B

Yüzbaşı
02 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Bugün Vatandan PHILIPS 55PUS6412 tv aldım yarın akşama kadar değişim şansım var sizce doğru bir kararmı verdim. Fiyat 3499 maksimum bütçem 4000 TL
Selamlar 2003 makyajlı kasa 3.0 diesel alınırmı? Aracın 5 parça boyası var 240.000 km'de km düşürülmüşmü emin değilim ancak tanıdıktan ve bakımlı araç oldukça diri bir kaç sorum var;

-Almadan özellikle neleri kontrol etmek lazım
-Bu aracın kronik sorunu var mı?
-Yakıtı şehir içi ve dışı gerçek tüketimde ne kadar?
-Anadolu yakasında işinin ehli bir özel servis önerebilirmisiniz?
Yeni smart fortwo tasarımı süper olmuş ayrıca şanzıman çift kavrama olacakmış, eskiden mercedes bayileri satıyordu, yine öyle mi olacak? Türkiye'ye gelir mi gelirse fiyatı tahminen ne olur?
Arkadaşlar selam 2 kasa boyunca devam eden Civic maceram bir kaç gün önce bitti, bitmeyen fren problemim bir türlü garantiye alınmayınca birazda sinirle aracımı sattım 1.2 Tsi Dsg Comfortline aldım haftaya teslim olacak, Honda sorunsuz sayılacak (motor-şanzıman) bir araç olmasına karşın çocuk olunca konforu bana yeterli gelmedi. Özellikle arka koltuk mesafesi bence az aynı zamanda bağajda yolculuklarda yetersiz kalmaya başladı. Umarım Jetta aldığım için pişman olmam sonuçta Honda'da üst devirlerde performanslı bir motor vardı ama torku maalesef düşük ve alt devirlerde cansızdı. Yakıt tüketimini 8.5 litre altına pek düşüremedim bu olumsuzlukların Jetta olmayacağını düşündüm test sürüşü yapınca tabi test 20 dakika sürünce çok bir şey anlaşılmıyor ama yine araç hoşuma gitti umarım pişman olmam..
2012 model fd7 elegance mi satıp '0' km 1.2 tsi comfirtline Jetta almayı düşünüyorum,

Nedenlerini sıralarsam;
-7 aylık çocuğum var ve civicin arka tarafından eşim şikayetçi aynı zamanda ilk tatile çıkışımızda bağajın ufak olduğunu anladım
-İstanbul içi araç 8.5 litre altına sakın kullanımda dahi düşmüyor maalesef 1 depo ile yaptığım maksimum şehir içi 470 km uzun yolda ise 585 km
-Araç yol ve rüzgar sesini fazla alıyor
-Bakım aralığı kısa artık modern araçların çoğu 15bide bir hatta daha uzun kmlerde bakıma giriyor
-Yüksek hızlarda aracın stabilitesini beğenmiyorum direksiyon yeterince ağırlaşmıyor
-Boyası çok kolay çiziliyor
-Direksiyonun sol tarafındaki butonlar inanılmaz derecede ısı yayıyor
-Daha önce fd6da yaşadığım fren problemini bu araçta da yaşıyorum maalesef (fd6da garantiden disklerim değişmişti ancak bu sefer Honda bu hatanın kullanıcı hatası olduğunu söyleyip değişmiyor aracım 20binde)
-Klima motorundan tuhaf bir ses geliyor daha önce serviste yapıldı ancak sanırım sorun kronik yine tekrar etti servislerde bu konudan haberdar birçok araç bu yuzden servise girmiş)
-Arka süspansiyonları tabiri yerindeyse odun gibi,

Memnun olduğum yönleri yok mu var;

-Donanımı fiyatına göre çok iyi
-Motorunun devir çevirmesini ve sesini çok seviyorum
-Eski nesil olmasına rağmen şanzıman konforlu ve sorunsuz
-Hill holder çok sessiz ve iyi çalışıyor

Değişim nedenim öncelikli olarak hacim, bulabildiğim en mantıklı araç Jetta, marka bağımlısı değilim ama aracı beğendim en beğenmediğim tarafı kapı içinde kullanılan malzeme tek kelimeyle berbat ve donanımıda biraz daha düşük ancak genel anlamda araç iyi ve oldukça büyük bagajı var, avantajlarına gelirsem
-1.2 motor vergisi nispeten düşük
-Yakıtı sakin kullanımda civicten az
-2. eli altın gibi
-Hacmi daha geniş
-Yol ve lastik sesi daha az
-Bakımları 15.000 kmde bir

Kullanıcılarında yorumlarını merak ediyorum, oldukça objektif olarak yazmaya çalıştım.
2012 model fd7 elegance mi satıp '0' km 1.2 tsi comfirtline Jetta almayı düşünüyorum,

