Şimdi Ara

Subaru Forester ve Lineartronic şanzıman hakkında ?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Legacy ve Outback'de ki Lineartronic şanzıman 2012 imprezalara da gelecek diye nette bir yazı okudum.
    CVT şanzıman forester 2.0XS benzinli versiyona da gelecek mi acaba bir bilgi var mı ?
    Araç mükemmel ama 4 ileri vites bitiriyor işi.

Subaru Forester ve Lineartronic şanzıman hakkında ?...

• Yok mu bilgisi yorumu olan
  • Millet DSG ile malı götürdü bu adamlar hala CVT ile felan uğraşıyorlarsa yanlış yapıyorlar.
  • Forester daki şuandaki şanzuman taş devrinden kalma 4 ileri performansın p si yok . Arabada konfor namına hiç bişe yok sadece markası subaru. Kesinlikle parasını hak etmiyor . Haha bir hafta önce sattım çok sevinçliyim doğrusu . CVT şanzımanı yıllardır millet kullanıyor bu adamlar piyasayı bile yıllarca geriden takip ediyor. 70 bin tl lik arabada park sensörü bile yoktu ben taktırmıştım. KOnuşmaya bile değecek bir araba değil. Alın bir yıl sonra zaten benzin yüzünden otomatikman satarsınız saygılar. Unutmayın tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir.
  • bu devirde hala dededen kalma 4 ileri otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviabrs

Forester daki şuandaki şanzuman taş devrinden kalma 4 ileri performansın p si yok . Arabada konfor namına hiç bişe yok sadece markası subaru. Kesinlikle parasını hak etmiyor . Haha bir hafta önce sattım çok sevinçliyim doğrusu . CVT şanzımanı yıllardır millet kullanıyor bu adamlar piyasayı bile yıllarca geriden takip ediyor. 70 bin tl lik arabada park sensörü bile yoktu ben taktırmıştım. KOnuşmaya bile değecek bir araba değil. Alın bir yıl sonra zaten benzin yüzünden otomatikman satarsınız saygılar. Unutmayın tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir.

zevkler tartışılmaz ama bence apayrı bir zevkdir subaru
    imprezanın tasarımını mahvetmeseler tekrar impreza alacaktım
    ama forester daha iyi
    2007 imprezamın her şeyini özlüyorum.
    Foresterın vitesi dışında benim için bir eksisi yok
    hatta boş ve sade olması bile benim için bir artı
    cvt şanzımanlı hrv aracımda oldu cvt şanzımandanda hoşlandım
    çift debriyaja tercih edermisin deseniz evet derim (iyi olduğu için değil beğendiğimden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 27 Temmuz 2011; 23:10:57 >

• şu forester dizele dsg yapsalar şu gün düz vites foresterimi satar onu alırdım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL MOTOR GAMI HAKKINDA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

şu forester dizele dsg yapsalar şu gün düz vites foresterimi satar onu alırdım....

DSG'lisi çıktıktan sonra sendekini alan olursa satarsın fanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

şu forester dizele dsg yapsalar şu gün düz vites foresterimi satar onu alırdım....

fAnki biliyosun ortaya bi balon atarız dsg ler arızalı dıye herturlu gıder manuelıde sen rahat ol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

fAnki biliyosun ortaya bi balon atarız dsg ler arızalı dıye herturlu gıder manuelıde sen rahat ol

adam işi öğrenmiş, borcası brooker spekülatör beyler

• Sizden CVT dışında cevaplar gelince
    Subaruya sordum. Fakat şu anda forester için cvt yokmuş
    Yeni Imprezalara gelecekmiş.

Size teknik bir soru sorayım.

2.5X modeli var 5 ileri manuel 170hp
    2.5XT modeli var 4 ileri otomatik 224hp ...

2.5X modeline XT de bulunan turbo kiti eklense ve değişmesi gereken aktarım ve güvenlik organları da değişse
    sorunsuz olarak aynı performansda binilebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Millet DSG ile malı götürdü bu adamlar hala CVT ile felan uğraşıyorlarsa yanlış yapıyorlar.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:.

Sizden CVT dışında cevaplar gelince

2.5X modeline XT de bulunan turbo kiti eklense ve değişmesi gereken aktarım ve güvenlik organları da değişse

Mevcut kasada 2.5 X sadece yurtdışında var, TR'ye bu motor ithal edilmedi. Sadece 224 hp turbo araçlar yaklaşık 2 sene geldi, sanırım son 1 yıldan beride satışta değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allforone

quote:

Orijinalden alıntı: .:.

Sizden CVT dışında cevaplar gelince

Mevcut kasada 2.5 X sadece yurtdışında var, TR'ye bu motor ithal edilmedi. Sadece 224 hp turbo araçlar yaklaşık 2 sene geldi, sanırım son 1 yıldan beride satışta değil.

Ama ben niye hep sorularım dışındaki şeylere cevap alıyorum...
    Onun öyle olduğunu bende biliyorum. ama özel siparişle getiriyorlarmış.
    fiyatı 100 bin lirayı geçtiğinden normalde tercih edilmediğinden getirmiyorlarmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.