Şimdi Ara

SÜPER LİG ŞAMPİYONU KİM OLACAK? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • acilin huleayn trabzon geliyor :d wala daha hatirlamiyom ne zaman sampiyon oldular :d sampiyon olduklarinda 1 yasindaydim (galiba) 88de mi oldular?
  • İnsanlara "dallama" gibi biçimsiz bir yakıştırma yapmak zorunda mısınız? Hadi hiçkimseden korkunuz yok bunu anladık da sizin ALLAH.tan da mı korkunuz yok. Zerre kadar kötülükten hesaba çekileceğimizi niye unutuyorsunuz?

    Hayır yani editledik olmadı, sildik olmadı, kilitledik olmadı. Artık bende konuya madem %99.u MÜSLÜMAN bir ülkede yaşıyoruz dinsel öğelerle destekleyeceğim. İnsanlara bu şekilde yakıştırma yapmanız eğer kulaklarına giderse GIYBET olur ve KUL HAKKI.na girer ki bu durumda yüce ALLAH bile affetmeyeceğini bildiriyor. Hadi kulağına gitmedi diyelim bu durumda günah defteri kabarır. Ben cehennemi görmedim ama sürekli okuyor ve gerçekten korkuyorum. Gereği neyse yapıyorum ancak yine de korkuyorum. Bence sizde okuyun ve korkmaya başlayın.

    Üç kuruşluk futbol muhabbeti yüzünden ki 3F.in (Faiz, Fuhuş, Futbol) bir ayağıdır kendinizi ateşe atmayın artık.
  • sanırım bu laf bana geldi.bunun müslümanlıkla falan ne ilgisi var kavrayamadım.bu adamlar millete ne yakıştırmalar yapıyolar ben onlara dallama demişimki bu hiçbişey.ayrıca burada herkesin bildiği bi kaç tip bu forumdakilere saçma sapan ifadelerle hakaret ederken bişey yok ama biz elin adamına dallama dedik diye niye tepki gösteriyosun anlamış değilim.
  • tabi ki besiktas solucakkk
  • Bu hafta Feneri yenersek şampiyon belli.Kesin Trabzon
  • Valla çok karışık bi durum ama Allahın izniyle biz şampiyon olucaz (inşallah kim diye sormuyosunuzdur )
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by suvenal</i>
    <br />Valla çok karışık bi durum ama Allahın izniyle biz şampiyon olucaz (inşallah kim diye sormuyosunuzdur )
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Siz kimsiniz?




  • Eğer Denzili Fenerbahçeyi yenebilirse Trabzon şampiyon olur
    Ama yenemez veya maçı satarsa o zaman malesef Fener şampiyon
  • bence g.saray , trabzonu yenecek..fener de puan kaybedecek :)
    sonuna kadar bekeyip görüceZz
  • Ya siz Beşiktaşlı arkadaşlar biraz kendinize bakın ya. Her lafınızda Trabzonspor ve diğer takımları şaibe altında bırakıyorsunuz. Yoruma bak;

    "Yenemez veya maçı satarsa o zaman malesef Fener şampiyon"

    Hiç kendi takımına yakıştırmıyorsunuz maç satmayı, satın almayı. Yazıklar olsun size. Adam gibi ligin sonunu bekleyip görmeye tahammülünüz yok. Şimdi şampiyonluk şansınız da azaldı iyice komplo teorileri üretirsiniz.

    Bakınız desteklediğiniz komplo teorilerine. Sayın Faruk Özak, CHP milletvekili Muharrem Doğan.ı şekilden şekile sokarken izlemediniz mi? Yazık. Bir milletvekili halkın gözü önünde üstelik 5 dk. önce kendi sesinden dinletilen söylemlerini yalanlıyor. Trabzonspor.u komplo teorilerine kurban edeceklerini sanıyorlar ancak yanılıyorlar.

