Şimdi Ara

SUPERONLINE ADSL HAKKINDA MUTLAKA OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yazıyı yazmaktaki amacım sizleri superonline adsl hizmeti hakkında kendi tecrübelerimi aktarmak ve elimden geldiği kadar doğru kararı vermenizi sağlamaktır. Yaklaşık 2.5 yıldır superonline kullanıyorum iki ay öncesine kadar arasıra kopmalar dışında hiçbir problemim yoktu.

Yaklaşık iki aydır internetim hergün günde ortalama 120- 130 kez kopmakta ve superonline çağrı merkezindeki arkadaşlarda bunu doğrulamakta fakat çözüm noktasına gelince şu tarz problemlerle karşılaşıyorum ki bu yazıyı yazmaktaki asıl amacım bu konunun önemine vurgu yapmak ve bence bu sizin için direk tercih sebebi olmalıdır.

Biliyorsunuz adsl hizmetinde superonline firmasının kendi altyapısı malesef yok ve türk telekom altyapısını kullanıyor buda şöyle bir sıkıntı yaratıyor ben adamlara arıza kaydı açtırıyorum bunlarda gidip benim şikayetimi türk telekoma mail atıyor. Ancak türk telekom kendi müşterilerine verdiği hizmeti malesefki diğer hizmet sağlayıcılara aynı özenle vermiyor ve arıza kayıtlarını çözüm üretmeden direkt olarak kapatıyorlar sonuçta madur olan bizler oluyoruz.

bu arada adamlar çözüm üretemeyince şunu söylüyorlar biz interneti sadece ankastreye kadar getirmekle yükümlüyüz elektrikçi çağarın baksın :) neyse elektrikçide çağardık sorun çözülmedi sonra o kadar şikayete dayanamayıp kendi teknik ekipleri lutfetti geldi baktı falan dedi ki sizin kablolarda sorun yok altyapı sorunlu merkeze ileticem. Tmm dedik sonra tekrar arıza kaydı açtırdık ve gelen cevap gene aynı evdeki hattı kontrol edin xD Kısacası çözüm sıfır arkadaşlar sürekli sorun bizde değil sizde vs.

konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar varsa alttaki linkten detaylara ulaşabilir. Siz siz olun adsl konusunda kesinlikle superonline dan uzak durun.

https://www.sikayetvar.com/superonline-interneti-surekli-kopuyor#gorusmeler

• Bende bu konu altında bir kaç şey paylaşmak isterim kendi başıma gelen ve henüz sıcak olan bir olayı.

