Şimdi Ara

Sultanbeyli gibi bi yere sahip dünya kenti olamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul dünya kenti filan değildir.olsa olsa köyü veya arka mahallesi olabilir.bana kimse anlatmasın.kaçak yapılaşma gecekondu dolu çarpık bi kent bi kere trafiğide berbat 81 den akın akın insanın doldurmaısyla insanlarıda berbat.dünya kenti denilince londra,paris new york roma gelir ama istanbul dünya kenti filan değil bence.sultanbeyli den geçerken midem bulanıyor binalarsa sıva bile yok

• alibeyköy ve polonezköy nasıl yerler acaba? ben istanbullu değilim öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 3 Nisan 2009; 0:24:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

alibeyköy ve polonezköy nasıl yerler acaba? ben istanbullu değilim öğrenmek istiyorum.

istanbulun her yeri berbat olmasa bile %90 ı rezil halde.o saydığın yerlerinde.
  • e daha yenimi anladın?
  • Öyle yerler her büyük şehirde mutlaka vardır.Ama ben istanbulun bütünüyle bir varoş şehri olduğunu düşünüyorum.Sürekli varoşlardan alınıp zengin semtler geliştiriliyor.Onun dışında kültürel bir kalkınma yok.Heryer sanaayi,fabrika...Anca çıkarsanız beyoğlu,nişantaşı oralar hep avrupayı andırır bana.Eminönü,fatih taraflarına zaten otantik yapısı bozulmasın diye hiç dokunulmuyor...
  • Polonezköy'ü bilmem ama Alibeyköy'ü iyi bilirim.Birkaç sene önce milletin merkezde kurtarma botu ile gezdiği bir yerdi fakat o günden itibaren az da olsa yaşanacak bir yer haline geldi.Bunun dışında anlatılacak pek fazla birşeyi yok Güney Dürümevi dışında
  • Sultançifliği(Sultangazi yeni adı)
    GOP
    Alibeyköy

Yaşanmaz buralarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Sultançifliği(Sultangazi yeni adı)
    GOP
    Alibeyköy

Yaşanmaz buralarda

haklıısn bir yerde ama biz buralarda yaşamaya çalışıyoruz.bir tercih meselesi değil bir zorunluluk,malum yaşam koşulları...
  • parisi romayı çokmu güzel yerler zannediyorsun. oralarda yaşayan insanlar çokmu medeni sence. champs elysees'in ortasında kız kardeşini uyuşturucu için pazarlayanların olduğu yermi medeni. bizim varoşlarımız varsa onlarında banliyöleri var.

senin gibi ezbere konuşmuyorum. gördümde konuşuyorum.
  • sultanbeyli berbat bir yer gerçekten. işiniz yoksa yanına yaklaşmayın.
  • quote:

GOP
    Alibeyköy

Yaşanmaz buralarda

Hocam herkesin iyi kötü yaşadığı yer kendine Paris gibi gelir.@Waxt'ın dediği gibi o dediğin yerlerde yaşamak bir zorunluluktan kaynaklanabilir.Ben dediğin yerlerde yaşadım hiçte yaşanmaz yerler değildi hiçte oralardan kurtulmak için uğraşmadım aksine sevmesini öğrendim oraları ( Ne acıtasyon yaptım ha gece gece )
  • doStum Yenimi AnLadın Kimse Yoğurtum Ekşi Demezki Zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 3 Nisan 2009; 0:54:38 >
  • heralde zannediyorsun ki dünyanın en büyük metropolleri hep tv de göründüğü gibi. kulaktan dolma değil kendi gördüklerimi anlatayım sana.new york dediğinizde abd nin en güzel şehirlerinden biri akla geliyor koca gökdelenler her tarafta videowall lar.ama dışı seni içi beniyakar.arka sokaklarını görsen istanbula şükredersin her türlü pislik dönüyor,her taraf çöpten geçilmiyor.new york metrosunu hiç söylemiyorum bile.
  • Sultanbeyli bildiğimiz köy dediğin gibi.Hatta köyden kötü garip biryer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

quote:

