Bildirim
Sucker Punch (2011) | Zack Snyder (10. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
RESİMLERİ ALINTI YAPMAYALIM ARAKADAŞLAR -
Kötü karakteri de sevdim başarılı olmuş. -
-
@NeGRo
Teşekkür ederim usta -
Şu tip filmleri beğenemedim gitti bi türlü. -
-
zaferisbb düzeyli yorumun için tebrik ederim, hani derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz, en nefret ettiğim insanların anlamadıkları ve beğenmedikleri konular hakkında "saçma, anlamsız, aptalca, inandırıcı değil" gibi yorum yapmaları... -
Bence hangi yaş gurubunda olduğunuz, filmi beğenip beğenmemeniz bağlantılı gibi geliyor. Özellikle böyle fantastik,bilimkurgu,aksiyon filminde yaş çok önemli diye düşünüyorum. şöyleki; 15-20 arası bu filmi çok beğenir, 20-25 beğenir, 25-30 izlenir der, 30-35 gereksiz der ,35-40 böyle bi filmden haberi yoktur
.
Genelleme tabi bu. misal ben 31 yaşındayım, bazı eksikliklerine rağmen beğendim diyebilirim.
Aslında düşüncelerini belirtenler yaşınıda yazarsa genel bi fikir oluşabilir kafamızda. -
Ben 28 yaşındayım çok beğendim babam 52yaşnda oda beğendi. Yaşla alakası yok ozaman matrixi tartışanların hepsi liseli çocuk:D bunun bir çok etkeni var en önemli etkende zevk meselesi mesela ben aşk tesadüfleri sever filminde ağladm titanikte hüzünlendim ince kırmızı çizgide ve er ryan ı kurtarmakta heycanlandım esaretin bedelinde ve güneşin karanlığında meraklandım yani her telden izlerim hemen hemen.Tabi zevk yanında beğeni, dünya görüşü, bakış açısı, genel kültür seviyesi gibi gibi çoğaltılarak bir etken listesi hazırlanabilir. Kısaca yaşa bağlamak çok yanlış üzerinize alınmayın ama bence bu dar görüşlülük. -
Tabi ki zevk meselesi herkes istediğini izler mesela ben de recep ivedik izlerim birçok kişinin eleştirmesine rağmen. Cem yılmazın filmine para vereceğime şahanın filmine para vermeyi tercih ederim.
Bu tür hayali filmler sık rastlanan filmler değil. Filmden bir beklentiniz yoksa eğlenceli gelebilir ama önceden ümitlenip beklentilerinizi yükseltirseniz memnun olma olasılığınız düşer -
quote:
Orijinalden alıntı: soulcubee
Ben 28 yaşındayım çok beğendim babam 52yaşnda oda beğendi. Yaşla alakası yok ozaman matrixi tartışanların hepsi liseli çocuk:D bunun bir çok etkeni var en önemli etkende zevk meselesi mesela ben aşk tesadüfleri sever filminde ağladm titanikte hüzünlendim ince kırmızı çizgide ve er ryan ı kurtarmakta heycanlandım esaretin bedelinde ve güneşin karanlığında meraklandım yani her telden izlerim hemen hemen.Tabi zevk yanında beğeni, dünya görüşü, bakış açısı, genel kültür seviyesi gibi gibi çoğaltılarak bir etken listesi hazırlanabilir. Kısaca yaşa bağlamak çok yanlış üzerinize alınmayın ama bence bu dar görüşlülük.
Arkadaşım; Filmi matrix le kıyasladım, saygısızlık dedin; bazı sahneleri beğenmedim dedim, anlamamışsına getirdin; yaşla bağlantılı dedim, dar görüşlülük dedin. Yanlış anlamayın ama aklınıza yatmayan katılmadığınız görüşlere direk saldırıyosunuz ve asıl dar görüşlülük budur bence. Katılmayabilirsin, gayet normal. karşıt görüşünü açıklarsın olur biter. bence yaşla bağlantılı değil dersin, birkaç kişi de katılır belki görüşleriyle, doğrusunu öğreniriz, forum bu yüzden var zaten değilmi?
Gelelim neden dar görüşlü olmadığıma
Filmleri beğenmeyi sadece yaşa bağlama gibi bi iddiam yok. Bunu yazımdan da anlayabilirsin. Genelleme yaptığımı ve 31 yaşımda olmama rağmen beğendiğimi
belirterek , kendi genellememin dışına çıktığımı vurguladım. yazımın sonunda da yaşınızı yazarsanız kafamızda bi fikir oluşur dedim. Bu ne demek; belkide düşündüğüm gibi değildir doğrusunu görelim demektir.
