Süleyman soyluya Dava açıldı (3. sayfa)

-
-
Yani senin rus eşin olsa hayata dair başka bir hedefin ve uğraşın kalmayacak doğru mu anladım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalır kalmasına ama moklu siyasetle uğraşmazdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alnınızdan öperim hocam
-
Bir sonuç çıkmaz ama hiç değilse bir adım sayılır
Yahu bu forumda seni gördükçe mutlu oluyorum nedense
-
birlikte mutluyuz reis sağol, sevindirdin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
efe aydalı izleyen destekleyen zihniyetten ne bekler ki bu ülke. boş çöp leş zihniyet. tez zamanda ülkeden gitmeniz dileğiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet≠hükümet
Bu adamlar devletin maaşlı memuru. Kamu hizmeti veriyorlar sadece.
Ele geçirdiler gibisinden dedim hocam
Efe Aysal hapse girer artık vs diyor insanlar
Ne kadar alıştırdılar değil mi insanları adaletsizliğe hukuksuzluğa? Gelişmiş ülkelerde tuttuğunu istediğini hapse atabilirler mı? Hakimler bile AKP'nin adamı mı acaba?
Evet hocam aynen öyle yani yes yes
Davayı açan kişiye bak dfgdhfg
-
Niye öyle diyorsun ki reis
-
ne kadar normal olması gereken birşey bizim ülkeye gelince kahramanlık gerektiriyor.kameralara konuşurken de sözde düşünce özgürlüğü ve adalet falan anlatıyorlar
-
lan bu şeytan çarpmış gibi bakan adam değil mi?
-
Dava değil bu suç duyurusu.Ayrıca suç duyurusuna karşın kovuşturma kararını yani kamu adına dava açılmasına savcılık karar verir,mahkeme de iddianameyi onaylarsa ancak dava açılabilir.Şuan herhangi bir dava yok.
Günde sadece 4 saat uyku dört bir yanı hain dolu yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden hakkını ödeyemeyiz reis YORULDUN BİLİYORUZ AMA BU DAVA SENSİZ OLMAZ
Herkesin seveni farklı ona bir lafım yok fakat bu kişinin yaptığı şeyler ve kafa yapısı falan 25 yaş üstü bir kişiye göre çoluk çocuk işi, ergen kafası oluyor. Ha o yaş kitlesinin altındaki insanlar için faydalı çünkü ergenlik döneminde böyle konulara ihtiyaç duyuyor her genç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X