Şimdi Ara

Sucker Punch (2011) | Zack Snyder (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
11.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi geçtim de soundtrack albümünü çok beğendim ben, sürekli dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Bu Amber (Jamie Chung) Hangover 2'de
    Stu'nun evlendiği hatunmuş yeni farkettim

ya bende diyorum bu kızı gözüm bir yerden ısırıyor ama
    Oyunculuklar çoğu yerde kötü, senaryo inanılmaz kopuk, kadrajı bile bilgisayardan yapmış Zack Snyder..
    300'den sonra yakışmamış, olmamış.
    5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 12 Temmuz 2011; 3:07:45 >

Orijinalden alıntı: actionboy35

Tek kelimeyle vasatın altındaydı.
    Soundtrackleri de öyle müthiş falan değil.
    Tokio Hotel gibi ne bu böyle ?
    Oyunculuklar çoğu yerde kötü, senaryo inanılmaz kopuk, kadrajı bile bilgisayardan yapmış Zack Snyder..
    10/5

5 üzerinden 10 vermişsin hocam ve kötülüyorsun
    Hocam ben Army of Me parçasını günde 20 kez dinliyorum yok böyle bir parça. Aynı şekilde Sweet Dreams var onu da güzel cover olmuş.
    Ayrıca evet senaryo vasatın altında dediğin gibi. Film baştan kokmuş bir kere. Öyle üvey kızım olsun affetmezdim valla anladınız siz

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: actionboy35

Tek kelimeyle vasatın altındaydı.
    Soundtrackleri de öyle müthiş falan değil.
    Tokio Hotel gibi ne bu böyle ?
    5/10

5 üzerinden 10 vermişsin hocam ve kötülüyorsun
    Hocam ben Army of Me parçasını günde 20 kez dinliyorum yok böyle bir parça. Aynı şekilde Sweet Dreams var onu da güzel cover olmuş.
    Ayrıca evet senaryo vasatın altında dediğin gibi. Film baştan kokmuş bir kere. Öyle üvey kızım olsun affetmezdim valla anladınız siz

Hata görüldü tamamdır :)
    Ve de o şarkıyı 20 kez dinliyorsan aşırı marjinalsindir demektir bana göre.
    Ses çok metalik geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 12 Temmuz 2011; 3:10:34 >

Orijinalden alıntı: zaferisbb

Şu tip filmleri beğenemedim gitti bi türlü.

+1907 zaman kaybı.
  • actionboy35 senaryonun kopuk olması bence kesilmiş sahnelerin olmasından, extended versiyonunda kopukluık göremedim, soundtracklerden bir kaçı iyi ya white rabit mesela oyunculuklara bir şey diyemem değerlendirecek kadar sinemacı değilim ama beni filmden uzaklaştıran bir oyunculukta görmedim

OnLiNe MaNaGeR film baştan kokmuş mu kopmuş mu :) filmin en büyük hatası bencede o zaten, zack amca animelerle desteklemeye çalışsada bu sucker punch animesinin hareketli bölümünü anlatmak istediği için giriş kısmı süper kısa olmuş

Ama her şeye rağmen ThunderVoid dediği gibi zaman kaybı da değil yani

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

actionboy35 senaryonun kopuk olması bence kesilmiş sahnelerin olmasından, extended versiyonunda kopukluık göremedim, soundtracklerden bir kaçı iyi ya white rabit mesela oyunculuklara bir şey diyemem değerlendirecek kadar sinemacı değilim ama beni filmden uzaklaştıran bir oyunculukta görmedim

OnLiNe MaNaGeR film baştan kokmuş mu kopmuş mu :) filmin en büyük hatası bencede o zaten, zack amca animelerle desteklemeye çalışsada bu sucker punch animesinin hareketli bölümünü anlatmak istediği için giriş kısmı süper kısa olmuş