    Diyerbakır maçını izleyen arkadaşlar maç nasıl kazanılır iyice izlemişlerdir herhalde. Kemik seslerini tribünlerden duyuyorduk efendiler. Maçı kazanamadılar ancak çok iyi bir işe imza attılar. Fatih Tekke.nin sezonu kapatmasına neden oldular.

    Ayrıca sahaya giren kendini bilmez.e diyecek tek kelime bile yok. Yerden göğe kadar suçlu. Ancak kaleci Şenol.un KAMERALARDA GÖRÜNMEYEN hareketleri hiçbir Trabzonspor.lunun kaldıramayacağı türden hareketlerdi.

    Tüm bu gelişmeler sonunda hala Trabzon.un maç satın alabileceğini düşünenlere yazıklar olsun. Trabzon.un alacağı her şaibeli puan da HARAM olsun.

    Benim bu vakitten sonraki fikrim de şudur; Fenerbahçenin bu noktaya geldikten sonra şampiyonluk hediye etmesi çok zor. Beraberlik opsiyonu dahi var. Hiçbir şey imkansız değildir bu da Trabzonspor.un bence tek tesellidir. Beşiktaşın ikincilik şansı Trabzon.un birincilik şansından çok daha azdır ve hatta Denizli son iki hafta oynadığı maçları alsaydı şimdi 2 puan gerisindeydi ve Beşiktaşın mu gidişine katkıda bulunarak onun önüne dahi geçebilirdi.

    En çok üzüldüğüm nokta ise bileğinin hakkıyla son 10 haftada 30 puan toplayan Trabzonspor.u Beşiktaşlı arkadaşlar alkışlayacağına, komplo teorilerine alet ediyorlar ki üstelik hiçbir çıkarları yok. Fenerbahçeli arkadaşlara teşekkürler. Asıl centilmen bence onlardır. Biz onlarla şampiyonluk mücadelemizi yaparız, ikinci de olsak Fenerli arkadaşları ilk tebrik eden ben olacağım. Beşiktaşlı arkadaşlara hiçbir diyeceğim yok. Takımlarının zor günlerinde yanında olacaklarına gördüğüm birkaç topic.te alaya bile almışlar. Yazık size yazık.




  • Yavuz sen ne çok şey biliyorsun???Hiç düşündünmü peki ilk yarıyı 8 puan önde kapatan bir takım nasıl bu durumlara gelir diye???

    Beşiktaşı bu durumlara getiren Federasyondur.Böyle ligde şaibe var kardeşim.Ulusoy Futbol federasyonu başkanı olduğu sürecede bu olaylar devam edecek.Nerde görülmüş bir hafta sonra oynanacak maç için biz Trabzon'un şampiyon olması istiyoruz denilmesi.
    Galatasaray ikinci başkanı çıkıp Trabzon şampiyon olsun diyor.
    Gençlerbirliği başkanı anadolu takımı şampiyon olsun diyor.
    Celal Doğan desen aynısını söylüyor.
    Bundan sonraki maçlarınızda hep bu takımlarla.Peki sen bunlara ne diyeceksin...

    Trabzon-Beşiktaş maçında %100 penaltı verilse veya nizami gol ofsayt diye iptal edilmese şimdi Trabzon sıralamada nerde olurdu???Asıl siz iişinize geldiği gibi konuşuyorsunuz.


    At gözlüklerini çıkartın artık...




  • GS.da Ergun Gürsoy.dan başka hiç kimse böyle bir demeç vermedi. Ergun Gürsoy Trabzon.lu biri olduğu için gönlünden geçeni söylemesi kadar doğal bir şey olamaz. Ayrıca diğer başkanlarında böyle bir demeç vermesi onların çıkıp arslanlar gibi oynamasına hiç mi hiç engel değildir. Hem Celal Doğan hem de İlhah Cavcav takımlarının çıkıp arslanlar gibi oynayacağını demecini verdi ve hatta İlhan Cavcav hem kupa.da hem de ligde Trabzonspor.u yeneceklerini iddia etti.