Adana da ikamet etmekteyim ve geçen hafta telefon ile sırf 4 - 5 TL ucuza veriyorlar diye Superonline firmasına başvuruda bulundum en düşük paket olan 8 mbs 50 gb filan paket için 55 TL fiyatlı olan, neyse müşteri temsilcisi o kadar kibar güzel satış yaptı ki anlatamam sizlere... ( Sanki yuttuk ) Ben kendilerine aciliyetimin olduğunu bildirdim müşteri temsilciside not olarak kayıt etti ( Bana söylediği o ) 28.01.2017 tarihinde sabah saatleri idi yanlış hatırlamıyorsam telefon ile aradılar Superonline servisten arıyoruz. Türk Telekom Alt yapınızı kurmuş biz pazar günü 29.01.2017 tarihinde saat 09:30 da gelip modeminizi kurup İnternet kullanmanızı sağlayacağız dediler. Bende nasıl sevindim anlatamam dedim ulan hemen yapıyorlar helal olsun... Pazar sabahı oldu saat 09:00 ayaktayım arkadaşlar gelip kurulum yapacak diye, saat oldu 10:00 ne gelen var ne arayan dedim ki dur arayım şunları. Müşteri temsilcisi ile konuşmak ayrı bir dert adama/kadına derdimi anlatıyorum lütfen irtibatta kalın arkadaşlar sizi arayacak... irtibatta kalalım kalalımda ee arayan yok nasıl olacak bu iş. Saat oldu 11:00 telefon çaldı servisten arkadaşlar biz geldik evi tam tarif eder misiniz ? onuda yaptık arkadaşlar bir geldi ne göreyim daha Türk Telekom yeni geliyor alt yapı kurmaya... Ee beni cumartesi günü arayan ne kafa ile aradı o zaman Türk Telekom alt yapı kurdu biz gelip internet vereceğiz diye... Neyse sabır çeke çeke alt yapı işlerini takip ettim arkadaşların işi bitti aradım tekrardan meşhur müşteri hizmetlerini. Durumu teker teker anlattım siz beni kandırıyorsunuz diye bu seferde bana 48 saat içerisinde arkadaşlar gelip kurulumu yapacak dediler. Falan filan derken benim zaten haftada 1 gün olan tatilimin içine bu saygı değer firma etti. Şimdi 30.01.2017 tarihinde sabahtan aramışlar evde iseniz gelip kurulum yapacağız diye. bende sinirle arkadaş istemiyorum sizin internetinizide sizide diyip telefonu kapattım sinir ile müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Ben sizden internet filan istemiyorum başvurumu iptal edin dedim baktım bu seferde daha imza bile attırmadıkları sözleşmeden bahsedip 24 ay taahhüt süreniz var gibisinden beni bastırmaya çalışıyor sayın M.T. ( Tayfun Bey ) başımdan geçenleri tek tek bu arkadaşa anlattım. Oda sağolsun bir anda Superonline haklarını bırakıp benim tarafımda olduğunu ve olayı çözeceğini söyleyip beklemeye aldı 1 - 2 dk ardında efendim görüştüm bu gün halledeceğiz. Bende kendisine çalıştığımı ve akşam saat 19:30 civarı evde olabileceğimi ilettim sorun yok arkadaşlar sizle irtibata geçip o saatte kurulumunuzu yapacak dedi. İstemiyordum ama sanırım çözecekler dedim içimden bir an. 10 dakika geçmedi servis ile görüşme yaptım ve 19:30 gelip kurulum yapamayacaklarını mesai saati dışında kaldığını söylediler ee dedim ne olacak ortada mı kaldık ? bizim yapacağımız bir şey yok diyip telefonu kapattılar. ( Adamlardaki hava yeminle bende yok sanki parayı onlar veriyor bana ) Ulan sizin yapacağınız işin ... diye tekrar aradım ve Superonline başvurusununun iptalini istedim. Sayın temsilci iptal ettiğini söyledi telefonu kapattık. Mecbur malum diğer firma olan Türk Telekomu aradım başvuruda bulundum buradada olayın gerçekleri ile bir kez daha karşılaştım. Temsilci resmen kendi ağzı ile biz sizlere iptal ettiğimizi söyleriz ama işleminiz hemen gerçekleşmez 1 - 2 gün sonra gerçekleşir bu Superonline içinde böyledir diye... Vay anasını arkadaş evimize bir internet bağlatmak istedik bu kadar sorun yaşadık bu herkeste böyle mi oluyor bilmiyorum şimdi 1 - 2 gün bekleyip tekrardan Türk Telekoma başvuru yapacağım bakalım orada ne gibi maceralar yaşayacağım. onlarıda buradan aktarırım.

Uzun bir yazı oldu ama lütfen herkes başvuruda bulunmadan önce paralarımızın nasıl firmalara gittiğine dikkat etsin. Paramızla rezil oluyoruz yaklaşık 1 hafta içerisinde toplam 4 saat üzerinde bir telefon trafiği yaptım ve hala sonuç alamadım bilgilerinize.

İyi günler...
    Onur Duran EŞKUT

• yine mi Adana... ADSL için suçlu olan TT... öğrenemediniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

yine mi Adana... ADSL için suçlu olan TT... öğrenemediniz...

Bence türk telekomun bu kadar sabote etmesine karşı doğru düzgün yaptırımları olmalı musluğun başındaki zorbaya bir sürü kocaman firma bir şey yapamıyorsa adsl vermesiyi bıraksınlar site içinde olmayan evlere de fiber döşesinler imajları zedelenmez.
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Ucuz kurtulmuşsunuz. Superonline ADSL almayın, aldırtmayın. Siz daha bağlatırken sıkıntı yaşamışsınız bir de bağlattıktan sonrası var :)
  • Adanada sürekli bu sıkıntılar yaşanıyor mu bilmiyorum benim başıma böyle bir olay geldi, ama şunuda söylemeden edemeyeceğim. Türk Telekomunda bunlardan arta kalır bir yanları yok Türk Telekom ile de şu an Superonline kadar olmasa sıkıntı yaşamaktayım. Telefon ile müşteri hizmetlerini arayıp yeni abonelik yaptırmak kesinlikle hata imiş bunuda bu şekilde öğrenmiş oldum. Direk bayilere gidip imzayı atıp başvuru yapmak en sağlıklısı, buda kulağımıza küpe oldu.
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Esas sıkıntı, tarih öncesi dsl altyapısının bize dayatılması. Hangi firma olursa olsun dsl'de hep problem çıkıyor. Çünkü yatırım yapmadan, kapasitenin çok üzerinde abone alınarak maksimum kâr hedefleniyor. Türk telekomun yaptığı zorbalıkları zaten herkes biliyor. Diğer firmalar da bunlara söz geçiremeyip hemen iç tesisata suç atıp işin içinden çıkıyorlar. Denetleyici kurumların umursadığı yok, ceza kesse bile bu cezayı firma değil, son kullanıcı ödüyor zam olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    KODOMANLAR KOLLAMASA Superonline çoktan işini bitirmişti...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.