmıyor,videolar zar zor oynuyor Instagram videolar donuyor Youtube videolar buffer'a düşüyor Netflix bant daraltmadan sürekli bitrate azalıp çoğalıyor çamur gibi görüntü Banka uygulamaları bile çalışmamaya başladı işlemlerim zaman aşımına girip hata veriyor 3-4 denemede gerçekleşiyor Bu firmadan uzak durun, fiber, speed test falan hikaye. Başka ISS kullanın hepsinde türlü sorunlar var evet ama eminim Superonline'dan daha iyidir. Yüksek hız/fiyata aldanmayın başka ISS'de 10 mbit kullanın garanti ediyorum superonline'ın 50/100/200/500 mbit'inden daha sağlıklı olacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 3 Aralık 2024; 23:48:34 > |