    Trabzon - Beşiktaş maçına gelince ben ancak sana gülerim. Beşiktaş acaba orta sahayı kaç defa geçti. Ben sana söyliyeyim bir elin parmağını bile geçmez. Ortada oynanan futbol var.

    Ben senin için at gözlüğü gibi bir tabir kullanmayacağım çünkü hiç yakışık almaz bana.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Yavuz</i>
    <br />GS.da Ergun Gürsoy.dan başka hiç kimse böyle bir demeç vermedi. Ergun Gürsoy Trabzon.lu biri olduğu için gönlünden geçeni söylemesi kadar doğal bir şey olamaz. Ayrıca diğer başkanlarında böyle bir demeç vermesi onların çıkıp arslanlar gibi oynamasına hiç mi hiç engel değildir. Hem Celal Doğan hem de İlhah Cavcav takımlarının çıkıp arslanlar gibi oynayacağını demecini verdi ve hatta İlhan Cavcav hem kupa.da hem de ligde Trabzonspor.u yeneceklerini iddia etti.

    Trabzon - Beşiktaş maçına gelince ben ancak sana gülerim. Beşiktaş acaba orta sahayı kaç defa geçti. Ben sana söyliyeyim bir elin parmağını bile geçmez. Ortada oynanan futbol var.

    Ben senin için at gözlüğü gibi bir tabir kullanmayacağım çünkü hiç yakışık almaz bana.

    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Ergün gürsoy dışında Hakan şükürde söyledi bu lafı.Merak ediyorum hakan şükür kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir anda ne yapacak.2.si Trabzonun gençler ve antep maçlarını merakla bekliyorum. Bakalım neler olacak.İddia etmekle olmaz bu işler pratikte yapman gerekir.Trabzon-Beşiktaş maçına gelince Beşiktaş iyi oynanıştı ama yine penaltıları verilmemişti o maçta




  • Ben lig tv'de Ali Atndoğan ve Mustafa Özkan ile yapılan röpörtajı izledim.Adamların verdiği demeç aynen şu şekilde;

    "Şampiyonluk yarışında Trabzon'u daha şanslı görüyoruz.Fenerbahçe'nin takılabileceği maçlar var ama Trabzon'un maçları daha kolay çünkü bizimlede oynayacaklar dedi"sen bundan peki ne anlıyorsun?_
  • kardeşim niye tartışıyonuz? açın biraz gözlerinizi de görmek isteiğiniz gibi görmeyin şu Türk futbolunu. bizde isteriz tertemiz bi lig ama önce bulunduğumuz ortamın leş gibi olduğunu kabullenmemiz lazım. nasıl bi sarhoş sarhoş olduğunu kabul etmez biz de o hesap her yeri güllük gülistanlık görmeye çalışıyoruz. ama ortalık öyle değil. Bu ligde bal gibi şaibe, şike, pislik ne ararsan var...
    ŞAİBELİ LİG, ŞAİBELİ ŞAMPİYON!!!
  • Son 3 haftaya girdik. Oylamayı kapatıyorum. Ben dahil herkes lig sonunu beklemek zorundayız şampiyonun kim olduğunu öğrenmek için. Zaten konu şampiyonun kim olacağı olayından çok şaibeli lig, hakemler, federasyon, takımlar olayına gidiyor. Komplo teorileri birbiri ardına patlatılıyor. Trabzonspor.un son 3 maçını iyi izleyin çünkü enine bouyna tartışacağız. Herkes kafasına esen yorumu da yapamayacak. Hele maçların satıldığını düşünen arkadaşlar inşallah düşündüğünüz gibidir de burada şekilden şekile girersiniz. Benim için sorun yok. Ben TS kulübünün yöneticisi falan değilim. Öyle bir durumda ben alınan puanlar HARAM olsun derim olayan noktayı koyarım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.