Şimdi Ara

Super Pi / Banana Pi 46 TL [Tükendi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
16
Favori
35.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender10000

56 liraya android box aldım kafam rahat :)

link?
  • Talep olunca yapıştırmışlar zammı.
  • quote:

link lütfen
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Hakikaten ya, kargo işini çözmek yerine zam gelmiş.
  • Buna Windows falan kursak çalışır mı veya da öyle bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

link lütfen

Aliexpresten aldım hocam 1 ay kadar oldu dolamee x5 diye geçiyor adı. Kodi ve live stream player kurdum canavar gibi hatta kablosuz klavye mouse bağladım oyunları o şekilde oynuyorum

Edit: döviz kurundan dolayı fiyat 90 lira civarına çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender10000 -- 28 Aralık 2016; 0:01:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 57,82 olmuş
  • Ben 6 ay önce aldım bunu. Üzerine Çin'den 7" lcd ve dokunmatik ekran aldım. Geçen hafta hadi kurcalayayım dedim ama internette kaynak yok. Alırken raspberry pi imajı yüklerim tam uyumlu olur dedim ama bunun imajı ayrı. Raspberryde kullanılan programlar çalışmıyor. GPIO eklentisi kurayım diyorum indiremiyor. Pişman oldum aldığıma. Keşke 3 kuruş fazla verip raspberry alsaydım diyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRt -- 28 Aralık 2016; 16:18:56 >
  • Merhaba
    Bu ürün için kutu falan bulabilen var mı? Aliexpress olur yerli siteler olur?
  • Banana Pi'nin diğer kartlarda olmayan en büyük avantajı gerçek SATA ve GigaBit ethernete sahip olmasıdır. Bu nedenle NAS (Network Storage) uygulamaları için daha çok tercih edilir. Banana Pi için hazır simpleNAS imajları var.

simplenas.com
    Thinware SimpleNAS
    http://simplenas.com/download/other/banana-pi-m1
  • Tekrar 46 tl'ye dusmus fiyat. Openmediavault kurulumu ile muthis bir torrent ve indirme cihazina donusuyor. Nas amacli kullanmak icin almayi dusunenlere tavsiye ederim. Ntfs ile uyum sorunu var gibi bagli diski ext4 olarak formatlarsaniz sorunsuz kullaniliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerden çok anlamayanlar ve benim gibi hayalperestlere tavsiye etmiyorum.

Öncelikle yazılım desteği az ve olanlarda 2014-2015 yıllarında kalmış. Android performansını denedim, yabancı TV appleri için o da keyif vermedi. Şu andaki aklım olsa almam, ama hala SATA disk bulup, bi NAS/Torrentbox yapsam mı plan yapıyorum, ders almadık demek ki.

Ama ben Linux kurar istediğimi yaparım diyenler için iyi fiyat. Yoksa alın bir Raspberry rahat rahat kullanırsınız ne isterseniz.
  • arkadaşlar bu kartı sadece internette film veya maç izlemek için kullanabilirmiyiz ? televizyona bağlayıp lubuntu ile belki olursa mint ile kullanacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni.üye kullanıcısına yanıt
    Video izleme konusunda başka modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak bundan iyisi yoktur ama performans olarak da sizi kanser edebilir açacağınız sitelerin reklam dolu olacağını hesaba kattığımda.
  • kimse de dememiş ki aga bu nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

kimse de dememiş ki aga bu nedir

Oyuncak PC

Hevesli olan, bilgisi olan sormuyor zaten.

Canin bir seyler gelistirmek sofistik cozumler bulmak istiyorlar alir ugrasirsin yoksa kapali kutulu kablolu kumandali android box olarak satilanlari var.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    eyvallah sagolasın :)
  • media player yapma açısından şöyle bi urun daha mantikli geliyor bana tl ye vurdugumuzda suan 95 tl gibi bi fiyati var

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/JnMBjARv

• Mühendislik öğrencisiyim yarı yıl tatilinde uğraşıcak birşey arıyordım. Aldım 1 adet. 18" bir monitör var boşta ona bağlarım illaki bir işe yarar.
  • ender10000 E kullanıcısına yanıt
    Dolamee X5 mi d5 mi? X5 diye bi modeli görünmüyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.