Şimdi Ara

Tavsiye Sistemlerde,SSD ve Ramde Kaçırılmayacak İndirimler (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.027
Cevap
141
Favori
1.170.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ağzın bal yesin. kaptırmayın hocam böyle firmalara paralarınızı. 3 5 fazla verin düzgün firmalardan alın. onlar kazansın. böyle böyle bu firma ya adam olur yada yok olur gider. ben vereceğim paralar milletin anasına bacısına söven, kötü örnek olan yayıncılara gitmesin.bizim verdiğimiz paralarla burada vasıfsız bazı yayıncılar lüks hayat sürmesin.

• Sanırım fiyatının biraz altında gördüğüm tek ürün bu oldu.

www.itopya.com
    HYPE-MEGA/Intel Core i5 12400F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB/16GB DDR4/500GB PCIe Gen3x4 M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/hype-megaintel-core-i5-12400fgigabyte-geforce-rtx-3060-ti-gaming-oc-8gb16gb-ddr4500gb-pcie-gen3x_h14761
  • Bu mu efsane kasım diye yırtındığı itopyanın insan aldatmak artık esnaflığın ritüeli olmuş . 100 lira 3 paket sigara parası indirim yapıp adınada efsane indirim demek gayet etik ve ahlaki böyle esnaflar zor bulunur ! Şafak sezer diyoduya ne zaman ki menünüz tabıldota bağlandı kabak tadı vermeye başladı bunlarında cebine para girince ayranı kabardı.

• Bu muydu beklediğimiz indirim Kasım ayında Nisan şakası herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 dakikam itopya sitesi başında İSRAF oldu

• Aynen baya bi efsane kasım indirimleri... :)

• hiç birşey bulamadım, ihtiyaç varsa 120 ssd var 179tlye daha ucuz ssd yok sanırım amazon 185e satmıstı 120 gblığı.

• konuya gelip indirim varmı diye bakınan arkadaşlara burdan yazalım keriz avındalar.boşa vaktinizi ayırmayın.

• gercekten cok kestane bir indirim olmus kendilerini tebrik ediyorum

• Evga 3080ti ftw3 20.499'a düşmüş. 3090ti ise 32.499'a. Bu ürünleri daha uyguna piyasada bulabilir miyim ilerleyen zamanlarda? Bir de bu paralar eder mi acaba bunlar.

• monitör alacaklar için gigabyte g24f-2 öneririm 2 haftadır kullanıyorum ve 1-2 aydır yaptığım fiyat takibine istinaden bu monitörün şu an gerçekten indirimde olduğunu söyleyebilirim(ben 3800'e aldım şu an 3400₺ olmuş)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sizce fiyat performans olarak nasıl bir sistem arkadaşlar yorumlarınıza göre hareket edeceğim.

www.itopya.com
    HYPE-SUN/AMD Ryzen 5 5500/GIGABYTE RX 580 GAMING 8GB DDR5/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/hype-sunamd-ryzen-5-5500gigabyte-rx-580-gaming-8gb-ddr516gb-ddr4500gb-m2-ssdgaming-bilgisayar_h16537
  • ilyaoblomov kullanıcısına yanıt

Aynı kart 17 bin e satıldı.

• Chanser kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. O kadara düştüğünü bilmiyordum valla sağ ol dostum. O zaman 15-16’ya düşene kadar beklemeye devam :)) 3090ti için ne diyorsun? En aşağı kaça düştü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İndirim nerede arkadaşlar? ben göremedim tam. :)

Görebilen bir sistem önerisi yapabilir mi acaba bu ara bir sistem almayı düşünüyorum da.

• gprdon kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısınız

• 2400 TL ye Canon Pixma G3420 tanklı yazıcı aldım.Fiyatı fena gelmedi bana.

• arkadaşlar çarşamba günü şunu almıştım hızlı kargo yazıyor stokta var ama hala göndermemişler itopyadan daha önce alışverişim yok bu kadar uzun mu sürüyor bu site ? alışverişleriniz nasıl ? pcyi çalıştırcaz günlerdir çalıştıramıyoruz

https://www.itopya.com/evga-supernova-gt-650w-80-gold-full-moduler-130mm-fanli-psu_u14250

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

evet hocam sıkıntılı bir site. ne zaman sıra size gelirse ozaman gondercekler. öyle hızlı kargo filan hikaye . yarında kargoluya bilirler 1 hafta sonrada 15 gün sonrada.

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

arkadaşlar çarşamba günü şunu almıştım hızlı kargo yazıyor stokta var ama hala göndermemişler itopyadan daha önce alışverişim yok bu kadar uzun mu sürüyor bu site ? alışverişleriniz nasıl ? pcyi çalıştırcaz günlerdir çalıştıramıyoruz

https://www.itopya.com/evga-supernova-gt-650w-80-gold-full-moduler-130mm-fanli-psu_u14250

Benim ürün 2 günde elime ulaşmıştı. Eskiye nazaran gönderim biraz daha hızlı. Şube sayısı arttıkça gönderim konusunda sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.