Şimdi Ara

SÜPER LİG ŞAMPİYONU KİM OLACAK? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jeremy ye katılıyorum. Şenol dengesizin biri. Ne zaman ne diyeceği belli olmaz. Fb seyircisinden yabancı madde yiyince duygu sömürüsü amaçlı böyle dengesiz konuşmalar yapmış olabilir. Bana göre diyarbakır maçı kar dolayısıyla ne idüğü belirsiz bir maçtı. Kimin iyi oynadığı veya kötü oynadığı hakkında yorum yapılamaz. Hatta bana göre 2 inci yarının 15 20inci dak.dan sonra hakem erteleme kararı almalıydı. Top kara takılıyordu adeta. O ayrı bir konu ne ise. Bana göre bu sene Bjk kesin şampiyon falan değil. Bunun nedeni de takımın dengelerinin bozulup yeni düzenin kurulması. Ha Fb ne kadar zorlar Bjkı bunu ancak derbi maçları ve ligin diğer güçlü takımlaır olan Gaziantep Gençler Trabzon gibi takımlar belirler. Fbnin Avrupa da oynamayışı bugünlerde artı olarak yansıyabilir. E bir de malum Aziz Yıvdıyım ve saz arkadaşları konuya rl atmış gibi görünüyor. Zaten bu sene de şampiyon olamassa yaptırdığı stadlar tesisler vs vs pek bir iş yaramamış olacak ki bastırıyor. Gs a gelince. Gs ın başında kendini sezar sanmaya dewam eden Terim oldukça bir şey olacağı yok. Ha Terime Brütüsün biri bıçağın keskin tarafıyla ışık oyunu yaparsa o zaman Terim silkelenir ve ümit milli takımda ki ruhuna geri dönebilir. Yoksa yönetimde galyalı çok. :)

• %70 BEŞİKTAŞ

Alayına isyan ölümüne Beşiktaş!
  • fb nin kritik maçlarının kurtarıcısı G.antep, yine görevini yaptı ya helal olsun[bandt]

nitekim antep seyircisi de artık olaya dayanamadı...
  • bu arada son Malatya maçında aynı sayıda faul yapılamsına rağmen Beşiktaş a 5 sarı kart çıktı, hem de bir karış karla kaplı sahaya rağmen. rakibe hiç kart yok. demek ki bu hafta "futbol erkek oyunu" değilmiş. ne zaman rakipler sert oynuyor o zaman erkek oyunu oluyo zaten...

hey Yarabbim, sen bize sabır ver!!!
  • fenerbahçe olucak derim ben.beşiktaş ilk yarıdaki hızını kaybetti her nekadar lucescu kara falan bağlasada 2. yarıdaki başarısızlıkları az önce valencia maçında kar yoktu
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i>
    <br />fenerbahçe olucak derim ben.beşiktaş ilk yarıdaki hızını kaybetti her nekadar lucescu kara falan bağlasada 2. yarıdaki başarısızlıkları az önce valencia maçında kar yoktu
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

kıyaslamaya bak!!!

asıl dünkü maçta kar olsa daha çok işimize yarardı. saha koşullarının kötü olması, takımlar arası güç farkını ortadan kaldırır. kaldı ki Beşiktaş nerdeyse Valencia yı deplasmanda yenip geliyordu. ama hiç yanımızda olmayan şans faktörü onlardan yanaydı gene.[:(!][:(!][:(!]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i>
    <br />fenerbahçe olucak derim ben.beşiktaş ilk yarıdaki hızını kaybetti her nekadar lucescu kara falan bağlasada 2. yarıdaki başarısızlıkları az önce valencia maçında kar yoktu

haha.fener orada bile yok...

yaw boyle seyler yazmayayım diyorum ama bazen hakediyorsunuz...
  • oylama sounclarına da bakılırsa tabiki beşiktaş olacak başka caresi yok )
  • bu kafa ile devam edecek olursak değil bu sezon önümüzdeki 5 sezon şampiyonluk yüzü göremeyiz,bende önceleri Bjk nin hakkı yeniyor filan diye yorumlar yapıyordum fakat bizim yaptığımız gerçek problemleri görmeyip bahaneler üretmekten başka birşey değilmiş,takımda iyi gitmeyen birşeylerin olduğu bir gerçek sorunu başka yerlerde aramaya hiç gerek yok 2. yarıda izlediğim ve yenildiğimiz veya berabere kaldığımız hiç bir maçta galibiyeti hak edecek taraf biz değildik.Problemleri doğru tespit etmemiz lazım futbolcularda geçen sezonki ve ilk yarıdaki hırs ve istek yok sanki bir doyuma ulaşmışlık var diyecem ama ortada doyuma ulaştıracak bir başarı yok adamların elde ettiği tek başarı 100. yılda şampiyonluk kafayı yiyecem ya valencia maçından sonra iyice tepem attı.
    [wand]
    bu hafta sonu trabzon ilk yarıdaki maçın (5-0) verdiği hırsla bizi yener eğer fener de gençleri yenmeyi başarırsa ki fenerin yenme ihtimali daha yüksek gençler parma yorgunu ve 11 mart perşembe Valencia maçını düşünüyor olacaklar,eğer bunlar gerçekleşirse fenerde şampiyon olur.

