Şimdi Ara

Superonline 25 mbit (akk'siz) 99 TL [fiber]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi

TTNET'in fiyatlarına bakarsak sıcak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 14 Haziran 2015; 23:52:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Fiber.
  • Gece kuşu varken pek sıcak gibi durmuyor
  • GELİYYOOOOOR, GELİYOOOORRR AKK'SIZ İNTERNET GELİYOOOOR. BEKLE TÜRKİYE KIRICAZ O ZİNCİRİ VE AKK'SIZ NET GELİCEK. BU KAMPANYALAR BUNUN HABERCİSİDİR... (İNŞALLAH DİYELİMDE)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

Fiber.

Düzelttim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Fİber olmayan yere fiber alamıyoruz değil mi ? Hız açısından demiyorum 16 mbit te yeter akk siz olsundan. Kampanyadan yararlanabilme açısından soruyorum
  • ceednaan759 kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında aramıştım. Dedim fiber varsa geçerim, buradaki altyapı iğrenç diye. Maalesef dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chromosty kullanıcısına yanıt
    Çok kötü oldu bir umudum vardı ama Çok teşekkürler cevabınız için. Artık fiber bekleyeceğiz yapacak birşey yok
  • çok pahalıi daha önce paylaşılmıştı.
  • tek işi için çok pahalı 2 kişi ortak kullancaksa yani ortak ödeyecekse iyi sayılır.
  • şöyle 70 tl olsa 2 komşu paylaşsa ne güzel olur.gerçi burada altyapısı yok ama 70 lira olması şart. 99 pahalı.biran hayalini kurdumda çok hoş oldu....
  • Almayın aldırmayın.Fiyat uçuk bu kurumlar Türk insanını sömürmeye Türk insanıda kendini sömürtmeye alıştı.Bekleyin Akk nin kaldırılmasını destekleyin.Elinde sonunda kaldıracaklardır.
  • Akk kalkmadan müşteri bağlama çabaları

Şartlar;
    *Bu kampanyadan yeni ve mevcut Turkcell Superonline Fiber internet müşterileri 24 ay taahhüt vermeleri koşuluyla yararlanabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

Akk kalkmadan müşteri bağlama çabaları

Şartlar;
    *Bu kampanyadan yeni ve mevcut Turkcell Superonline Fiber internet müşterileri 24 ay taahhüt vermeleri koşuluyla yararlanabilirler.

kesinlikle haklısınız bence bekleyin akk kalktı kalkacak yoksa bu kampanyanın şu an gelmesi tesadüf değil
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    2 kişinin kullanmasına superonline izin veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Sen internetini tek makinadamı kullanıyorsun ??
  • andromeda09 A kullanıcısına yanıt
    Wireless ile bağlanma sağlıklı olmaz. Bir başka kullanıcı para ödeyerek aynı modemden işini görecekse kablo çekmek zorunda. 2009'dan beri superonline fiber kullanıcısıyım. Verdikleri modemler hiç iyi değil.

Superonline'ın sözleşme kağıdını hiç incelemedim. Orada çift kullanıcı gibi herhangi bir madde var mı bilen? Yasak masak yazıyorsa sakata gelinmesin.

99 lira 25 mbit kotasız iyi paket. Yan komşuyla anlaşırız, tabii cat 5 kablo çekmek şart.

• smyrna kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim tüm internet servisleri birden çok kullanıcıyı kabul etmiyor sen bu güne kadar eve gelip kontrol eden yada iki kullanıcı kullanıyor diye ceza yiyen birini duydun mu kablo çekilse ne çekilmese ne kontrol diye bir şey var mı ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 15 Haziran 2015; 11:08:54 >
  • andromeda09 A kullanıcısına yanıt
    Bu kampanyanın kullanıcı sözleşmesini okudum. Sitesinde var. Bireysel kullanıcı sıfatıyla anlaşma yapıldığı için üçüncü kişilere kullandırılmamalı yazıyor. Aksinde superonline'ın tazminat hakkı vardır diyor. Risk alınacak bir konu değil bu. Bir yerine güvenen riskini alabilir. Türkiye'de yaşadığınızı unutuyorsunuz herhalde.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.