Bildirim
Sup Nasus Ranked Win (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ADC 10 kere ölmüş. Bu nasıl support?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin jungle op yanlız :) -
supp olmaya en uzak karakter nasus
goldda bile nedir gold yüksek mi -
Sup fdakrı -
Apdo dog'un trdeki hesabi bulundu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farmlar op
Feederdan dost,nasustan sup olmaz.
Nasus stack yapamazsa pek bir işe yarayamaz düşünüyorum şansına kazanılmış bir oyun
Sup fdakrı -
Aslında gayet güzel bir AP Tank Support olabilir gibi. İlk wither fullenirse mükemmel bir Cc ile adc yi yavaşlatabiliyorsun sonuçta jungle geldi mi falan kaçarı yok. Üstüne skillshot değil yani tıkladın mı adam sürünüyor direk. E si de çok güzel hasar çıkarabiliyor biraz ap ile. Yadigar kalkanla Adcye can verir q ile de minyonlardan çeker son vuruş yapmadan. Fakat bunlar hep teori tabii bana trollemeye girmişsin de sonradan vazgeçmişsin gibi geldi. -
Biri OP'ları yazsın -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fnatic Janna
ADC 10 kere ölmüş. Bu nasıl support?
Adc ile kavga ettiğimiz için nasus aldım
Targonla başlayıp w-e fulleyince güçlü oluyor low eloda hem de eğlenceli boostlarken falan arkadaşla yapıyoruz arada
İceborn beni kahretti güzel kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dodoruh
İceborn beni kahretti güzel kardeşim.
Neden ki ?
Sup olduğun için lane aşamasında minyonlara pek dokunamadığını farzediyorum. Ve item ilk slotta durduğu için ilk olarak iceborn çıktığını düşünüyorum, yanılıyorsam yazarsın. Alan etkili hasar atıyor bu da yapılan stacki ciddi ölçüde azaltıyor. Ap çıkmadığına göre sup nasus yaparken daha iyi tercihler mevcut. -
quote:
Orijinalden alıntı: dodoruh
Sup olduğun için lane aşamasında minyonlara pek dokunamadığını farzediyorum. Ve item ilk slotta durduğu için ilk olarak iceborn çıktığını düşünüyorum, yanılıyorsam yazarsın. Alan etkili hasar atıyor bu da yapılan stacki ciddi ölçüde azaltıyor. Ap çıkmadığına göre sup nasus yaparken daha iyi tercihler mevcut.
Yazdıklarında haklısın peki ne almalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- otp ne demek
- qq ne demek
- feedlemek ne demek
- valorant pre isimleri
- lol sadece şampiyonları hedefle
- league of legends sistem gereksinimleri
- afk ne demek
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X