• arkadaşlar dediklerinizin bir kısmına katılıyorum fakat,beşiktaşın artık şampiyonluk
    kupası dışında mücadele edeceği bir yarışı kalmadı.bu sebeple de belirteyim ki
    beşiktaş bunu göz önünde bulundurup (ki zorunlu) tekrardan ciddi bi şekilde o azmini
    tekrar yakalıyacaktır ve ŞAMPİYON olacaktır..
    Buna eminim..teşekküreler
  • Fenerde bu şans birde van hoijdonk olduktan sonra Bizim şampiyoncolmamız biraz zor görünüyor.hoydonk 2 tane çizgiden top çıkarmış. hele bide fenerin atığı golü görünce ,heleki youlanın aynı bakadal gibi 3 metreden topu auta attığıunı gördükten sonra yapacak bişey yok gibi görünüyor.
  • Vallaha yav! ben böyle nasipli bir takım görmedim. rakip bunları maçın büyük bölümünde kapatıyo, tek kale oynuyo, bi ton gol kaçırıyo, adamlar doğru dürüst pozisyona bile giremeden maç alıyor. hem de bunları maç boyu sahasına kapatan takım 10. günde 4. maça çıkıyor. düşün artık şampiyonluğa giden takımı...
  • bide şöyle bir tesadüfe bakın fenerin oynadığı takımlar Galatasaray,Gaziantep,Gençlerbirliği bu üçüylede avrupa maçlarının olduğu haftalarda karşılaştı.Kupa maçında Gençleri çekti ki gençlerin o hafta yine avrupa maçı var.harbiden çok ballı ya bu fener
  • [sml2k]
    "6alatasarayın" öncelikle bunu tuttum.
    bu gün fenerbahçe gençlerbirliği maçına gittim. stadyumda bütün maçı saniye saniye izledim.
    Ben Beşiktaşlıyım. iki takımıda tarafsız olarak izledim.
    Fener bahçe maçı 1:0 aldı amaaaaaa............
    Fener bu şekilde top oynamaya devam ederse hiç bi b..... olamaz. KARAKARTALIM Yine ŞAMPİYON.
  • ............
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by salida</i>
    <br />bu kafa ile devam edecek olursak değil bu sezon önümüzdeki 5 sezon şampiyonluk yüzü göremeyiz,bende önceleri Bjk nin hakkı yeniyor filan diye yorumlar yapıyordum fakat bizim yaptığımız gerçek problemleri görmeyip bahaneler üretmekten başka birşey değilmiş,takımda iyi gitmeyen birşeylerin olduğu bir gerçek sorunu başka yerlerde aramaya hiç gerek yok 2. yarıda izlediğim ve yenildiğimiz veya berabere kaldığımız hiç bir maçta galibiyeti hak edecek taraf biz değildik.Problemleri doğru tespit etmemiz lazım futbolcularda geçen sezonki ve ilk yarıdaki hırs ve istek yok sanki bir doyuma ulaşmışlık var diyecem ama ortada doyuma ulaştıracak bir başarı yok adamların elde ettiği tek başarı 100. yılda şampiyonluk kafayı yiyecem ya valencia maçından sonra iyice tepem attı.
    [wand]
    bu hafta sonu trabzon ilk yarıdaki maçın (5-0) verdiği hırsla bizi yener eğer fener de gençleri yenmeyi başarırsa ki fenerin yenme ihtimali daha yüksek gençler parma yorgunu ve 11 mart perşembe Valencia maçını düşünüyor olacaklar,eğer bunlar gerçekleşirse fenerde şampiyon olur.

yazdıklarında dogruluk payı var,su aralar takım formsuz.
    ama nedenine inersek bu"bahane"denilenlerin bir sonucu oldugunu goruyoruz formsuzlugun.
    yani ben bile calıstıgım isyerinde bana haksızlık yapılsa ve aynı olaylarda farklı degerlendirmeler yapılıp birilerinin kayırıldıgını dusunsem inanınki icimden calısma istegi gelmiyor.bu psikolojiyle alakalı birsey istedigin kadar sagduyulu olmaya calıs...

• arkadaşım yener yener dedin al malup olduk sevinebilirsin dediğin çıktı...
  • karde?im 15 puan öteden gelip birinci olan kimse odur li?in sampiyonu

------------------------------------------------------------------------

zaman geçer ama sen ya?ars?n ben ya??yorum siz bilin
  • karde?im kay?ts?z ?arts?z süper lig ?ampiyonu biziz

biz fenerbahçeyiz bu kadar

------------------------------------------------------------------------

hayat geçti gençlik bitti ama fenerbahçenin gençli?i deil
  • fenerbahçe sen çok ya?a can?m feda olsun sana hiç bir ?eye de?i?ilmez senin sevgin bu dünyada
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.