Şimdi Ara

SULTAN PAPAĞANI CİNSİYET YARDIM EDİN !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar benim sorum Sultan papağanları ile ilgili 1 adet grey erkek 1 adet luino dişi almak istiyorum ama nasıl cinsiyet ayrımı yapılır bilmiyorum herkes bir şey söylüyor ama hangisi doğru ayırt edemedim birisi ötüşten birisi beneklerden biri kuyruktan biri kanattan sizce nasıl anlaşılır 1 grey ve 1 lutinonun cinsiyeti ?

• Pipisine bakacaksın
  • Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    Baytarınız da konuştuğuna ve çözüme kavuşturduğuna göre, konu kilit üye ban
  • Hocam,ikisini yan yana koyun,hangisi saçma sapan,anlamsız hareketler yapıyor izleyin. Evet bildiniz,o hareketlerin sahibi dişiyi cezbetmeye çalışan bir delikanlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

Hocam,ikisini yan yana koyun,hangisi saçma sapan,anlamsız hareketler yapıyor izleyin. Evet bildiniz,o hareketlerin sahibi dişiyi cezbetmeye çalışan bir delikanlı.

Zaten ikisi olacak ayni yerde, neyine cezbetmeye ugrassin. Eninde sonunda verecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

Hocam,ikisini yan yana koyun,hangisi saçma sapan,anlamsız hareketler yapıyor izleyin. Evet bildiniz,o hareketlerin sahibi dişiyi cezbetmeye çalışan bir delikanlı.

Zaten ikisi olacak ayni yerde, neyine cezbetmeye ugrassin. Eninde sonunda verecek

konu kilit üye ban
  • mobilde resimler gözükmüyo bi sıkıntı var yoksa bendemi sıkıntı varbu arada konu yanlış yerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kedi doğumu yardım!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 yıldır dişi pearl cinsi sultan papağanı besliyoruz. Erkekleri çok güzel ıslık çalar, farklı tonlarda öter bazen birkaç kelime konuşabilir. Dişiler sadece öter ve çok basit bir ötüşe sahiptir, ıslık çalamaz, konuşamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

10 yıldır dişi pearl cinsi sultan papağanı besliyoruz. Erkekleri çok güzel ıslık çalar, farklı tonlarda öter bazen birkaç kelime konuşabilir. Dişiler sadece öter ve çok basit bir ötüşe sahiptir, ıslık çalamaz, konuşamaz.

İki tane erkek alsak gey olma ihtimalleri var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle lutino ve albino sultan papağanlarında cinsiyet ayrımı biraz zorken diğer türlerde kendinizde erişkin Sultan Papağanı Cinsiyet Ayrımı yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.