Şimdi Ara

Sucker Punch (2011) | Zack Snyder (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
11.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha unutmadan imdb Zack Snyder yazıp neler yapmıs adam bir bakın yok artık dersınız :D

GA-990XA-UD3 F12 REV 1.1 BOARD - AMD FX-8320 3500MHZ(SİMDİLİK) CPU -COOLER MASTER 212 SOGUTUCU -2133MHZ (SİMDİLİK)4X2GB =16GB GEIL EVO CORSA DDR3 RAM - CORSAIR - 128GB Force GS (560MB Okuma / 535MB Yazma) - 500x2 GB 1TB SEAGATE BARACUDA RAİD - POWEWRCOLOR ATİ 4870 1GB RAM DDR5 4800MHZ -ACER S235HLABII 23 inç 2ms Led Monitör - Aerocool VS-9 550W 8 Fan Yuvalı GAMER CASE
  • Bu ne berbat bir filmdi yahu. Kızlar ve müziklerin hatrına 10 üzerinden 2 hadi
  • Filmi sinemada seyretmiştim baya oldu ama aklımda sadece müzikleri kaldı müzikleri çok iyiydi.Ama film tam bir felaket o kadar para harcamışlar ama bi halt çıkmamış ortaya konu yoktu falan bilseydim hayatta gitmezdim param boşuna gitmişti

müziklerin hatrına 10 üzerinden 2 en fazla tam bir vakit kaybı film

Filmle ilgili tek keşkem, biz hayal kısımlarını görürken kızın yaptığı ve tüm karakterleri kendinden geçiren dansı bir de biz görseydik :D
  • Kızlar için indirdim müziklerde güzel ama konu aşırı derecede vasattı arkadaşlar yani 4 puan bile zar zor hak ediyor oda güzel kızlar ve müzikler için gerisi sıfır bence.İlk fragman izlediğimde çok heycanlıydım sinemaya bile itmek istemiştim kısmet değilmiş iyide değilmiş

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

GuNTiS Extended versiyonda
    savaş sahnelerinde ekleme var........birde bence en önemlisi babydoll'un filmin sonunda neden öyle baktığını anlatan bir konuşma
    var...

Ben normal versiyon seyrettim. Acaba neden öyle bakmış ?
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • soundtrackler iyi filmin anlatmak istedigi şeyde güzel ama senaryo vasat olmuş senaryo birazcık daha özenle yazılsa ve yönetmen biraz daha özen gösterse top 250 ye girerdi
  • filmin gerçekten farklı bi dokusu var..çok hoş çok çekici kızlar var..görsellik güzel..senaryo kurgu iyi..tam idefalarca izlenilesi bi film..ben kanaatimce bu filmi Inceptionla aynı kulvarda görmekteyim.baktıgımız zaman ikisi de rüya içinde rüya..
    filmimizi gelirsek kız önce bi genelev olarak görüyo tımarhaneyi sonra ordan da tuhaf çağlarda tuhaf zamanlara gidip savaşıyo..ki baktıgımız zaman da bi tımarhanede bıçakmış, çakmakmış edinmek bu denli zor olsa gerek..

ve ayrıyetten filmin sonunda da Inceptionlık bi vaziyet var...
    sweet pea kızımız kurtuldu mu yoksa o sahne de babydoll kızımızın bi rüyasımıydı..ki nitekim baktıgımızda ordaki bi erkek eleman ve otobüs şoförü kızımızın rüyasından da tanıdıgımız tiplerdi..
    sonuç olarak hoş, zevk verme düzeyi yüksek bi film.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebeyi01 -- 1 Kasım 2011; 22:07:42 >

opel astra f ateş kırmızısı
  • Rezalet bir film.

• beyler bu lobotomi gözden sivri cisim sokularak yapılıyosa kız kör olmıuyormu ki filmin sonunda gözleri gayet hoştu ayrıca birde kız hayal alemine son günmü girdi yani 5 gün boyunca yaşadıklarını hayal dünyasınmadı canlandırdı.

Orijinalden alıntı: !antidote!

beyler bu lobotomi gözden sivri cisim sokularak yapılıyosa kız kör olmıuyormu ki filmin sonunda gözleri gayet hoştu ayrıca birde kız hayal alemine son günmü girdi yani 5 gün boyunca yaşadıklarını hayal dünyasınmadı canlandırdı.

göze değil gözün iç yani burun tarafındaki gözyaşının geldiği kenardan giriyor

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

beyler bu lobotomi gözden sivri cisim sokularak yapılıyosa kız kör olmıuyormu ki filmin sonunda gözleri gayet hoştu ayrıca birde kız hayal alemine son günmü girdi yani 5 gün boyunca yaşadıklarını hayal dünyasınmadı canlandırdı.

göze değil gözün iç yani burun tarafındaki gözyaşının geldiği kenardan giriyor

teşekkür ederim üstad aydınlattın.

Orijinalden alıntı: derebeyi01

filmin gerçekten farklı bi dokusu var..çok hoş çok çekici kızlar var..görsellik güzel..senaryo kurgu iyi..tam idefalarca izlenilesi bi film..ben kanaatimce bu filmi Inceptionla aynı kulvarda görmekteyim.baktıgımız zaman ikisi de rüya içinde rüya..
    filmimizi gelirsek kız önce bi genelev olarak görüyo tımarhaneyi sonra ordan da tuhaf çağlarda tuhaf zamanlara gidip savaşıyo..ki baktıgımız zaman da bi tımarhanede bıçakmış, çakmakmış edinmek bu denli zor olsa gerek..

ve ayrıyetten filmin sonunda da Inceptionlık bi vaziyet var...
    sweet pea kızımız kurtuldu mu yoksa o sahne de babydoll kızımızın bi rüyasımıydı..ki nitekim baktıgımızda ordaki bi erkek eleman ve otobüs şoförü kızımızın rüyasından da tanıdıgımız tiplerdi..
    sonuç olarak hoş, zevk verme düzeyi yüksek bi film.....

+1 Dostum Bütün dediklerine harfiyen katılıyorum.Malesef filmden anlamayan sadece 250 gr görmeye meraklı çok fazla ergen var piyasada.Senaryosu, müzikleriyle,görsel şöleniyle 8/10 u hak eden bir film benceBu arada dans sahnelerini yerine kızın nasıl tecavüze uğradığını merak eden ne kadarda çok SAPIK var ülkemizdeYazık.Biraz empati kurarak bu olayın ne kadar kötü ve üzücü bir olay olduğunu göreyemen aciz insanlar.Çok üzücü bir hikayeydi bana göreBabydoll

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.