Şimdi Ara

Superonline-Apple TV 4 kampanyası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
19.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an Kablonet 25Mbps/Üst Paket vs. 51TL ile kullanıyorum. 9 ay taahhüdüm var. Duruma göre bunu devredip Superonline Apple TV kampanyasını alabilirim.

    Süperonline fiber alırsam muhtemelen 80TL ücret ile 100Mbps/75AKN olanı alırım. Düzenleme sonrası hızım 24'e düşer. AKN kalkınca da minimum ücret ile 100Mpsli paketi almış olurum.

    Açıkçası Apple TV kullanmayacağımdan dolayı onu da satarsam (varsayım ile 450TL/36) Süperonline fiber tarifesinin aylık ücreti 67.5TL'ye gelmiş olur.

    Eğer hızımı Kablonet üzerinde 100Mbps yaparsam 100AKN ve TV yayını ile birlikte ( Dsmart ve digitürk olduğundan pek kullanmıyorum açıkçası, kutu öyle duruyor.) fiyatım 92TL oluyor. Bu arada 9 ay taahhüdü bitirip seneye yeni paketleri görme şansım olur.

    36 ay uzun bir taahhüt ama en azından bu süre boyunca fiyat garantisi de sağlıyor. Düzenleme sonrası servis sağlayıcılar zaten bu yıl için düzenleme sonrası taban hızlar yükseldi, 1-1.5 sene sonra da AKN tamamen kaldırılacak deyip yeni tarife ücretlerini yükseltir mi acaba?

    Not: Hat da Turkcell olduğundan 5GB mobil TV olayı da ekstra. Ne kadar kullanırım bilmiyorum ama sonuçta bu da kampanya ile verilen ekstra bir hak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 11 Nisan 2017; 16:4:26 >




  • Merhaba

    fibernet kampanyaları arasında sınırsız geçiş yapılıyor.

    Bu cihazı aldığınızda da geçiş hakkı devam ediyor mu? Mesela 100 Mbit 175 GB kotalıdan, 25 Mbit AKK sıza... ( 1 Mayıs geçişlerinde sorun olma ihtimaline karşı)

    Apple TV cihazına, digiturk dilediğin yerde uygulaması indirilebiliyor mu apple store dan? Ve uygulama çalışıyor mu?

    Teşekkürler.

    Güncelleme:
    Müşteri hizmetleri, geçiş yapılabiliyor dedi. Ben de tahahhüt ümü 24 aydan 36 Aya çıkarıp apple tv 4 32 GB ve 36 Ay Türkcell TV+ cep hediyeleriyle tarifemi değiştirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 13 Nisan 2017; 8:17:16 >
  • İptal bölümünden "100 Mbps Limitsiz / 75 GB / 2 taahhüt" için 79.9TL fiyat verdi.
    Aynı fiyat, hız ve kota ile birlikte Apple TV kampanyası var fakat taahhüt 3 yıl ve iptal bölümü bu kampanya için bir indirim sunmadı.

    Hangisini tercih etmeli? Kullananlar Apple TV' den memnun mudur? 4. jenerasyon Apple TV' midir?
    İnternet fiyatlarının pek düşeceği yok gibi ama 3 yıl taahhütte ürkütücü geliyor.
  • Arkadaşlar merhaba bende gece kuşu tarifesi var , temmuz ayında taahhüdüm doluyor. Mevcut tarifemi apple kampanyasına taşıyabiliyor muyum ? Bu kampanyada belirtilen Turkcell tv plus ayrı bir kutu olarak gelmiyor değil mi ?
    Bedava olarak verilen 5 gb interneti istediğimiz bir Turkcell hattında kullanabiliyor muyuz ? ( mevcut hattım şirket hattı olduğu için soruyorum)
    Birde karşılaştırma yapabilmek adına 50 megabit 100 gb kotalı en düşük fiyatlı tarife hangisi ?

    Teşekkürler saygılarımla
  • 3 yıl taahhüt uzun ama internet fiyatları artık düşmez yatırımlar ve anlaşmalar dolar üzerinden yapılıyor bu ülkede ne zaman vatandaş lehine indirim olmuş ki?

    Apple TV güzel bir cihaz verdikleri 4.nesil 32 GB.kodi kurunca tadından yenmiyor forumda konusu var.5gb internet bildiğim kadarıyla istediğiniz hatta tanımlanıyor ancak sadece Turkcell TV için olan bir kota bu.yani o kadarlık turkcell TV izlenebiliyor mobil cihaz üzerinden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

    3 yıl taahhüt uzun ama internet fiyatları artık düşmez yatırımlar ve anlaşmalar dolar üzerinden yapılıyor bu ülkede ne zaman vatandaş lehine indirim olmuş ki?

