Şimdi Ara

Süha turizm ile yolculuk eden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bolu şehrine üniversiteden dolayı sık sık gitmem gerekiyor.Kayseri'deyim.Süha turizm ile yapacağım bu yolculukları.Yeni otobüsleri var(neoplan) sühanın.Bunlar her yere gitmiyormuş heralde.Benim gittiğim şehrin otobüsleri İstanbul'a diye kalkıyor bildiğim kadarıyla.Yolculuk eden var mı bu araçlarla?Bu araçları tercih etme sebebim:
    Koltuk arkası lcd olması.Digitürrk,internet gibi özeliklerinde bulunmasıdır.
    Yolculuk eden varsa,paylaşırsa sevinirim.

• Geçen sene İstanbul-Kayseri seferiyle gitmiştim,arabaları bakımlıdır,muavinleri kaptanları falan tecrübeli ve güleryüzlüdür.en azından benim bindiğim otobüste öyle ama Kayseriye gideceksen en iyisi Sühadır sonra Kent gelir sonra İnci İpek vs. gelir Metroya binme hatasına düşme biz düştük de berbat bi deneyimdi

Tam emin değilim ama Süha Travego,Neoplan tüm araçlarını koltuk ardı LCD'lerle donatmış diye duydum.Ama emin değilim dediğim gibi
  • ULUSOY gidiyorsa onu tercih et yoksa süha ile giden arkadaşım vardı. SÜHA Güzeldir eğer fiyat farkı yoksa ULUSOY AKAR
  • Kayseri'den Bolu'ya gideceğim 26 Eylül'de.45 tl bilet fiyatı.
  • neoplan varsa her türlü git
  • Buyrun benim...

bknz.Profilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 27 Ağustos 2010; 21:08:16 >
  • Bu Ulusoy'un otobüslerinde koltuk arkası TV olup olmadığını nereden öğreniyoruz?
    Örneğin; Travego markalı otobüslerinde TV var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trevago'da da varmış Süha'da.İnternet sayfasından yeni gördüm.
  • arkadaşlar ulusoyda bilet alırken otobüste varmı yokmu yazıyor :D WC TV FELAN DİYE
  • @_uLuC_
    Ekledim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

@_uLuC_
    Ekledim hocam.

dostum ismi süha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

arkadaşlar ulusoyda bilet alırken otobüste varmı yokmu yazıyor :D WC TV FELAN DİYE

Nerede yazıyor?
  • Sühanın internet sitesinden seferlere bak. Bineceğin otobüs ve özellikleri orada yazıyor. İnternet olmayabilir ancak TV kesinlikle vardır. Otobüsleride yeni güzel bi firma. Her sene kayseriye gider gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

arkadaşlar ulusoyda bilet alırken otobüste varmı yokmu yazıyor :D WC TV FELAN DİYE

Nerede yazıyor?

• @LimonPili
    [:9].
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Nerede yazıyor?

Anladım, tamam. Trabzon'a giden otobüslerde yok sanırım bu özellikler.

• İstanbul-Ankara arası için önerdiğiniz firma var mı?40 dan yukarı olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.