Şimdi Ara

Suç Mancini'de değil isteksiz futbol oynayan futbolculardadır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün herkesin beklediği,kurduğu bir kadro sürdü sahaya ki Galatasaray'ı çalıştıran başka bir TD bile olsa ya bu kadroyla ya da bu kadroya yakın bir kadroyla sahaya çıkardı.Bugün 1-2 futbolcu dışında maçı isteyen futbolcumuz maalesef ki yoktu.İstemek,hırslandırır.Sahada hırslı tek futbolcu Melo idi.Ben takımda ciddi bir isteksizliğin ve motivasyon kaybının olduğunu düşünüyorum.Tüm faturayı Mancini'ye kesmek doğru olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mancini senmisin ?
  • Suc bende zaten

mancinin gorevi degil fitbolculari motive etmem onlari inandirmak

milyon eurolari ben indiriyrm ya benim yapmam lazim haklisin

gerci kendi inanmadigi seyi futbolculara nasil inandiracaksin sende haklisin

• sahaya yanlış kadro çıkardı. drogba ve selçuk ile başlamak büyük hataydı. eboue ve durakta yanlış terfilmlerdi. bu oyuncular ve dizilis bugün gsyi yakan en büyük nedenledi. ayrıca semihte, muslerada ve chedjouda büyük düşüş var. dikkat edilmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş nedir sizdeki bu yabancı hayranlığı. Yılmaz Vural olsaydı bugün bu takımın başında yine böyle hararetli hararetli savunacak mıydınız. Bırakın bu ayakları güce tapınmayı bırakın artık herşeye bir kulp uydurmayın. Futbolcular aynı neredeyse hiçbir değişiklik yapılmadı takımda. Ne değişti 1 senede de bu kadar vasat oynuyoruz. Bir sorumlu varsa o da Mancini dir kimse kendini kandırmasın. Futbolculara ondan sonra sıra gelir.
  • @megi21

İşin bir de o kısmı var ya nerden baksan tutarsızlık zaten.Ama cidden oyuncular aşırı aşırı isteksizdi,bilemiyorum artık problem Mancini'de mi yoksa futbolcularda mı.Üzüldüm sıcağı sıcağına düşüncülerimi aktardım elbbette yanlış olabilir düşündüklerim.

@acr

Selçuk ve Drogba ile başlamasa bu kez başka tarafların tepkisi çekilecekti.Ve fatura muhtemelen bu tercihe kesilecekti diye düşünüyorum.

• Mancini sürekli bizim gördüğümüz şeyleri söylüyor çözüm bulmuyor teknik direktör bunu yapmamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri oturmadan izler biri bacak bacak üstüne atar suç kimde şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Frayze

Arkadaş nedir sizdeki bu yabancı hayranlığı. Yılmaz Vural olsaydı bugün bu takımın başında yine böyle hararetli hararetli savunacak mıydınız. Bırakın bu ayakları güce tapınmayı bırakın artık herşeye bir kulp uydurmayın. Futbolcular aynı neredeyse hiçbir değişiklik yapılmadı takımda. Ne değişti 1 senede de bu kadar vasat oynuyoruz. Bir sorumlu varsa o da Mancini dir kimse kendini kandırmasın. Futbolculara ondan sonra sıra gelir.

Kardeş bi sakin ol,kimsenin yabancılara falan hayranlık duyduğum yok.Sadece şahsi düşüncülerimi yazdım.Sana da yabancı düşmanı mı diyelim şimdi?

• Bi tarafta üstündeki gömleği futbolcunun formasından fazla terleten bir ADAM. Diğer tarafta bacak bacak üstüne atmış maçı seyreden MADAM!!! Bana kimse gelip bidaha bu aysali korumasın. O KOLTUK TAPULU MALıLıNıZ DEĞİL!!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik Direktörun gorevi sadece kadro kurmak degil ki.oyuncuyu motive de edecek.FT nin kadro kurmasını taktisyenligini begenmeyebilirsiniz ama motivasyon olarak dunya çapındaydi.manciniden aynı şeyi bekleyemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Teknik Direktörun gorevi sadece kadro kurmak degil ki.oyuncuyu motive de edecek.FT nin kadro kurmasını taktisyenligini begenmeyebilirsiniz ama motivasyon olarak dunya çapındaydi.manciniden aynı şeyi bekleyemezsin

Hocam orası da öyle elbette teknik direktör motive de edebilmeli.Ama benim net anlatmak istediğim bu değildi.Yenilmemek,bir şeyler başaramamak çoğu oyuncumuzun umrunda olmuyor bu belli.Çalışırsın,çabalarsın yapamazsın o ayrı bir olay ama futbolcular bugün maç bitse de gitsek havasındaydı.Mesela Sow bu hafta goller kaçırdı diye gözyaşı döktü bizim takımda maalesef işini önemseyen ve takımını böylesine sahiplenen futbolcu sayısı çok az.