    Apple TV güzel bir cihaz verdikleri 4.nesil 32 GB.kodi kurunca tadından yenmiyor forumda konusu var.5gb internet bildiğim kadarıyla istediğiniz hatta tanımlanıyor ancak sadece Turkcell TV için olan bir kota bu.yani o kadarlık turkcell TV izlenebiliyor mobil cihaz üzerinden.

    teşekkürler , umarım kampanya devam eder benim de geçiş hakkım bulunur
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle aynı düşüncedeyim fakat yineden 1 mayısı beklemek gerek.Bakalım ISS ler ne yapacak



    Kampanyada 1 hazirana kadar devam ediyor zaten.
  • Umarım indirim yerine bindirim olmaz ,mevcut üyelerin tarifelerini de btk kararına uygun şekilde sunmak zorundalar diye düşünüyorum yani gece belli saatlerde AKK olayının iptaliyle normal paket hızının kullanılması konusunda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Calıgula

    Bende sizinle aynı düşüncedeyim fakat yineden 1 mayısı beklemek gerek.Bakalım ISS ler ne yapacak



    Kampanyada 1 hazirana kadar devam ediyor zaten.

    Bu konuda pek emin olmayın belki de 1Mayıs'tan sonra zam gelir. O yüzden bir an önce geçebiliyorsanız geçin bence.
  • 650 Tl lik cihazi size kontratla 1050 tlye kitliyorlar gercekten degmez
  • 2019 daki Akn' nin kalkması olayının bu kampanyadan faydalananlara nasıl yansıyacağını bilen var mı? Şu an abone olanların sözleşmesi 2020 de bitecek aradaki 1,5 kotalı geçirme gibi bir durum olabilir mi?
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Hocam, sen internet konusunda ne karar aldın?
    Senin gibi Apple TV ile 100/75 almak istiyorum ama 2019 başındaki AKN' nin iptali kararını bize uygularlar mı diye düşünüyorum, malum taahhüt 3 yıl.
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdilik kablonetten devam. Yıl sonuna kadar sözleşmem bar zaten. 2018 başı paketlere bakıp şöyle 100mbpslik avantajlı ne varsa ona geçerim kısmetse.
  • şuanda vodafone fiber üyesiyim (vdsl olan ttnet altyapılı) dün superonlinedan aradılar apartmanınıza altyapı yapalım kutuyu getirelim ondan sonrası size ait. kabul ettik imzaladık bir hafta 10 güne kadar getirirler diye düşünüyorum.


    bu apple tv 4 kampanyası hoşuma gitti ve adl kullanım kotasından düşmüyor doğru mu ?

    şimdi apple tv üzerinde bbc seyretsem full açık olsa kotadan düşmez mi ?
  • Bugün 11.15 itibariyle görüştüm tekrar görüşeceğim. Ben 25mbps AKK'siz 99.9 TL kullanıyorum 3 aydır.



    - Aynı tarife içerisinde 100 Mbps - 175 GB AKK 99,9 TL olana geçilebiliyormuş

    - 4.Nesil Apple TV 32 GB

    - +1 yıl daha taahhütle 3 yıl taahhüt sözü veriliyor.

    - Herhangi bir başlık-vergi adı altında ücret öder miyim diye sordum. - 32 GB TV için 7 TL, 64 GB TV için 9 TL lik sadece ilk faturaya yansıyan damga vergisi veriliyormuş.(Tekrar aradığımda 1000'de oranı yaklaşık 36 TL lik damga vergisi varmış.)

    -1 Mayıs gecesi itibariyle BTK'nın yeni AKK paketine geçiliyor. Upload hızları belirli değil beyler dikkatinize!!

    - Gece 02.00-08.00 AKK'siz muhabbeti tam netleşmemiş.

    Ben yüksek ihtimalle 100 Mbps -175 GB AKK ile Apple tv kampanyasına geçicem. 5 Ghz destekli modemle modemimi değiştircem. Apple TV yi hemen almak istediğimi belirticem.

    Ben geçişi yaptım yaklaşık 1.30 saat önce aktif olmasını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsy -- 25 Nisan 2017; 16:25:0 >




  • Apple TV 4 (32 GB) çok kullanışlı ve güzel bir makineymiş. Daha önceleri keşfedememişim.

    Aldım alalı, evde sadece o açık...

