Bildirim
Süleyman soyluya Dava açıldı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dokunulmazligi yok mu?
Bi sonuc cikar mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efe kardeşimiz iyi bir kardeşimizdi, kendi çapında videolar çeker bizi güldürürdü.
Toprağı bol olsun.
-
bu herifler efe aydal'a 10 kere dava açtılar ve son davada kesin hapis cezası vermişler yani kodes yolu göründü, bir suçu da yok aslında ama işte. en son cezanın ardından efe aydal'ın da canına tak etmiş anlaşılan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan valla adama helal olsun ya. Tek başına korkmadan direniyor bu sisteme hapise girme riski olmasına rağmen.
Adamsın valla Efe.
Genç nesil sanılandan daha akıllı.
Umarım çıkar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim görüşümce sosyal medyaya güvenerek girdi. Hapise atılırsa suçsuz olduğu için anında viral olur
Bu adamin videolarini seviyordum, ilginc ama seviyeli bir mizah anlayisi vardi. Bence gittigi yol dogru yol. Helal olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 21 Ekim 2021; 9:33:42 > -
Yav he he
Sanki savaş kazanmış.
Breh breh breh
Böyük iş başarmış
Alkış
Şimdi reis öyle diyorsun da adam kimsenin cesaret edemediği birşey yaptı hakkında o kadar suçlama vs. var
Adalet varmış gibi. Kimi kime şikayet etmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Devleti devlete şikayet etmiş reis :D
Bi bok çıkmaz çünkü burası hukuk değil guguk devleti. Bir şey çıkacak olsa zaten Soylu ya da diğerleri o iğrenç lafları edemezdi. Bundan dolayı böyle arsız arsız konuşup hakaret ve iftiralarda bulunuyorlar. Rahatlığın sebebi bu. AKP iktidarda olduğu sürece de bu düzen iğrençleşerek devam eder.
Reisim 2023 den önce sanırsam birşey değişmeyecek ama ekonomi git gide kötüye gidiyor akp değil de X partisi bile kazansa düzeleceğine inanmıyorum 1 birime 10 birim veriyoruz neyi ne kadar düzeltebilirsin ki bu seviyeden sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokkatto -- 21 Ekim 2021; 12:17:50 >
Yazık oldu Efe Beye.
-
şu anda evet dediğin gibi hapse giren youtuber anında viral olacaktır ama bu efe aydal Youtube'un çok eskilerinden yani buna davalar açılırken youtuber diye bir kavram yoktu ortalıkta. yani o zamanlar bu herifin çektikleri gerçekten viral falan olmadı. evini basıp eşyalarına el koymuşlar eşi ağlamış falan, yıl 2010 falan o zamanlar yani bak kimse arkasında durmuyor bile.
o zamanlar troller bu herif hakkında ekşisözlükte karalama kampanyası başlatıyolar işte efe aydal halk düşmanıdır bu herif hapisten çıkmamalı falan diye, kimse de yanında durmuyor o zamanlar.
Olayın o kısmını hiç bilmiyordum hocam aydınlattığın için teşekkürler ama 2010 dan bahsediyorsun yani şuan neredeyse sosyal medyayı kullanan bir kişi neyin ne olduğunu biliyor hatta kimin suçlu kimin suçsuz olduğuna karar veriyor...
Dava direk “kavuşturmaya yer yoktur” ibaresi ile iptal edilir savcılık mahkeme heyetine bile sunamaz o dosyayı. Neyse silivri yolu görünmüş arkadaşa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Efe kardeşimiz iyi bir kardeşimizdi, kendi çapında videolar çeker bizi güldürürdü. Toprağı bol olsun. |
Lan valla adama helal olsun ya. Tek başına korkmadan direniyor bu sisteme hapise girme riski olmasına rağmen.
Adamsın valla Efe. |
Adalet varmış gibi. Kimi kime şikayet etmiş.
|
bu herifler efe aydal'a 10 kere dava açtılar ve son davada kesin hapis cezası vermişler yani kodes yolu göründü, bir suçu da yok aslında ama işte. en son cezanın ardından efe aydal'ın da canına tak etmiş anlaşılan.
|
Bu adamin videolarini seviyordum, ilginc ama seviyeli bir mizah anlayisi vardi. Bence gittigi yol dogru yol. Helal olsun |
Şimdi reis öyle diyorsun da adam kimsenin cesaret edemediği birşey yaptı hakkında o kadar suçlama vs. var
|
yok hocam yurtdışında değil. türkiyede yaşıyor. hakkında yüzlerce dava var diye biliyorum. umarım birşey olmaz. efe aydal, erlik gibiler adamdır. |
Suç duyurusunda bulunmuş. Dava açılmamış. Normal dünya düzeninde bir bakan hakkında günde 1-2 suç duyurusunda bulunulur zaten.
![]() Süleyman soylu özelinde ise, hiç yoksa günde 5-6 suç duyurusu alıyordur savcılıklar. ![]() "Komşum kedimi çaldı. Kendi evinde besliyor." diye savcılığa suç duyurusunda bulunabilirim. Harekete geçip geçmemeye savcılık karar verir. Geçmez ise, savcılığı işini yapmadığı için onu denetleyen merciye şikayet edebilirim. Ama sonuçta savcılık da, onu denetleyen mekanizma da nihayetinde adalet bakanlığına bağlı. Yargıya müdahale etmeye çekinmeyen ve gücünü kullanan bir hükümet çok rahatlıkla dava açılmamasını sağlayabilir ve tüm baskılara rağmen işini yapan savcının elinden dosyayı alabilir, adamı da götürüp ta fizan'a sürebilir. ![]() Konsept budur yani. Yargımız hükümeti ilgilendiren konularda bu şekilde işler. O yüzden suç duyurusunda bulunmak tarihe not düşmek gibidir. Mutlaka yapılmalıdır. Ama bir şey çıkmayacağı bilinerek yapılır. Efe Aydal durumunda, suç duyurusunda bulunmuş. Paylaşmış. Çok da doğru. Bence de bakınımız bu konuda suç işliyor. Alenen halkın kesimleri arasına kin ve nefret tohumu ekiyor. Hukukçular daha iyi bilir; ama bu yapılanın (özellikle de yapanın devletin önemli pozisyonlarından birinde olan biri olduğu düşünülürse) halkı kin ve düşmanlığa teşvik suçu olduğunu düşünüyorum. Şimdi savcılık tabii ki harekete geçmeyecek. "Ben bunu kovalayacağım, ama kişi dokunulmaz. Dosyayı ayırdım, dokunulmazlığı kalktığında bakılacak" dese bile harekete geçmiş sayılır. Bunu bile yapmayacak. "Kovuşturmaya yer olmadığı gerekçesiyle..."diyecek geçecek. Efe Aydal da "Bak gördün mü? Kabak gibi meydanda olan bir suçu yok saydılar gene." diye paylaşımını yapacak. Zaten yargıya güvendeki erezyonun başlıca müsebbibi tam olarak bunun gibi savcılık uygulamaları. Tek müsebbibi değil tabi. Bir alacak davasının 5 yıl sürmesi gibi mallıklar da mevcut. Ama insanların güvenini erezyona uğratan en önemli şey bazılarının, diğerlerinden "daha eşit" olması durumu. Orwell babaya selam olsun. ![]() |
Benzer içerikler
- nagehan alçı'nın ilk eşi emre
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- genç emeklilere tavsiyeler
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- evde kurusıkı bulundurmak
- numara taşıma kaç gün sürer
- tesla.model y
- byd türkiye fiyatı
- teknofest sosyal
- tcg akhisar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X