Ama her şeye rağmen ThunderVoid dediği gibi zaman kaybı da değil yani

Senaryo iğrenç olunca, diyaloglar fena derecede ortada ve klişe olunca, oyunculuklar da inanılmaz kötü oluyor. Ya kardeşim, şu kızlarda hiç mi mimik, doğaçlama olmaz. Ezbere, paldır küldür oynuyorlar tabir-i caizse.
    Teknik açıdan da sıfır. Sadece post production ekibi kurgu odasında filme görsel efekt eklemiş, kadrajı bile görsel efekt ekibine ait. Zack Snyder'e kalan tek şey, parayı götürmek.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Vasatin altinda bir film.
    Senaryo 0
    3-5 kiz ile dikkat cekilmeye calisilmis olmamis vakit kaybi

Ulan siz salak kız grubu neden bıçak bulma derdine düştünüz ki ? O kadar cam var her yerde. keskin cam iş görürdü. O gariban kız resmen boktan yere öldü. Hatta diğer ikisi de.

hadi anasını satayım cam şişe buldunuz zippoyu çaldınız tamam ama ulan resmen molotof hazırlayabilmiş. Yanıcı maddeyi nasıl buldun ey güzel bacım ?

Bu kadar acı acı zippo çalınmaz ki kardeşim. Zipposunu çaldığın adam her dakka puro içiyor. Hiç mi aklına gelmeyecek yani senin çaldığın?
  • actionboy35 haklısın biraz aslında konu çok güzel ama senaryo eksik biraz keşke daha anlatımı çok bir senaryo olsaymış, herşey paldır küldür ilerliyor, daha öncede dedim var olan hikayenin yanlış kısımları alınmış, popcorn sınıfında güzel bir film bence...
  • Filmin ortamı, müzikleri, kızlar herşey 10 numaraydı. Ama senaryo ve filmin ilerleyişi o kadar saçmaki tüm güzellikleri bir anda yokediyor.Keşke sağlam bir senaryo üzerine kurulu olsaydı.Ayrıca birara gereksiz konuşma ve sahnelerden dolayı bayağı bir sıkıldığımı farkettim.Kişisel puanım 4/10

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Hata tespitlerim var say say bitmez

Ulan siz salak kız grubu neden bıçak bulma derdine düştünüz ki ? O kadar cam var her yerde. keskin cam iş görürdü. O gariban kız resmen boktan yere öldü. Hatta diğer ikisi de.

hadi anasını satayım cam şişe buldunuz zippoyu çaldınız tamam ama ulan resmen molotof hazırlayabilmiş. Yanıcı maddeyi nasıl buldun ey güzel bacım ?

Bu kadar acı acı zippo çalınmaz ki kardeşim. Zipposunu çaldığın adam her dakka puro içiyor. Hiç mi aklına gelmeyecek yani senin çaldığın?

Düşündüklerimi yazdınız resmen.
    Haritayı adamın odasından aldılar, adam farketmeyecek mi? Bıcak almak için o kadar zahmete ne gerek var? Aşçı görmeden gizlice alınabilirdi. Fakat filmin konusu bu. Saçmalık
    zaman kaybı diyorum ben.
    alısmısız 2 boyutlu anlamaya duz seyretmeye o yuzden duz seyredenler sacma bulmus
    ancak anlatılmak ıstenenı anlamaya calısırsanız ınanılmaz bir film olmus
    zaten soyle dusunun oynayabıldıgınız oyunu seversınız anladıgınız fılmı seversınız herhalde net oldum belırlı bır yas ve olgunlasmıs insanlar ıcın uygundur fılm
    KESİNLİKLE SEYREDİN 720p sart tabi ext. versıyonunu da seyredın
    saygılar

GA-990XA-UD3 F12 REV 1.1 BOARD - AMD FX-8320 3500MHZ(SİMDİLİK) CPU -COOLER MASTER 212 SOGUTUCU -2133MHZ (SİMDİLİK)4X2GB =16GB GEIL EVO CORSA DDR3 RAM - CORSAIR - 128GB Force GS (560MB Okuma / 535MB Yazma) - 500x2 GB 1TB SEAGATE BARACUDA RAİD - POWEWRCOLOR ATİ 4870 1GB RAM DDR5 4800MHZ -ACER S235HLABII 23 inç 2ms Led Monitör - Aerocool VS-9 550W 8 Fan Yuvalı GAMER CASE
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.