Biraz geç kaldık aslında ancak lig daha yeni başladı sayılır.
İşte Adaylarımız :
Galatasaray havasını yakalarsa FB ile kapışır gibime gelio. BJK iyi gibi gozukse de bence tırtlica.Ozellikle şampiyonlar liginde 2. tura cıkarlarsa
Bence Galatasaray bu sene yarışda olmayacak..Şampiyonluk çekişmesi Fener ile BJK arasında geçecek(gibime geliyor)
bence bu sene fener ,beşiktaş ve galatasaray arasında büyük kapışma olacak . ama yinede ya fener yada galatasaray şampiyon olur .
[Deleted by Admins]
Ben inanıorm ki Gs şampion olcak
Şöyle bir durum var; 3 büyükler arasında hep kapışma olur ama kim kaliteli ise o %99 götürür işi hani hakem felan diyenlere yanıt olarak bu sene geçen sene olduğu gibi en kaliteli takım BJK şampiyon odur önümüzdeki senenin en kaliteli takımı olmaya aday ise FB (tabi başkanlık seçimi vs saçmalık olmaz ise yani FB kendini vurmazsa) Bir GS li olarak kendimize 3. senede şampiyonluk şansı tanıyorum. Tek Beklentim büyük hoca FT nin yeni oyun planı denemeleri yerine günü kurtarmak için hareket etmesi o halde busene şamp. GS seneyede GS
Bence şampiyonluk çekişmesi FB-BJK arasında gececek
Fener diyorum baska soze gerek yok herhalde :P
Beyler, duygularınız anlıyorum ama size sorulan soru, çok mantıklı..
Yani öööle, şakkadanak..! , duygularınıza kapılıp da verilebilecek bir kestane kebap istenmiyor burada..
Mantıki cevaplar verin beyaa..!
Mantık diyor ki; Eğer, bu sene Gençlerbirliği şampiyon olmazsa, <b>Şampiyon</b> garanti <b>Beşiktaş</b> olur... <b>+ Luce Faktörü</b>, dimi yani..?
daha 23 maç var erken ötmeye başladınız yarının ne olacagı belli degil belirteyim [dont]
tabi herkes tuttuğu takımı söyleyecektir doğal olarak:)) bende doğal olarak beşiktaşlıyım beşiktaş diyecem ama duygularımla diğil mantığımla çünki durum onu gösteriyor sen 5 puan fark koy namağlup devam et çok iyi bir kadro teknik adam al kur.borcun olmasın yönetim sağlam olsun vsvsvs..ee niee ben fener ya da gs olcak diyeyim ki yok durumlar onların lehine göstersin walla derim fener olucak cimbom olucak diye.. kötüye giden bişiler olsa cimbom bu maçta hem iyi oynasa hem galip gelse dicem ki çetin olucak bu lig ama öle bişi de yok..hiç kimse kızmasın bozulmasın şimdiden beşiktaşı tebrik ediyorum championluğunu. ama derseniz ki avrupa da hangi türk takımı o zaman galatasaray diyebilirim tecrübesi var derim falan filan.. bu yorumu da duygularımla diğil mantığımla yapıyorum herkes de böle olursa zaten sonuş beşiktaş çıkıcaktır :))
$ampiyon FenerBahce Efsane Geri Donecek..!
EFSANE GERİ DÖNEMEDİ HEHEHHE ARKADAŞLAR FENERLİ ARKADAŞLAR KIZMAYIN AMA BU FENER Mİ EFSANE:)) İNANIN HİÇ BİR FENERLİ KADAR FANATİK DİĞİLİMDİR FANATİKLİĞİDE SEVMEM ama görünen göz kılavuz istemezz hepimizin görevi bence BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAMAKTIR heheh.. seneye bakarsınız fener daha ii olur..bu lig cimbomm bjk arasında geçer..cimbom 1 kere çelme yerse artık cimbomlularda umudu kesmeli yok bjk yerse zaten lig çekişmeli gidecektir demektir..ligin sonu ilk çelme sonunda belli olucaktır derim.
3 buyukler olmasın da baska bi takım sampiyon olsun lige renk gelsin gençler,antep, diğerleri de yarışa girsin tıpkı diğer ülkeler gibi