    Türkcell tv+ hediyesi de var unutmayın. 36 Ay boyunca.

    İçerisindeki tüm kanallarda,geriye dönük 24 saat boyunca yayınlanmış tüm programlara 1 Tıkla ulaşmak çok faydalı bir özellik.

    Ve kotadan da düşmüyor, turkcell tv +

    İptv listemi de yine apple tv ye indirdiğim gse pro ya yükledim. Süper.

    infuse pro video uygulaması da şahane. DLNA ile modeme bağlı hdd içindeki yada ağdaki tüm cihazlarda bulunan film vb lerini tarayıp poster ve bilgileriyle getiriyor - Otomatik poster art-work vs atıyor, film bilgilerini getiriyor vs. Ve Türkçe.

    Apple TV kumandası da çok kullanışlı. Tek tuşla tv, apple tv4 ve ses sistemini açıp, ses sisteminden ses arttırıp azaltıp, tek tuşla tümünü kapatıyorum.

    Ben de 175 GB Kotalıya geçtim.( Planlı bir kullanımla, ay ortasına kadar bu 100 Mbit hızı korurum diye düşünüyorum. Sonrasında da 2 Yıldır alışkın olduğum 24~25 Mbit hız)

    2 yıldır ilk kez kotaya yakalandım 25 Mbit akk sız sonrası :)

    Kaldı 5 Gün. Sonrası açık...

    İlaveten, superonline online işlemlerde 25 Mbit AKK sıza geçişim de açık şu an, görüyorum. Bu ikisi arasında sınırsız geçiş yapılabiliyormuş.( ikisi de aynı fiyat 99.9 TL/ Ay)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 25 Nisan 2017; 12:29:44 >




  • Ben de bu cihaz ve tarifelere bakıyorum da... 100Mbit ve 175 GB çok mantıklı görünüyor ama, interneti evin girişinden salondaki router'a powerline ile aktardığım için, 50 Mbit bağlantım olmasına rağmen ancak 30Mbit civarı aktarabiliyor powerline. 100Mbit'in de ilave faydası olmayacaktır gibi..

    Apple TV ne kadar kullanılır diye düşünüyorum, hiç kullanmadım daha önce. Evde digiturk mevcut (dilediğin zaman uygulaması) ve smart tv içine gömülü netflix. Bazen iPad'e program yüklerken "apple tv desteği" diyor ama tam olarak ne yapıyor çok bilemedim.. Torrent vs kullanmıyorum hiç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 25 Nisan 2017; 14:18:42 >
  • Küçük bir update. Apple Tv 50mbps 125gb kullanıyorum. Dün akşam olan 79 tllik Apple Tv paketlerini Süperonline aniden kaldırdı. Ben de dün akşam 79 tlye 100mbps 75 paketine geçiş yapmak için aramıştım. Bugün tekrar aradım ve bu paketlerin kalktığını ve geçiş yapamayacağımı söyledi. Sözleşmemde geçiş yapabileceğimin yazdığını söylediğim an kayıt oluşturduğunu ve bize geri döneceğimi söyledi. Yani uzun lafın kısası yeni 1 mayıs uygulamasıyla beraber çok mantıklı olan 79tllik paketler kaldırılmış. Şaşılası 🤔
  • Eğer herhangi bir Apple cihazı kullanıyorsanız gerçekten eğlenceli ve kullanışlı olabiliyor. İçinde oyunlar da var ve çoğu iyi grafiği olan oyunları destekliyor. Kumandasında hareket sensörleri var ve atıyorum Asphalt 8 oynarken onu joyistik olarak kullanabiliyorsunuz. Tavsiye ederim. Özellikle süperonlinenin diğer paketleriyle kıyaslayınca çok mantıklı bir paket.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeatSide

    Küçük bir update. Apple Tv 50mbps 125gb kullanıyorum. Dün akşam olan 79 tllik Apple Tv paketlerini Süperonline aniden kaldırdı. Ben de dün akşam 79 tlye 100mbps 75 paketine geçiş yapmak için aramıştım. Bugün tekrar aradım ve bu paketlerin kalktığını ve geçiş yapamayacağımı söyledi. Sözleşmemde geçiş yapabileceğimin yazdığını söylediğim an kayıt oluşturduğunu ve bize geri döneceğimi söyledi. Yani uzun lafın kısası yeni 1 mayıs uygulamasıyla beraber çok mantıklı olan 79tllik paketler kaldırılmış. Şaşılası 🤔

    Ben de aynısını fark ettim bugün
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.