Şimdi Ara

subaru impreza 1.5R hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda güncel model'in manuel viteslisi hakkında detaylı bilgisi olan varmıdır, yakıt,performans,servis vs hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle76 -- 9 Haziran 2008; 1:07:17 >

• tipini ben beğenmedim ama kalitesi tabiki iyi.... nede olsa japon... 4 çeker olması yakıtı fazla yakar...arabada malzeme kalitesi süper....... ikinci eli vasat... tutulmaz.. parçadada biraz pahalı.....
    hııı...... alınırmı............ alınabilir..eğer satmayacak kullanacaksan alınır. birde yakıtı gözden çıkarırsan alınır...
    subaru impreza ismi yeter.. ama burası türkiye iki japon tutulur bu ülkede biri toyota diğeri ise honda..................

japondan şaşmayacaksın....
  • hocam sunu soluyum satısta subarunun bu turunde sıkıntı yasarsın.servısıde pahalıdır bu meret makınanın.impi alacaksan kesınlıkle uzerınde turbo beslemelı bır motor olsun.cunku bu arabayı alan her kım olursa olsun hızım motor sesı ve karızması için alıyor.sahsen ben 1.5 impi alacagıma gıder bı tane seat leon alırım.ama zevkler ve renkler meselesı.karar senın
  • yahu tipi iğrenç ötesi olmuş

impreza dedin mi bu olacak
     subaru impreza 1.5R hakkında yardım

aaaah ölüyorum bunun için, ucuza nasıl kapatabilirim bunu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.