Şimdi Ara

SUBARU LEVORG 1.6 GT-S (Donanımlar ve Teknik Özellikler belli oldu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
16.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki araç tdi dsg. Aslında çok memnunum Leon'dan. Gerek yakıt gerek performans fiyatına göre çok iyi bir araç.
    Zaten bu araçdan yakıt olarak çok şey beklemiyorum. Tolere edebileceğim miktarlarda mı yoksa çok büyük zarar mı ortaya çıkarır şu an bilemiyorum. Araç gelince göreceğiz bakalım.
    İstanbul'da olduğum ve kullanımımın %70 civarı trafikte geçtiğini düşününce, bu araç zaten benim için mantıklı değil.
    Ancak benim markaya karşı bir hevesim var. Bu yüzden yakıt toleransım bir miktar var.
    Yakınlarda evleneceğimi de hesaba katarsam aracın bir çok yönü bana uyuyor.
    Bakalım bi gelsin görelim. Cvt DSG den sonra kesinlikle bir eksi ama bakacağım ciddi ciddi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Bendeki araç tdi dsg. Aslında çok memnunum Leon'dan. Gerek yakıt gerek performans fiyatına göre çok iyi bir araç.
    Zaten bu araçdan yakıt olarak çok şey beklemiyorum. Tolere edebileceğim miktarlarda mı yoksa çok büyük zarar mı ortaya çıkarır şu an bilemiyorum. Araç gelince göreceğiz bakalım.
    İstanbul'da olduğum ve kullanımımın %70 civarı trafikte geçtiğini düşününce, bu araç zaten benim için mantıklı değil.
    Ancak benim markaya karşı bir hevesim var. Bu yüzden yakıt toleransım bir miktar var.
    Yakınlarda evleneceğimi de hesaba katarsam aracın bir çok yönü bana uyuyor.
    Bakalım bi gelsin görelim. Cvt DSG den sonra kesinlikle bir eksi ama bakacağım ciddi ciddi.

35000 km nin 21000 km si istanbul trafiği diyorsunuz...eğer benim gibi sağ ayak bileğinize sahip olamayan birisiyseniz çok üzülürsünüz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alikum kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.
    İstanbul'da aslında otoban kullanıyorum 100 km yolum var her gün. Ancak şehrin sağı solu belli olmuyor. Bazen 2 saat sürüyor 50 km yol trafikten.
    Sağ ayağıma da hükmedebilen biri değilim açıkçası. Üstelik 170 beygir varsa altımda. Leon dizel olduğu ve yakacağı limit belli olduğu için canına okuyorum açıkçası.
    Levorg beni yakıtta hayli üzecek doğru ama çocuklukdan kalma bir heves kaldı bende. Aracı çok beğendim birde =)
  • quote:

Aynen hocam.
    İstanbul'da aslında otoban kullanıyorum 100 km yolum var her gün. Ancak şehrin sağı solu belli olmuyor. Bazen 2 saat sürüyor 50 km yol trafikten.
    Sağ ayağıma da hükmedebilen biri değilim açıkçası. Üstelik 170 beygir varsa altımda. Leon dizel olduğu ve yakacağı limit belli olduğu için canına okuyorum açıkçası.
    Levorg beni yakıtta hayli üzecek doğru ama çocuklukdan kalma bir heves kaldı bende. Aracı çok beğendim birde =)

O zaman şimdiden geçmiş olsun

Şaka bir yana, yakıt çok koymaz bana diyorsan bakma 1-2 lt fazlasına, dünyaya bir kere geliyoruz, bir subaruya binmeden gitmemek lazım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Aynen hocam.

Şaka bir yana, yakıt çok koymaz bana diyorsan bakma 1-2 lt fazlasına, dünyaya bir kere geliyoruz, bir subaruya binmeden gitmemek lazım:))

Şehir içi genel ortalamam 7 litre olsa ona razıyım ki sanmıyorum bende 9 dan aşağı inmez o.
    Şehirdışı zaten belli bi standart yakalandı.

Birde hocam Subaru kaç yıl garanti veriyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Aynen hocam.

Şehir içi genel ortalamam 7 litre olsa ona razıyım ki sanmıyorum bende 9 dan aşağı inmez o.
    Şehirdışı zaten belli bi standart yakalandı.

Birde hocam Subaru kaç yıl garanti veriyor?

Dizellerde 3 yıl 100000 bin, ama (forester için konuşuyorum) 950 euroya 3 yıl 50000 km daha alınıyor yanlış bilmiyorsam

• çok güzel arac ancak Türkiye pazarinda isi zor. araclar zaten inanilmaz pahalı insanlarda haliyle 2.el piyasasi olan nispeten daha kalitesiz araclara yöneliyor haliyle.

• Forumda ne kadar da bu araç övülüyor.

Ne yazsam eksileneceğiz. Ama o eksileri verenler gidip Subaru almayacak. Le
    vorg olmasa da 1.6 İmpreza ilanı açan yok belki içlerinde...

Bugün bir tane Mazda 3 hb gördüm. Yani, tsi motor gibi benzinlilere 80 lira verecek gücüm olsaydı da Mzd 3 almasaydım, yüzüme tükürsünler. Ama forumda bu araca secde edenlerden alan yok.

Bombasınız...

