Şimdi Ara

Super Pi / Banana Pi 46 TL [Tükendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
18
Favori
35.770
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı fiyatindan bile ucuza geliyor.
    Kutu alıp media player yapabilirsiniz ben öyle yapacağım.
    http://market.cizgi.com.tr/product/education/lmk-Super%20Pi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A32C66F35 -- 5 Şubat 2017; 1:37:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece kart vardır diyor. Adaptör falanda lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickjonas kullanıcısına yanıt
    Evet 5A adaptör lazım. Çinden 1-2 dolara usb wifi aldimi tamamdir

• Hocam bu cihaz windows 10u çalıştırır mı? İçerisine 2.5 hdd ile bağlayıp media player olarak kullanabileceğimiz bir kutu önerin var mı?
  • bu aletin raspberry pi 2'ye göre avantaj ve dezavantajları neler acaba?

ayrıca mediaplayer yapmayı düşünenler için şöyle bir yazı var.

http://www.boreas.gen.tr/lemaker-super-pi-banana-gelistirme-kiti-hakkinda-notlarimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seawolf09 -- 21 Ocak 2016; 20:55:08 >
  • alperen89 kullanıcısına yanıt
    Hdd için sata var ancak windows 10 yerine linux android veya xmbc kurabilirsiniz. Kodi kurabilirsiniz araştırın tam media playerlik
    Şu şekil kutu var ama hdd sigmaz heralde
    m.ebay.com
    Error Page | eBay
    http://m.ebay.com/itm/221921989203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A32C66F35 -- 21 Ocak 2016; 21:00:35 >
  • Bu kartlara lcd ekran takabikiyorsunuz. Windows 10 ya da android yuklenebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seawolf09 kullanıcısına yanıt
    Raspberry pi2'den avantajı olarak sata portu, ir alıcısı (kumanda ile kullanabilirsiniz).
    Raspbery pi2 nin avantajı işlemcisi daha hızlı, 2 usb portu fazla

• mediaplayer olarak almanızı tavsiye etmem uğraşıp durursunuz
  • Alınmaz, mediaplayer için düşünüyorsanız android sticklerden alın. Başka herhangi bir şey için alıyorsanızda bunu almayın raspberry pi 2 alın..

Ekleme: Üstteki arkadaşa +3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M.S.A. -- 21 Ocak 2016; 23:59:07 >
  • HORT!!!

Su an fiyati ucretsiz kargo ile 46 TL . 25 dolarin bile altinda urun. sadece board, ancak standart 2A bir sarj cihazi ve micro USB kablo yeterli bu is icin ki, artin evinde bunlardan 3-4 tane olmayan kalmadi . Uzerine android 4 veya linux kurulabilir. Kodi calistirir, full HD video oynatir, ve 46 TL ye basit isleri yapan bir bilgisayar sahibi olunulur. maesef sadece kart oldugu icin akrilik bir kutu edinmenizde fayda var. ayrica uzerinde wi-fi olmadigi icin modeminize yakin bir yerde konumlanip ethernet ile baglanmasi iyi olacaktir.

somurun bakalim.
  • Media Player olarak performansı zayıf gelecektir. Keza Raspberry Pi 2 de öyle. Odroid C2 var bende, oynatmadığı medya (4K dahil) yok. Alınacaksa bu performansta bir cihaz alınmalı.

• Hocam ben de orange pi pc aldım 10 dolara, tabii 8 gb sd kart, adaptor ve hdmi kabloyu ayrı aldım. Android 4 üzerine kodi yuklemişler, o şekilde kullanıyorum. Hd filmlerde anlık takılma olabiliyor.
  • 46TLDEN aldım

• Tesekkurler aldım güzel bir uğraş olacak.

• işime yarasa alırdım da elektronik bilmiyorum
  • Mediaplayer kismi ilk akla gelen yani. Oncelikle android uzerinde kodi calisirsa daha dusuk performansli olacaktir, eger linux tabanli bir kodi paketi secilir ise daha iyi sonuc alinabilir. tabii mediaplayer kismi sadece bir islevi, bu cihaz en nihayetinde bir IoT karti, istediginizi yapabilirsiniz. ister bir NAS yapin, ister evin isiklarini kontrol eden bir cihaz yapin. ayrica elektronik bilgisine de artik cok gerek yok, hersey moduler, lego gibi, birbirine baglayip calisan bir urun elde edilebiliyor.
  • Android yüklesem, üstüne de bbc, netflix android app leri yüklenir mi?

Yüklenir ise performans nasıl olur?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.