GOP
    Alibeyköy

Yaşanmaz buralarda

Hocam herkesin iyi kötü yaşadığı yer kendine Paris gibi gelir.@Waxt'ın dediği gibi o dediğin yerlerde yaşamak bir zorunluluktan kaynaklanabilir.Ben dediğin yerlerde yaşadım hiçte yaşanmaz yerler değildi hiçte oralardan kurtulmak için uğraşmadım aksine sevmesini öğrendim oraları ( Ne acıtasyon yaptım ha gece gece )

Tabiki zorunluluk, ona birşey demiyorum zaten

Ama daha iyi yerlede yaşama imkanı olanlar buralara hiç gelmesin.

Ben GOP da yaşıyorum, 13 yıldır
    Sarıgöl'ü burada çingeneleri burada gaspçıları burada ne pislik ararsan o var.

Sarıgölden gündüz bile geçilmiyor. Büyük ihtimal ile gaspa uğrarsın ya da dayak yersin.

• istanbul var istanbul var arkadaşım..bu yüzden istanbul dünyanın klas şehirlerinden..bilmeden etmeden önyargılı davranmıyalım.lanet olsun ne yazıkki istanbulluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeCkhO

istanbul var istanbul var arkadaşım..bu yüzden istanbul dünyanın klas şehirlerinden..bilmeden etmeden önyargılı davranmıyalım.lanet olsun ne yazıkki istanbulluyum

surların içi istanbuldur gerisini at gitsin

yeşilköy
    florya
    bakırköy

buralar istanbuldur sultanbeyli ne yaa

ben yenibosnadayım bura bile yaramaz sulltanbeyli tam varoş yatağı taa itin öldüğü yer köyden ketten gelip arsa alıp kendi yaptığı evler işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kicker

parisi romayı çokmu güzel yerler zannediyorsun. oralarda yaşayan insanlar çokmu medeni sence. champs elysees'in ortasında kız kardeşini uyuşturucu için pazarlayanların olduğu yermi medeni. bizim varoşlarımız varsa onlarında banliyöleri var.

senin gibi ezbere konuşmuyorum. gördümde konuşuyorum.

benim yazcaklarımı yazmışsın...
  • emin ol parisin bilinmedik bir çok kötü semtleri vardır... senin sadece gördügün eyfel kulesi, şanzelize bulvarı vs. bunlar dagın gorunen yuzudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 3 Nisan 2009; 7:59:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Öyle yerler her büyük şehirde mutlaka vardır.Ama ben istanbulun bütünüyle bir varoş şehri olduğunu düşünüyorum.Sürekli varoşlardan alınıp zengin semtler geliştiriliyor.Onun dışında kültürel bir kalkınma yok.Heryer sanaayi,fabrika...Anca çıkarsanız beyoğlu,nişantaşı oralar hep avrupayı andırır bana.Eminönü,fatih taraflarına zaten otantik yapısı bozulmasın diye hiç dokunulmuyor...

neden böyle olduğunu düşünen var mı ? seçim zamanı inşaatların ne kadar arttığının kimse farkında değil mi ? ya çatı katı yapanlar onlara ne demeli herkez fırsat peşinde kardeşim ! Millet almış hortumu eline geziyo nerde bi bal küpü var içine daldırıyo !
    Bal tutan parmağını yalar misali ama bunlar parmak yalamak yerine her bir parçasından almaya çalışanlardan. O yüzden kim gelirse gelsin bu devran böyle gider. Geçmişte kalmış şeyler için hala vah vah tüh tüh diyen milletiz biz. Gelende gideni aratır oldu.

daha söylenecek çok şey var ama burası yeri değil. Söliceklerim doğru yada yanlış olabilir, herkezin düşüncesi kendine banlanmak istemiyorum, o yüzden dibe dalmicam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.