<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilkerinanç</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by salida</i> <br />bu kafa ile devam edecek olursak değil bu sezon önümüzdeki 5 sezon şampiyonluk yüzü göremeyiz,bende önceleri Bjk nin hakkı yeniyor filan diye yorumlar yapıyordum fakat bizim yaptığımız gerçek problemleri görmeyip bahaneler üretmekten başka birşey değilmiş,takımda iyi gitmeyen birşeylerin olduğu bir gerçek sorunu başka yerlerde aramaya hiç gerek yok 2. yarıda izlediğim ve yenildiğimiz veya berabere kaldığımız hiç bir maçta galibiyeti hak edecek taraf biz değildik.Problemleri doğru tespit etmemiz lazım futbolcularda geçen sezonki ve ilk yarıdaki hırs ve istek yok sanki bir doyuma ulaşmışlık var diyecem ama ortada doyuma ulaştıracak bir başarı yok adamların elde ettiği tek başarı 100. yılda şampiyonluk kafayı yiyecem ya valencia maçından sonra iyice tepem attı. [wand] bu hafta sonu trabzon ilk yarıdaki maçın (5-0) verdiği hırsla bizi yener eğer fener de gençleri yenmeyi başarırsa ki fenerin yenme ihtimali daha yüksek gençler parma yorgunu ve 11 mart perşembe Valencia maçını düşünüyor olacaklar,eğer bunlar gerçekleşirse fenerde şampiyon olur. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yazdıklarında dogruluk payı var,su aralar takım formsuz. ama nedenine inersek bu"bahane"denilenlerin bir sonucu oldugunu goruyoruz formsuzlugun. yani ben bile calıstıgım isyerinde bana haksızlık yapılsa ve aynı olaylarda farklı degerlendirmeler yapılıp birilerinin kayırıldıgını dusunsem inanınki icimden calısma istegi gelmiyor.bu psikolojiyle alakalı birsey istedigin kadar sagduyulu olmaya calıs... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
arkadaşım bjk nin şampiyonlukta açık ara önde gitmesi nedeniyle durumu dengelemek için düğmeye basıldığının farkındayım(fb,yayımcı kuruluş)..vs fakat suç tamamiyle bizim yöneticilerimiz,antrenörümüz ve futbolcularımızda,Luce ve yöneticiler beyanatlarıyla takımı sakinleştirip motive edeceklerine dahada çok gerdiler ayrıca futbolcular bu olaylardan sonra hırslanıp iyi futbol oynıyacakları yerde sahada yürümeye başladılar,sonuçta bu takım çıkıp topunu oynamaya başlarsa hakemler istediğini yapsın biz bu trabzonuda,feneri çatır çatır yeneriz;bence futbolcuların oynamayışının altında başka bir neden yatıyor yakında kokusu çıkar,
Bu arada fb lilerde boş durmuyor Konyaspor un en iyi iki oyuncusu (Zafer Biryol ve Altan)Bursa maçında gördükleri sarı kartlar(4) nedeniyle fb maçında yok ve Bursa maçındaki hakem kimdi tahmin edin tabiki Bülent Uzun.
Fenerbahçenin hiç bir şey yaptığı ya da atağa falan kalktığı yok gördük tüm maçlarda sidik zoruyla alıyor maçları hemde Beşiktaşa yetişme hırsıyla Beşiktaş kötü gidiyor. 11 puan farkla ikinci yarıya başlayıp 7. haftada 3 puan geride olan bir takım asıl geri gidiyordur onukovalayan iyi oynuyor değil. Şuan Beşiktaş şu 7 haftada sadece 4 ya da 5 puan yitirseydi ozaman görürdüm ben Feneri. Yapmayın ya Beşiktaş geriye gidiyor Fenerbahçenin ilerye falan gittiği yok.!
+1 SerenaD
+1 SerenaD
beşiktas
Ben Fbin yerinde saydığına inanmıyorum. Fb özellikle nobre ile birlikte tam takım olmayı başardı. Taşlar yerine oturdu. Bu seneni favorisi ksinlikle FB. :)
Türkiye'nin en iyi kadrosu Beşiktaş'ta..Ama Luce bunun farkında değil hala 5 kırmızı karta baglamış yenilgileri..Takımı top oynamıyor..Bunun farkında ne zaman olacak bilemiyorum..İşin aslı Luce'nin tek düşündüğü Galatasaray'ı geçmekti..Galatasarayın şampiyonluk şansı kalmayınca herşey bitti sandı..Sırf bu rehaveti yüzünden takımı bu halde.. Ben bir Fenerbahçe'liyim..İnanın hala şampiyon olacakmışız gibi gelmiyor..Çünkü Beşiktaş kadrosunun bu kadar kifayetsiz bu kadar şuursuz bu kadar kimliksiz futbol oynamasını havsalam almıyor...İşin ciddi bir yanı var ki zaman Fenerbahçe'nin lehine işliyor..Beşiktaş-FB derbisi kaçıncı haftada bilmiyorum ama o haftaya kadar iş işten geçmişte olabilir beşiktaş adına.. Benim fikrim odur ki..Beşiktaş'ın hocası Beşiştaş üzerine oyunlar oynanıyor mantığından bir an önce kendini kurtarmalı..kendini kurtaramıyorsa bunu sesli dile getirip futbolcularını etkilememeli en azından.. Bakınız Süleyman Seba Lucescu için sadece 2 kelime kullanıyor..<b>ÇOK KONUŞUYOR</b>
Şampiyonluk Beşiktaş'ın elinde..ya şampiyon olur ya da şampiyonluğu fenerbahceye verir..Kimse beşiktaşın elinden şampiyonluk alıp da başkasına vermeez!!!!
