Şimdi Ara

Süleyman Soylu: 'FETÖ mü yaptı 15 Temmuz'u? 15 Temmuz'u FETÖ yapmadı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fethullah Gülen'e tekrar yanaşma hamleleri mi bu acaba? Yoksa bilinç altının dile yansıması mı siz karar verin. Bir kaç ay önce Sabahattin ÖNKİBAR bunları youtube kanalında anlatmıştı. "ne diyon sen dayı" deyip geçiştirmiştim ama şimdi Soylu'nun bu "sözde gafı" bunun bir hamlesi olsa gerek. Sabahattin ÖNKİBAR'ın videosunu en alta atıyorum.

VİDEONUN TAMAMI: 50 DK DAN SONRA:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 4 Şubat 2021; 9:7:44 >

• merhaba..

15 temmuz`dan tutunda feto konulari ....ve yüzlerce arastirma önergesini engelleyen ...kar$i cıkan AKP ve MHP degilmiydi..?

milleti bu kadar ahmak ve salak yerine koymayın..!

ayrica; Dün kanun önünde hesap sormazsam şerefsizim diyenler, bugün hesap sormak isteyenleri hain ilan ediyorlar...

Dün tükürdügü yüzü bugün öpüyor ...varmi daha eklenecek söz bunlarin üstüne..=?

Yahu bunu bilmeyen mi var? Darbeci uçaklar İncirlik hava üssünün ABD kısmını kullanarak oradan yakıt ikmali yaptı ! Sonra ABD'li bakana sözde bombalanmış meclisi gezdirdiler, o da üzüldü...

başka ?

Neyse olan olmuş, tekrar bu konuları açmayalım ama hangi milletvekili, bakan vs. FETÖCÜ çıktı, kim vermiş fetöye bunca desteği yıllarca, anladık SSK'yı batıran Gılışdar, Fetönün en büyük destekçisi de yok mu başka adam, çıkmadı mı bugüne kadar.

Neyse şimdi kafamıza atılmış olan keyif çaylarını yudumlayarak, kimseye fazla abartı laf etmeden, fakirliğin ve sefaletin tadını çıkarmaya devam edelim, ah o Gılışdar SSK'yı batırmayaydı belki bugün Türkiye Cumhuriyeti Hazinesinin kasası eksi 50 MİLYAR Dolar olmazdı, ah Gılışdar ah...

• Ben demedim mi feytullah gülene yanaşacaklar diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım Devlet Bahçeli buna ne diyecek?

Bence bahsini bile açamaz.

• Barisacaklar, lan yine mi donus?

• Ama bize 4 senedir fetö yaptı diyorlar, kafam karıştı benim şimdi.

• Fetö yapmadı chp yaptı deseler, inanacak milyonlar var bu ülkede.

• ya videonun tamamını atında ne demiş tam olarak bilelim 14 saniye de hangi konudan bahsediyor bu adam nereden bilelim

belki de videonun öncesinde sonrasında GÜLEN denen itin ardında ki asıl suçlulardan devletlerden bahsediyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    4 yıl önce açıldı
    18 TEMMUZ LOBİSİ GALİP GELDİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Fetö yapmadı chp yaptı deseler, inanacak milyonlar var bu ülkede.

gılışdar işin içinde değil mi zaten? buna inanmayana kargalar bile güler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

ya videonun tamamını atında ne demiş tam olarak bilelim 14 saniye de hangi konudan bahsediyor bu adam nereden bilelim

belki de videonun öncesinde sonrasında GÜLEN denen itin ardında ki asıl suçlulardan devletlerden bahsediyordu

Fetoş kimin kucağında ise darbenin sahibi odur diyor.

Forumdaki mağribiler hemen tuzluğu kapıp koşmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Fetoş kimin kucağında ise darbenin sahibi odur diyor.

Forumdaki mağribiler hemen tuzluğu kapıp koşmuş.

Alıntıları Göster

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 30 Temmuz 2021; 0:29:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

ya videonun tamamını atında ne demiş tam olarak bilelim 14 saniye de hangi konudan bahsediyor bu adam nereden bilelim

Bir şeyi de eğip bükmeyin be. Hepimiz Türkçe konuşuyoruz. Tamamına ulaşmak için 2 dakikanı ayırabilirsin. 50 dakikadan sonra.

• Tastarakay kullanıcısına yanıt

bir şey eğip bükdüğüm falan yok ben tarafsız olarak bu adam ne demiş bunu merak ettim merak ettiğim gibi de merak edin diye yazdım aklınıza bu soru gelsin diye adamın ne dediğini 14 saniyelik videodan mı anlayacağız yorumu yaptıktan 1 dakka sonra bulmuştum o videoyu zaten daha izlemedim izleyince yazarım fikrimi

• Adam dış güçleri de kast ediyor yani fetö tek başına bunu yapmadı diyor. Ha tabi bu kadarını bir chpli falan söylese şuan yer yerinden oynardı Süleyman Soylu: "FETÖ mü yaptı 15 Temmuz'u? 15 Temmuz'u FETÖ yapmadı" 

• Süleyman Soylu: "FETÖ mü yaptı 15 Temmuz'u? 15 Temmuz'u FETÖ yapmadı"

Süleyman Soylu: "FETÖ mü yaptı 15 Temmuz'u? 15 Temmuz'u FETÖ yapmadı"

Bunlara ne demeli peki?

• Videonun kesik kismini izlemek aciz ve satilmislarin isidir

• Sevgili trol kardeşim, böyle fake hesaplarla gelme, delikanlı gibi gel. Gelmiş fake hesapla trol kasıyor, trolün bile delikanlısı makbul... Delikanlı olun yahuu.

5 tane resim paylaşmış aciz, biz resim ve video paylaşmaya başlasak on binlerce sayfada bitiremeyiz, akıllı olun.

Neyse kısa keselim,

• Yine malum medyanın yalan yanlış ve kasıtlı haber servisi ve sorgulamadan yutan kitle.

Sayın bakanın söylediği şu. Fetö tek başına o darbe teşebbüsünü yapamazdı. Arkasında ABD vardı. Konuşmanın tamamını kasıtlı olarak vermiyorlar. Amaç belli.

• por favor kullanıcısına yanıt

Yahu bunu bilmeyen mi var? Darbeci uçaklar İncirlik hava üssünün ABD kısmını kullanarak oradan yakıt ikmali yaptı ! Sonra ABD'li bakana sözde bombalanmış meclisi gezdirdiler, o da üzüldü...

başka ?

Neyse olan olmuş, tekrar bu konuları açmayalım ama hangi milletvekili, bakan vs. FETÖCÜ çıktı, kim vermiş fetöye bunca desteği yıllarca, anladık SSK'yı batıran Gılışdar, Fetönün en büyük destekçisi de yok mu başka adam, çıkmadı mı bugüne kadar.

Neyse şimdi kafamıza atılmış olan keyif çaylarını yudumlayarak, kimseye fazla abartı laf etmeden, fakirliğin ve sefaletin tadını çıkarmaya devam edelim, ah o Gılışdar SSK'yı batırmayaydı belki bugün Türkiye Cumhuriyeti Hazinesinin kasası eksi 50 MİLYAR Dolar olmazdı, ah Gılışdar ah...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.