• Mancininin hatası, iyi futbol oynatamaması değil. Hataları, Sneijderin solda burakın sağda oynayamadığını görememesi, selçukun ilk 18 futbolcusu olmadığını görememesi, hala daha istikrarlı bir 11 yaratamamasıdır. Bunlar bana göre hata değil diyen varsa tartışacak birşey yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg1

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Teknik Direktörun gorevi sadece kadro kurmak degil ki.oyuncuyu motive de edecek.FT nin kadro kurmasını taktisyenligini begenmeyebilirsiniz ama motivasyon olarak dunya çapındaydi.manciniden aynı şeyi bekleyemezsin

Hocam orası da öyle elbette teknik direktör motive de edebilmeli.Ama benim net anlatmak istediğim bu değildi.Yenilmemek,bir şeyler başaramamak çoğu oyuncumuzun umrunda olmuyor bu belli.Çalışırsın,çabalarsın yapamazsın o ayrı bir olay ama futbolcular bugün maç bitse de gitsek havasındaydı.Mesela Sow bu hafta goller kaçırdı diye gözyaşı döktü bizim takımda maalesef işini önemseyen ve takımını böylesine sahiplenen futbolcu sayısı çok az.

Futbolculardan da kaynaklanabilir bu doğru ama Mancini daha soğukkanlı bir hoca,FT kadar motivasyon saglayabildigini düşünmüyorum.Türk takımları da gazla çalışıyor zaten o yüzden Galatasaray'ın en parlak dönemlerinde FT var.
    Not:Hemşerim diye övmuyorum çok sevmem zaten kendisini

• Frayze kullanıcısına yanıt
    Real Madrid maçında çok iyi oynuyorduk dimi?
    Bence takım içinde ki gruplaşma takımı bitiriyor.Kim ne derse desin Burak ve Selçuğun yaptığı gruplaşma gözle görülür şekilde birbirlerinden başkasına oynamıyorlar.
  • Konuyu açan arkadaş kendini boşuna yorma.Laf anlatmaya çalıştığın insanlar her mağlubiyet sonrası teknik direktörü yerin dibine sokan tipler.Zaten Türkiye'de futbolunun ilerlememesinin sebebi de bu tiplerin fazlalığındandır.Gerek basında,gerek sokaklarda bu tipler bir mağlubiyet ile güzelim hocaları kazma ilan ettiği için kimse Türkiye'de barınamıyor.Şimdilerde herkesin diline dolanan Lucescu bile Türkiye'den kaçtı gitti,Ukrayna'da neler yaptı..Bu tipler yüzünden bir gram ilerleyemiyoruz.Tam güzel bir hoca geliyor sistemini kuracak,bir önemli maç kaybediyor hoop sen kazmasın git diyorlar,başkan istifa diyorlar.Ama onlarda haklılar sonuçta çocuklar FM'de yoktan var edip cl şampiyonu oluyorlar,maçları kazanıyorlar,taktikleriyle dünyayı kendilerine hayran bırakıyorlar.Ee bu çocuklar bunu yapabiliyorsa Mancini'de Chelsea'yi elemek zorunda.
  • FM kafasiyla dusunmek cok yanlis. Biraz realist yaklasirsaniz zaten Chelsea gibi bir dunya devi karsisinda sansimizin oldukca dusuk oldugunu anlamak zor olmayacaktir. Evet teknik direktor oyuncuyu motive etmeli, yeri geldiginde cezalandirmali yeri geldiginde ise pohpohlamalidir. Bu yetiler abarti derecede nadir bulunan seyler degildir. Ben yillarca profesyonel bir takim sporu yaptim ve hatirliyorum da ilk antrenorumden itibaren hepsi oyuncu ile, insan ile nasil iliski kurulacagini bilen insanlardi, Bunlar arasinda 10larca Turk, 3-5 Sirp, 2 tane Macar bir de Hirvat vardi. Bizim favoriyken de kaybettigimiz oldu, degilken de. Paramizi alamadigimiz zaman aramizda antremana gelmeyen de vardi, kulube gonul bagiyla bagli olan ve her antremanda-macta yuzde yuzunu veren de vardi. Takim icinde anlasmazliklar da olurdu sik sik ama bunlar disarida birakilirdi cunku oraya ciktiktan sonra olay artik 2 arkadas olmak degil, olay muttefik olup birlikte savasmakti. Bunu yapmamak, her zaman icin oncelikle kendine hakarettir, sonrasinda takim arkadaslarina ve teknik direktorune. Bazen her seyi dogru yaparsin ama sonucunu alamazsin malesef.

Demem odur ki, ben profesyonel sporun ve yonetici-teknik direktor-oyuncu ucgeninin icinden gelen biri olarak her olumsuz sonucta teknik direktore laf atilmasini yanlis buluyorum. Genellikle hata oyuncudadir ancak bazi durumlarda yoneticilerin yaptigi yanlislar oyunculari bu hataya surukler. Teknik direktorluk zor zanaat gercekten cunku sorunun temelini olusturmamasina ragmen, bu sorundan kaynakli her olumsuz sonucun sorumlulugunu uzerine alan bir olusum. Ha ben burada Mancini olmasa da Fatih Terim olsa, hatta Mourinho, Villas-Boas vs de olsa ayni seyi yazarim. Dusuncelerim bilgi ve tecrube dayanaklidir, oyun degil.

• yoook canıııımm Manciniyle ne alakası var.
  • İsteksiz futbolcuları ben mi oynatıyorum?
    Sene başından beri 9 kişi oynuyoruz. Bu maçta selçuk yerine ceyhun,drogba yerine hajrovic oynasa bundan kötümü oynardık. Hiç olmazsa orta shamız güçlü olur böyle kolay gol yemezdik. Son yarım saatte risk alıp gol atmaya çalışırdık.

• arkadaş tamam kadroya bişey demiyorum yine bi 2 hatası filan var ama olsun arkadaş 2-0 yenikken ayağını uzatmak nedir ya fatih terim olsaydı şimdi terden sırılsıklam olcaktı ahh ahh çok aratıosun be kendini İMPARATOR !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.