doğru söze diyecek bişey yok,tabi son cümle dışında
top yuvarlaktır süperligte herkes şampiyon olabilir matematiksel olarak şansı devam ettiği sürece.
ama şu Atatürk muabbetini anlıyamadım.fb liler fbliydi dio bjk liler bjk li dio gs lılar gslı dio.ya Atatürk hangi takımı tutuyosa o en iyi takımmıdırki?ben fbliyim o bjk liyse bjk lidir gsliyse gs lidir.Atatürk bilse böyle tartışmalar olucağını hiç rengini belli etmezdi eminim.
belkide bütün bu tartışmalar her takıma eşit uzaklıkta olduğu içinde olmuş olabilir.
Ben Bı galatasayalıyım ama Besıktas sampıon olur dıyorum
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i> <br />doğru söze diyecek bişey yok,tabi son cümle dışında <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
do#287;ru olan söz "<b>federasyon feneri #351;ampiyon yap#305;yor</b>" sözü müdür?
Fener'in son iki maç#305;n#305; yöneten Selçuk Dereli ve Kuddusi (Sinan ENG#304;N'in koruma alt#305;na ald#305;#287;#305; hakem) 'nin yönetimlerini görsen bu fikrinde #305;srarc#305; olmazd#305;n bence... Fener çok #351;ansl#305; evet..Ama #351;ansl#305; olmas#305;n#305;n suçlusu sizce Cem papila m#305; hala?
do#287;ru olan söz "<b>federasyon feneri #351;ampiyon yap#305;yor</b>" sözü müdür?
Fener'in son iki maç#305;n#305; yöneten Selçuk Dereli ve Kuddusi (Sinan ENG#304;N'in koruma alt#305;na ald#305;#287;#305; hakem) 'nin yönetimlerini görsen bu fikrinde #305;srarc#305; olmazd#305;n bence... Fener çok #351;ansl#305; evet..Ama #351;ansl#305; olmas#305;n#305;n suçlusu sizce Cem papila m#305; hala? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yav Jeremy, bırakın bu işleri! o Türkiye nin en cesur hakemi(!) Papila yı Kadıköy de gördük. fb nin karşısında zaten bir hafta önceden infaza hazırlanmış bir Konya var, bir de penaltı uydurmuş. sonra tribünde yapılan onca küfüre bir anons dahi yaptırmamış. e bu adam böyleydiyse, Türk hakemliğinin miladı(!) sayılan Samsun maçında biz bedavaya gittik.
demek ki Papila, karşısında Beşiktaşlı görünce kabaran bir GAZMAN mış...
Penaltı uydurmuşmuş...Dünyanın her yerinde penaltı derler ona... Ben de Serdar TATLI'yı gördüm..Sen de gördün mü kardeş..Aha Lucescu'nun istediği hakem böyle olmalı di mi?
Şu hakem kompleksinizden vazgeçin artık..top oynamayı unuttu takımınız bu yüzden!!!
ahahah fener yapmis 3 puan daha isterim... cekemiyenler catlasin :)
6 oldu dahada olacak
Dün Hakan Şükür ceza sahası içinde yere indirildi, üstüne sarı kart gördü. İtirazlarına devam edince ikinci sarıdan kırmızıyı aldı. Haftaya oynayamayacak. Sahi bu arada Galatasaray haftaya kimle oynayacak
Neden mi yazdım bunları? Sadece Adnan Aybaba'nın sahip olduğu türden merak yüzünden. Yalnız bir fark var: Arkadaş pozisyonu görmeden merak ediyor ya, ben görüp ediyorum. Başka bir merakım da Adnan Aybaba'nın Hakan'ın pozisyonunu merak edip etmeyeceği. Gene merak edenler için yazalım Hakan hayatının ilk kırmızı kartını gördü.
Galiba birileri Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yakalamaması için düğmeye bastı Ah bu Fenerliler yok mu?
FB şampiyon kimse boşuna bişey yazmasın.. ayrıca Gsliler hep eskiyi konuşuyorsunuz biraz yenilenin tarihi dökmeyin ortaya.. zamanında sokaktan bi hakem getirip 7 kişi ile 7 gol attınız mahalle maçı gibi :)) ama biz OrJiNaL 6-0 taktık.