Ayrıca; bir filmi beğenmenin birçok etkeni vardır en önemlisi de "zevk meselesi" dir demişsin. Bence de doğru. Ancak zamanla insan yaşlandıkça zevklerinin değiştiğini
duymuş,görmüş,yaşamışsındır. Buda demek oluyor ki, dünya görüşü, bakış açısı, kültür seviyesi, zevk meselesi vs. nin yanına yaşı da eklemek gerekir. örneğin, ben 20 yaşımda gladiator ü, 18 yaşımda er ryna ı izlediğimde çok beğenmiştim, çünkü ergen dimve özgürlük için savaş klişeleri, kılıçlar,mızraklar yada pis nazileri öldürmek
hoşuma gidiyordu. 27 yaşımda 300 izlediğimde çok beğenmiştim, şimdi abartmışım diyorum. yada 14 yaşımda iyi,kötü çirkini izlediğimde" öff böyle kovboy filmimi olur" demiştim. uzun ve diyolog bile olmayan sahneler vardı. şimdi bir baş yapıt olduğunu anlayabiliyorum. örnekler uzar gider. Umarım analatabilmişimdir..
-
tadesyobatro ya ne saldırması ilahi dedim ya üzerinize alınmayın diye niye alındınız ki
Siz nasıl fikirlerinizi söylüyorsunuz bende söylüyorum fikirlerimi hem sizi kastederek "karışlaştırma saygısızlıktır" demedim ki, çok bilmiş sinemacı yorumcuları kastettim, beğenmediğinizde de "anlamamışsın" demedim ben orada karşı çıktığın fikri yanlış anladım bunu da söyledim. Sen yaşla bağlantılı dedin fikrini söyledin bende fikrimi söyleyip bu dar görüşlülüktür dememde bir sakınca yok bence çünkü bende üzerime alınıp gayet doğal olarak "sen bana çocuk mu demek istiyorsun" diye saldırabilirim ama ne dedim üzerine alınma dedim
YAŞ'ın içine benim bahsettiğim alt başlıkları katarsan haklısın yine benim karşı çıktığım kimileri var hani "sen kesin liselisin bir şeyden anlamazsın" diyenler işte ben onlara karşıyım. Bu yüzden bir filmi değerlendirmek YAŞ meselesi değil diyorum alt başlıkları sıralıyorum çünkü hani basit tabirle büyümüşte küçülmüş insanlar var 16'sında benden çok bilen anlayan çocuk demeye bin şahit çocuklar gördüm ne değerlendirmeler yapıyorlar filmler hakkında veya ne sözde büyükler gördüm paso sallayanlar var yine basit örnek manganın şarkısına hiç bir şeye benzemiyor diyen duayenler var sonra şarkı ikinci olunca dansöz gibi kıvırdılar hatta işte onlarda mesela büyükler, anlatabildim umarım
Ya aslında aynı şeyleri konuşuyoruz da boşuna geriyorsun ortamıhata bende biraz anlatma özürlüyüm
-
soulcubee
Saldırmak demeyelim ozaman, sert sıfatlar kullanıyosun diyelim. ya da senin yaklaşımınla; buna dan dun konuşmak denir, üzerine alınma ama
.
Neyse filme dönersek. sinema görsel ve işitsel bir sanattır. bu film ikisinide iyi yapıyor. ama sizin hayata bakışınızı değiştirecek bir film de değil. -
Fena değil fakat görsel efektler güzel.
Görsel efektlerini kim yapmış bu filmin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 29 Haziran 2011; 22:29:31 > -
Görsel efect iyi bide kızlar o biçim gerisi boş bir film... -
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Görsel efect iyi bide kızlar o biçim gerisi boş bir film...
Metacritic 33 vermiş -
fragmanı ilk çıktığında baya bir beklenti içine soktu insanı ama filmi izleyince çoğu kişi hayal
kırıklığına uğradı zaten Box Office'de de istenilen başarıyı yakalayamadı. -
Müzikler harika gerçekten. -
Müzik ve efekt olarak çok etkileyiciydi. Filmin sonu da çok güzeldi.
Ben şahsen epey beğendim filmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 1 Temmuz 2011; 19:12:12 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X