Şimdi Ara

Subaru BRZ ve Toyota GT 86

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba.Bu iki araba hakkında ne düşünüyorsunuz.Almak için sormuyorum.Sadece fikirlerinizi merak ediyorum.Fiyatına değer mi,motoru nasıl,performansı nasıl,iç tasarımı ve dış tasarımı nasıl,kullanan veya sahibi varsa gözlemleri ne, VE EN ÖNEMLİSİ BU İKİ ARABA ARASINDA HERHANGİ BİR FARK VAR MI ??
     Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86 Subaru BRZ ve Toyota GT 86

• ortak uretılen araç. Çok fark yok boxer sevıyorsan brz al sevmıyorsan gt86
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

ortak uretılen araç. Çok fark yok boxer sevıyorsan brz al sevmıyorsan gt86

Yanliz ikisi de boxer motor olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyede 320d varken alinmayacak bir arac ama insanlar bu aracin niye uretildigini anlamiyorlar.

Bu arac full yuklenmek yani modifiye etmek icin uretilen bir arac.Japonyada 0 km boyasiz tamponla falan satiliyor o kadar yani.

Ama S2000 varken alir miyim almam.

• Gt 86'nın süper sesi var atmosferik olduğu için devirlendikçe ferrariden bile daha cezbedici sıfır fiyatı 120 gibi bir fiyat 300bg için değer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Gt 86'nın süper sesi var atmosferik olduğu için devirlendikçe ferrariden bile daha cezbedici sıfır fiyatı 120 gibi bir fiyat 300bg için değer bence

Ferrariden nasil daha fazla keyifli oluyor anlamadim.Zaten ferrariler de en az gt-86 kadar devir cevirebiliyor.

Bir de gt-86lar 200 beygir diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Turkiyede 320d varken alinmayacak bir arac ama insanlar bu aracin niye uretildigini anlamiyorlar.

Bu arac full yuklenmek yani modifiye etmek icin uretilen bir arac.Japonyada 0 km boyasiz tamponla falan satiliyor o kadar yani.

S2000 güzel arabada hocam atmosferik motorda taktir ettiğ im araç, sıfır üretimi yok, şuan piyasada olanlarda çoğu pert, ayrıca o arabada yük dağılımı dengesiz güzel yanlayamazsın ama gt86da araçla 500m yanlayarak gidersin emin ol gt86 s2k kadar zevkli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Gt 86'nın süper sesi var atmosferik olduğu için devirlendikçe ferrariden bile daha cezbedici sıfır fiyatı 120 gibi bir fiyat 300bg için değer bence

Ferrariden nasil daha fazla keyifli oluyor anlamadim.Zaten ferrariler de en az gt-86 kadar devir cevirebiliyor.

Bir de gt-86lar 200 beygir diye biliyorum.

ses olarak dedim

• quote:

quote:

Turkiyede 320d varken alinmayacak bir arac ama insanlar bu aracin niye uretildigini anlamiyorlar.

S2000 güzel arabada hocam atmosferik motorda taktir ettiğ im araç, sıfır üretimi yok, şuan piyasada olanlarda çoğu pert, ayrıca o arabada yük dağılımı dengesiz güzel yanlayamazsın ama gt86da araçla 500m yanlayarak gidersin emin ol gt86 s2k kadar zevkli

Aslinda yuk dagilimi cok dengeli oldugundan yanlayamiyorsun

Yanlatmak isteyen herturlu yanlatir ama drift icin gt-86 daha uygun.

• quote:

300 değil 200 bg ayrıca ingiltere fiyatı 25000£ olan (yaklaşık 68000 tl) 120 bin vermek enayilik.. vergi sistemi tamam da bu kadar fark olmaması lazım aynı şey mazda mx 5 için geçerli ingiltere fiyatı TL bazında 60 bine geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

300 değil 200 bg ayrıca ingiltere fiyatı 25000£ olan (yaklaşık 68000 tl) 120 bin vermek enayilik.. vergi sistemi tamam da bu kadar fark olmaması lazım aynı şey mazda mx 5 için geçerli ingiltere fiyatı TL bazında 60 bine geliyor..

onu yanlış yazdım pardon ama şuda var ülkemizde 115bine sıfır alınabilecek spor araba yokki onlar için ucuz ama burası Türkiye yurtdışı fiyatlarına bakarsak her araba öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

onu yanlış yazdım pardon ama şuda var ülkemizde 115bine sıfır alınabilecek spor araba yokki onlar için ucuz ama burası Türkiye yurtdışı fiyatlarına bakarsak her araba öyle

Katılmıyorum ingilteredeki auris fiyatlarıyla burası hemen hemen aynı 1-2 bin oynuyor en fazla(aynı motor hacminde).. 115 bin vermek saçmalık hocam düşünün ing ortalama birey başına bizden 4 kat fazla kazanıyor hem alım gücü çok daha yüksek hem de neredeye yarı fiyatına alıyor bu ne demek kabaca senin 8 liraya elde ettiğin arabyı adam 1 liraya elde ediyor yürütme masraflarına hiç girmiyorum..sonuç bari fiyatlar aynı olsun da adamların 4 katına alabilelim..

• quote:

Hay eline sağlık senin.

Ama s200 kısmına katılmıyorum,boxer motor bu aracı öne çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-renault-megane-coupe-3-rs-2.0-16v-2.791-km-garantili-120942854/detay#

şu araba daha zevkli daha hızlı daha ucuz

o araba drift yapamıyor.

Bu konudaki araçlar, safkan spor arabaları ve drift için üretilmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OuL

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

ortak uretılen araç. Çok fark yok boxer sevıyorsan brz al sevmıyorsan gt86

Yanliz ikisi de boxer motor olmasi lazim

doğru oyleymıs sanırım
  • gt86 çok güzel dışı felan bayisinde görmüştüm çok güzel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDappe

gt86 çok güzel dışı felan bayisinde görmüştüm çok güzel ya

Ici de bir o kadar kalitesiz geldi bana. Zaten brz az birazcik daha pahaliya satiliyor aradaki fark ondan olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: OuL

quote:

Orijinalden alıntı: TheDappe

gt86 çok güzel dışı felan bayisinde görmüştüm çok güzel ya

Ici de bir o kadar kalitesiz geldi bana. Zaten brz az birazcik daha pahaliya satiliyor aradaki fark ondan olsa gerek

olabilir aslında mantıklı
  • 320D DAHA performanslı bu araçtan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.