Şimdi Ara

SÜPER LİG ŞAMPİYONU KİM OLACAK? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce Kanatsız Kazım'ın bu yazısındakine benzer bir
    cümleyi buradaki fanatik BJK'li bir arkadaşımız daha kullanmıştı.

Kanatsız kazım bakalım bu sefer bu yazıyı yiyecek mi :)
    (Sezon daha bitmedi ama önemli olan elli bilmem kaç maçta 1 kez
    yenilen bir takımın 17 maçta nasıl 3 kez yenileceği konusu)

BJK'nin şu an ki duruma gelmesindeki en büyük sebeplerden
    birisi de kafalardaki bu düşünceydi. Kimse mırın kırın yapmasın.
  • Yaw bizim Ömer Çavuşoolu da tırlamış falan da adama gülüyoz enazından.Ben bu Kazım Kanat a nasıl bir tepki vereceğimi çözemedim. Kızamıyorum da ameliyat falan oldu belki ondan böyle olmuştur. Eniyisi ciddiye almamak ama bi ton insan okuyor bu tip yazarları , etkileniyorlar sonra ona balgam buna çiş.
  • afiyet olsun kazıma
  • ..NE FEDERASYON OLAMAZSIN ŞAMPİYON! Maddi çıkarlar uğruna çalınmaya çalışılan şampiyonluğumuz stada helikopterle futbolcu indiren görmemişlerde şık durmaz. Armamızdaki AYYILDIZ ise bütün yıldızlara bedeldir. AlaYINa iSYaN ÖLüMüNe BeŞiKTaŞ!
  • [zzz]
  • Galatasaraylıyım;
    Beşiktaş haketti;
    Fenerbahçe şampiyon olacak. (Acı ama.....)
  • hala umutluyuz
  • bence bu sene galatasaray hiçbirşey yapamaz beşiktaş ligden kopmaya çalışıyor fener olabilir ama gönlüm trabzon ya da denizlispor olsun diyor çünkü her sene aynı takımlar oluyor bu da türk takımlarının kalitesini düşürüyor her sene başka bir takım olsa daha güzel ve çekişmeli bir lig olurdu hem her takım kendisini avrupa kupalarında denemiş olurdu
  • Kanatsız Kazımda habire işkembeden sallıyor. Bizde de var bir tane Osman Tanburacı. Yarılıyorum yaf böyle yorumculara. Tam palyançalar. :P
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Hellmarch</i>
    <br />Kanatsız Kazımda habire işkembeden sallıyor. Bizde de var bir tane Osman Tanburacı. Yarılıyorum yaf böyle yorumculara. Tam palyançalar. :P
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

her takımın böyle bir dallaması var.1-ömer çavuşoğlu2-osman tanburacı3-kazım kanat ama aralarında en mantıklısı osman gibime geliyo
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tunasilah</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Hellmarch</i>
    <br />Kanatsız Kazımda habire işkembeden sallıyor. Bizde de var bir tane Osman Tanburacı. Yarılıyorum yaf böyle yorumculara. Tam palyançalar. :P

her takımın böyle bir dallaması var.1-ömer çavuşoğlu2-osman tanburacı3-kazım kanat ama aralarında en mantıklısı osman gibime geliyo

Doğru bir tespit. Ancak aralarına Selim Soydan, Fatih Altaylı ve Adnan Aybaba'yı da eklemek lazım.

• Beşiktaşlı arkadaşlarım, Ali Aydın ın istifasıyla şampiyonluğun kesin olarak gittiğini söyleyebilirim. bundan sonra 18 içinde bizim futbolcularımızı dayaktan öldürseler penaltı çalınmaz, tekme tokat dayak yesek kırmızı çıkmaz. Ali Aydın gibi bi adamı yediler kolay mı?
    Beşiktaş ı katledip haftanın hatta yılın hakemi olmak varken neden işi tehlikeye atsınlar ki?
  • arkadaşlar konuşmayın ne galatasaray ne beşiktaş artık yetişme yok

artık yeni fener var yeni fener
  • harbiden bende bu haftaki olaylardan sonra artık umudu kestim şampiyonluktan
  • zaten aziz amca da 6 maci alacaklarinin garantisini istemis devletten kendince...
  • aziz amca federasyona yalvarana kadar allaha yalvarsın daha mantıklı olur.paça tutuştu ali şenin hışmından korkan aziz yıldırım bakalım ne cevher yumurtlayacak.bjk de daum görev yaparken kokainci diyerek bir taraflarını yırtarklen birden fb ye gelince aklanıp dahi olan daum bu saatten sonra fb li muhaliflerin hışmıyla nasıl savunulacal fb yönetimince çok merak ediyorum.hele ali aydından sonra papilayı yere göğe sığdıramıyanların neler uğduracağını merak ediyorum.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hüseyin1903</i>
    <br />aziz amca federasyona yalvarana kadar allaha yalvarsın daha mantıklı olur.paça tutuştu ali şenin hışmından korkan aziz yıldırım bakalım ne cevher yumurtlayacak.bjk de daum görev yaparken kokainci diyerek bir taraflarını yırtarklen birden fb ye gelince aklanıp dahi olan daum bu saatten sonra fb li muhaliflerin hışmıyla nasıl savunulacal fb yönetimince çok merak ediyorum.hele ali aydından sonra papilayı yere göğe sığdıramıyanların neler uğduracağını merak ediyorum.

Bu kadar uzun ve gereksiz yorum yapmak zorunda mısın?
  • şu tarihte yazıyorum taaa beşiktaş alacak herşey fb bjk maçına bağlı onu yeneceğiz ve tamam..
  • kazım kanat ın kafa basmıyor galiba anlamıyorum.karşısında tanburacı ne güzel konuşup lafı sokuyo.her programdada sokulmazki.hadi soktun kazım nie akıllanmıyor.kronik bişi var heralde...
  • fener olacak gibi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.