• O paraya o düzeyde araba alacak olsam iki seçenek arasında kalırım, Mondeo 5 kapı ve bu araba arasında, donanım olarak neredeyse aynı sayılırlar, aradaki farkı yakıt tüketimi ve performans belirler ki performansta da bu aracın galip geleceği ortada, harikasın subaru. ikinci eli bunun olmazcılar gelmeden satışı patlat lütfen.

+ subarunun iç dizaynına bayılıyorum abi, kipir kipir derler bizim buralarda tam öyle, her şey yerli yerinde sağlam ve kaliteli duruyor, bu araba 250 binde bile trim sesi vermez...

umarım yetkili bi abimiz inceleme videosu çeker, merakla bekliyoruz

helal subaru. o parayı hak ediyor! passat diyenler stfu.

iPhone 11

BMW E38 740i
  • Gereksiz yere birbirinizi kırmaya yada onu bunu kötülemeye gerek yok arkadaşlar.
    Mercedes içinde beş para etmez diyenler var forumda saygı duymak lazım. Demek onun otomobilden anladığı bu kadar.

Subaru dikkat ederseniz otomobil üreticileri içinde hiçbirinden etkilenmeden kendi çizgisinde araç üreten bir firma.
    Sağlamlık ve sorunsuzluk öncelikli kriter olarak belirlenmiş ve AR-GE nin en büyük bölümünü önce güvenlik sonra sorunsuzluk oluşturuyor.
    Boxer Motorundan sürekli simetrik 4 çeker yürüyen aksamına tasarımından müşteri kitlesine kadar herşeyi kendine özeldir.

Subaru araçları kullanıldıktan sonra anlaşılacak araçlardır, şununla bununla kullanmadan bilmeden karşılaştırıp yorum yapmak yanlış olur.
    Almanlar önce konfora önem verir. Japonlar ise güvenliğe. Armutla elma kıyaslanmaz.

Mesela bizde ailece kullandığımız baba yadigarı yaklaşık 30 yıldır Mercedes E ve S serisi araçlar var yni konforun ne olduğunu iyi bilirim.
    Ayrıca eşim ve ben Subaru Impreza kullanıyoruz. Subaru sürüşü ve yol tutuşu ile bambaşka, Mercedes konforu ve yolculuğu ile bambaşkadır..

VW ile bilmem ne ile lütfen kıyaslamayın çok ama çok yanlış olur. Volvo V60 olabilir mesela..

• İngiltere autocar sanırım Volvo v60 ve Mazda 6 ya tercih edecek sayısı İNGİLTERE için 500 kişi demiş. Valla aracı ben beğendim. Parasını da hak ediyor ama başka sebeblerden almaya cesaret edemem ama en azından 2. Eline az buçuk güvensem ciddi ciddi düşünürdüm. Arabanın iç mekan kalitesini çok merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Levorg dan ilk alana aramızda para toplayıp bir hediye alalım..Haketmiştir o arkadaş bunu..Bari bunu Passat ile karşılaştırmayın..Neredeyse köyde eşşek aldım diye başlık açılsa keşke Passat alaydın iyiydi diyecekler

Benzinin gözü kör olsun
    Levorg güzel araç ama insanlar da haklı. Sonuçta insanlar arabasını sattığı zaman fazla zarar etmek istemiyorlar ve haklı olarak piyasası olmayan arabalara yönelmek istemiyorlar :( Yoksa levorg gerçekten özellikle dış tasarım olarak göze hitap eden bir model. Garip olan bagaj olayını bu kader önemseyip SW araç almayan bir millet olmamız. SW olayı tutsa eminim Levorg beklenenden daha fazla satardı. Araç 167 beygir ama o performansı verebilir mi orası da muamma ! Volvo V40 için yaptığım araştırmalarda 180 beygir olasına rağmen aktarım da böyle olmadığı söyleniyordu. Mazda 3 için de motorun zayıf olduğu söyleniyor. 116 ise misal sanki 136 değil daha güçlü hissiyatı veriyor insana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bayii'lere test aracı olarak gelecek mi? ne zaman türkiye'ye giriyor bu arabalar??? ben ciddi ilgileniyorum.

bu arada, 1500 kg sğrekli 4x4 170 hp bi aracın ş.içinde 6-7 litre yakmasını bekleyen varsa, çok bekler.

bakın ben hem w204 c180 turbo kullanıyorum hem leon 1.2 tsi dsg.

aynı yolda leon 6 litre yakarken mercedes 8 litre yakıyor.

bu durumda leon süper, mercedes çok mu kötü yakmış oluyor? mercedes %50 daha güçlü ve %20 daha ağır. bu durumda aslında aynı verimlilikte yakıyorlar.

demek istediğim, ekonominin de bi sınırı var. mantıklı beklentilerde olun. bu arabanın yakıtı gayet normal. pratikte bu değerleri yakalarsa benim için hiçbir problem yok.

yeni C sedan ile birebir aynı.
    C- estate'den 10 mm/ 1cm daha kısa.
    passat variant'dan 7 cm kısa.
    bmw 3 serisi touring'den 5 cm uzun.
    ford focus estate'den 14 cm uzun.

sınıfını siz söyleyin.

Eylül 15'de showroomlarda araç. test aracı da olacakmış.
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.