Şimdi Ara

Sultanbeyli gibi bi yere sahip dünya kenti olamaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parası olana heryer güzeldir,paran varsa Etiler'de,Bebek'te takılırsın,caddede takılırsın,ona göre mekanlara gidersin,bunları yaparsan da İstanbul'da 80 sene yaşasan Sultanbeyli'deki adamla bir kere olsun denk gelmezsin bu kadar basit.
  • Birgün sultanbeylide işim vardı arkadaş arabasıyla bıraktı kartala gidecem dönüşte halk otobüsüne bindim-binmez olaydım..sabah saatinde turşu kokusu,sucuk kokusu içimi yaktı beni öldürdü.içimi baydı..hemen indim..taksiye gittim
  • londrada varoslar yokmu yada new yorkun arka sokaklarında fakır fukara yokmu sırf laf olsun yanı baska bır numara yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

heralde zannediyorsun ki dünyanın en büyük metropolleri hep tv de göründüğü gibi. kulaktan dolma değil kendi gördüklerimi anlatayım sana.new york dediğinizde abd nin en güzel şehirlerinden biri akla geliyor koca gökdelenler her tarafta videowall lar.ama dışı seni içi beniyakar.arka sokaklarını görsen istanbula şükredersin her türlü pislik dönüyor,her taraf çöpten geçilmiyor.new york metrosunu hiç söylemiyorum bile.

Oraların kötü yerleri bizimkinden kat be kat kötü olabilir(Ki zaten öyle) ama iyi yerleri hem bizden daha fazla hem de bizden daha iyi.

• sultanbeyli bizim köyden daha köy orası megaköy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 3 Nisan 2009; 10:37:26 >
  • sultanbeyli gerçekten yaşanmaz inanılmaz bir yer.....
  • Geçen sene orada öss ye girmiştim hakikaten berbat bir yer ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

londrada varoslar yokmu yada new yorkun arka sokaklarında fakır fukara yokmu sırf laf olsun yanı baska bır numara yok

Hocam her ulkede varos-banliyö denilen yerler mutlaka var da...

Ulan madem ev yapıyorsun... Bari tuğlanın üstüne bir sıva sür! Evlerde klimalar, cift camlar SIVA yok

Nasıl bir belediye, nasıl depreme dayanıklılık?
  • bağdat caddesindeki apaçilere ne diyosun
  • GOP gibisi yok Türkiye'de...
    Konu sahibi arkadaş kaç defa Roma,Ner Yowk felan gördünde geldin kıyaslıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adenozine

quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

londrada varoslar yokmu yada new yorkun arka sokaklarında fakır fukara yokmu sırf laf olsun yanı baska bır numara yok

Hocam her ulkede varos-banliyö denilen yerler mutlaka var da...

Ulan madem ev yapıyorsun... Bari tuğlanın üstüne bir sıva sür! Evlerde klimalar, cift camlar SIVA yok

Nasıl bir belediye, nasıl depreme dayanıklılık?

+1 yahu tek evde sıva olmazmı.rezalet bir durum.hala diğer ülkelerle kıyaslayanlar var paris in en beter banliyösünde sıvasız ev yoktur en azından yahu.sultanbeyli' de her evin üstünde filizler bıraklılmış bilmeyenler için parantez içinde yazayım bunun anlamını(demirler uzatılmış yeni kaçak kat çıkmak için her an hazırda bekletiliyor) yemin ederim bu kadar rezalet bir yer dünyada olmaz olamaz.bi tane sıvalı ev yok geçerken mideniz bulanır.insanlarına zaten girmicem rezalet bir yer. izmir ve istanbulu kıyaslarsak milyon kere izmir derim ben istanbulu sevmek için sebep sevmemek için olanlardan daha az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPluton -- 3 Nisan 2009; 12:35:00 >

• dünya kenti diye zaten taksimi, nişantaşını, boğazı gösterecekler. o dediğiniz bölgeler siyasilerin ancak seçimden seçime uğrayacağı yerler, dünya başkenti vs diye uğraşmayıp bu ilçelere biraz baksalar, yoksullukla mücadele etseler daha hayırlı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Sultançifliği(Sultangazi yeni adı)
    GOP
    Alibeyköy

Yaşanmaz buralarda

ve bağcılar.
  • Sultanbeyli'de yaşayıp İstanbul'da deniz olduğunu bilmeyen insanlar var. İşiniz düşmedikçe uğramayın garip bi yer. Arabayla geçerken müzik falan dinlerseniz taşlanmaya kadar varan tepkilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sahil kenarı Havuzbaşı,Çengelköy,Vaniköy,Kandilli, Hisar,Kanlıca,Beykoz ve köyleri ise candır.Sessiz sakin,manzaralı,İstanbul'un kalabalığından uzak yerlerdir. Nispeten gelir seviyesi yüksek insanlar yaşar it kopuk azdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SunwooD

Sultanbeyli'de yaşayıp İstanbul'da deniz olduğunu bilmeyen insanlar var. İşiniz düşmedikçe uğramayın garip bi yer. Arabayla geçerken müzik falan dinlerseniz taşlanmaya kadar varan tepkilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sahil kenarı Havuzbaşı,Çengelköy,Vaniköy,Kandilli, Hisar,Kanlıca,Beykoz ve köyleri ise candır.Sessiz sakin,manzaralı,İstanbul'un kalabalığından uzak yerlerdir. Nispeten gelir seviyesi yüksek insanlar yaşar it kopuk azdır.

Dünyanın en güzel köyü, Cocuklugum gecti

Neyse buna da sükür...
  • quote:

Sultanbeyli'de yaşayıp İstanbul'da deniz olduğunu bilmeyen insanlar var. İşiniz düşmedikçe uğramayın garip bi yer. Arabayla geçerken müzik falan dinlerseniz taşlanmaya kadar varan tepkilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

+1500
  • quote:

beykozun ust taraflarınında sultanbeylıden farkı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.