Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Columbia Men's Watertight II 100 de 100 su gecirmeyen yağmurluğu RESİM EKLENDİ
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel ürün. Niye satılmadı anlamadım, bedeni olsa düşünmeden alırdım. -
ben beden numarasına baglıyorum satılmamasını.yoksa suan urun tr de 900 tl.bircok markanın yağmurlugu var bende.bu en iyisi.dusun altına giy ıslanmıyorsun. fiyatımda cok iyi.quote:
Orijinalden alıntı: muratkaya
Güzel ürün. Niye satılmadı anlamadım, bedeni olsa düşünmeden alırdım.______________________________
-
Bence de bedenden dolayı duruyor.Hem kalıp olarak geniş bir marka hem de 2 xl. L olsa düşünmeden ben de alırdım. -
north face resolve ile şelalenin altına gir ıslanmıyorsun. 500 civarında bulunuyor. -
Merhabalar. Ürün mevcut mu acaba hala
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
mevcut.yukardaki resimdeki gibi poşetinde duruyor. ister özel mesaj atın ister alıntı yapın. hemen cevap vereyim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: yasinoznalcin
Merhabalar. Ürün mevcut mu acaba hala______________________________
-
Yanlış beden aldıysan iade etseydin niye satıyorsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: UssuzYanlış beden aldıysan iade etseydin niye satıyorsun?
kargo ucreti benden olucak sekilde amerikaya mı gonderseydim :) ürünün bedeli kadar kargo oderdim. ayrıca ben hemen satılır diye bekledim ancak suan turkiyede 1000 ile 1200 tl arasında olan ürün satılmadı. ara sıra birileri soruyor ama dalga gecer gibi fiyatlar soyluyorlar bende hemen tr deki fiyatının linkini atıyorum sesleri kesiliyor. sağlık olsun onemli degil. iş yerimdeki dolabımda ambalajlı bi şekilde alıcısını bekliyor. fiyatını hic değiştirmedim fiyatını . gun gelicek alacak kisi urunu piyasa fiyatının 3 te 1 fiyatına satın alıcak. satılmamasının bir diğer sebebide xxl buyuk bir beden ya cok uzun boylu olucaksınız yada biraz kilolu. ee bu beden olunca kaldı urun. xl olsaydı alıcak olanlar cıkmıstı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuzİade kargo ücretini bildirdikten sonra amazon geri ödeme yapıyor
hocam amazondan ilk kez alışveriş yapan birisi değilim.don uma kadar bi ara amazondan alıyordum.biliyorum bu işleri :) . aldıgım zaman amazon.com un chati kargo ucreti iadesi yapmıyacağını söyledi. o sıralar amazon.de yapıyordu kargo ucreti iadesi :)
north face resolve ile şelalenin altına gir ıslanmıyorsun. 500 civarında bulunuyor.
|
Benzer içerikler
- bedava ücretsiz eşya
- champix satın al
- fc 24 güncel kadro
- nutrivigor mama
- a3106 iphone 15 pro max hangi ülke
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X