Nedenlerini sıralarsam;
-7 aylık çocuğum var ve civicin arka tarafından eşim şikayetçi aynı zamanda ilk tatile çıkışımızda bağajın ufak olduğunu anladım
-İstanbul içi araç 8.5 litre altına sakın kullanımda dahi düşmüyor maalesef 1 depo ile yaptığım maksimum şehir içi 470 km uzun yolda ise 585 km
-Araç yol ve rüzgar sesini fazla alıyor
-Bakım aralığı kısa artık modern araçların çoğu 15bide bir hatta daha uzun kmlerde bakıma giriyor
-Yüksek hızlarda aracın stabilitesini beğenmiyorum direksiyon yeterince ağırlaşmıyor
-Boyası çok kolay çiziliyor
-Direksiyonun sol tarafındaki butonlar inanılmaz derecede ısı yayıyor
-Daha önce fd6da yaşadığım fren problemini bu araçta da yaşıyorum maalesef (fd6da garantiden disklerim değişmişti ancak bu sefer Honda bu hatanın kullanıcı hatası olduğunu söyleyip değişmiyor aracım 20binde)
-Klima motorundan tuhaf bir ses geliyor daha önce serviste yapıldı ancak sanırım sorun kronik yine tekrar etti servislerde bu konudan haberdar birçok araç bu yuzden servise girmiş)
-Arka süspansiyonları tabiri yerindeyse odun gibi,

Memnun olduğum yönleri yok mu var;

-Donanımı fiyatına göre çok iyi
-Motorunun devir çevirmesini ve sesini çok seviyorum
-Eski nesil olmasına rağmen şanzıman konforlu ve sorunsuz
-Hill holder çok sessiz ve iyi çalışıyor

Değişim nedenim öncelikli olarak hacim, bulabildiğim en mantıklı araç Jetta, marka bağımlısı değilim ama aracı beğendim en beğenmediğim tarafı kapı içinde kullanılan malzeme tek kelimeyle berbat ve donanımıda biraz daha düşük ancak genel anlamda araç iyi ve oldukça büyük bagajı var, avantajlarına gelirsem
-1.2 motor vergisi nispeten düşük
-Yakıtı sakin kullanımda civicten az
-2. eli altın gibi
-Hacmi daha geniş
-Yol ve lastik sesi daha az
-Bakımları 15.000 kmde bir

Kullanıcılarında yorumlarını merak ediyorum, oldukça objektif olarak yazmaya çalıştım.
2006 model 200.000kmde borusan bakımlı 7.30 d alınır mı araç çok temiz çok bakımlı? Fiyat 100.000 lira civarında? Yeni kasa civicim var fakat bu araç hayallerimden biri yıllardır.
Merhaba, ayda yaklaşık İstanbul içi 1500km yapıyorum genelde eşimin yeni kasa Micrasını kullanıyorum 1.2 cvt vites, yakıt tüketimi 6.8 litre ancak tekna olduğu için oldukça dolu bir araç. Micrayı satıp 208 1.4 hdi otomatik almak istiyorum, ancak 2.el alabilirim o da Aktive paket olacak sizce Micrayı konfor donanım ve sağlamlık vb açılardan aratır mı? Şanzımanı daha önce 308'de kullandığım için biliyorum ama bence o kadar kötü değil alışınca stabil sürebiliyorsun sonuçta, asıl derdim yakıt tüketimimi azaltmak. 68 beygir araca yeterli geliyor mu Micra kadar gitse bana yeter açıkçası İstanbul içi gerçek tüketim değerlerini yazabilecek olana varsa çok sevinirim.
Merhaba, ayda yaklaşık İstanbul içi 1500km yapıyorum genelde eşimin yeni kasa Micrasını kullanıyorum 1.2 cvt vites, yakıt tüketimi 6.8 litre ancak tekna olduğu için oldukça dolu bir araç. Micrayı satıp 208 1.4 hdi otomatik almak istiyorum, ancak 2.el alabilirim o da Aktive paket olacak sizce Micrayı konfor donanım ve sağlamlık vb açılardan aratır mı? Şanzımanı daha önce 308'de kullandığım için biliyorum ama bence o kadar kötü değil alışınca stabil sürebiliyorsun sonuçta, asıl derdim yakıt tüketimimi azaltmak. 68 beygir araca yeterli geliyor mu Micra kadar gitse bana yeter açıkçası İstanbul içi gerçek tüketim değerlerini yazabilecek olana varsa çok sevinirim.
Merhaba herkese, Ps4 de fifa 14 oynuyorum ancak bir çok defasından hata veriyor, maç kadrolarınız unfair kadroları silip tekrar yükleyin diye, ama bunun nasıl yapılacağını bulamadım her defasında bu hatadan bıkkınlık geldi bu genel bir sorun mu? Yardımcı olurmusunuz teşekkürler..
Hakkında
Forum İmzası:
otomotofoto.blogspot.com
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 579
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 39.335 (Bu ay: 973)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.