Şimdi Ara

Subaru BRZ,Scirocco,Astra GTC hangisini tavsiye edersiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ST4LK3R

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

quote:

quote:

Boxer motoruyla kendine has ve enfes motor sesi, mükkemmel 4x4 aktarım sistemi ile BRZ diyorum. Yada aynı paraya İmpreza STİ da alabilirsiniz.

BRZ 4 çeker değil hocam. Ayrıca ikisinin arasında 100.000 tl'ye yakın bir fiyat farkı var.

Brz nın ederı nekadar ?

Brz'nin fiyatı 128.000 civarı
    Sti'ın fiyatı ise 240.000 tl idi sonra kampanya! yaptılar 210.000 tl civarına düştü sanıyorum. Şuan tabi satış ve stok yok.

Aynı paraya derken brz alıcak paraya sti alabilir anlamında dedim. 128 bine çok guzel sti lar bulabılır

• RCZ modelinin RCZ-R versiyonu gelecek yakında, 1.6lt turbo 270hp, önde mekanik kilitli diferansiyel, yeni ayarlar frenler vb. İlk testlerde baya beğenildi.

Performans öncelikse RCZ-R'ı beklemen şart gibi, çoğu 2.0lt turbo GTI gücünde araba ve vergi avantajı da olacak, ancak daha çok viraj eğlencesi, yanlama, sürüş keyfi takıntısı varsa Subaru BRZ'nin zevkini veremez bunlar. BRZ'de sırf vergi ayağına 130bin tl'lerden satılıyor işte.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boxer motoruyla kendine has ve enfes motor sesi, mükkemmel 4x4 aktarım sistemi ile BRZ diyorum. Yada aynı paraya İmpreza STİ da alabilirsiniz.

BRZ 4 çeker değil hocam. Ayrıca ikisinin arasında 100.000 tl'ye yakın bir fiyat farkı var.

Brz nın ederı nekadar ?

Sti'ın fiyatı ise 240.000 tl idi sonra kampanya! yaptılar 210.000 tl civarına düştü sanıyorum. Şuan tabi satış ve stok yok.

Aynı paraya derken brz alıcak paraya sti alabilir anlamında dedim. 128 bine çok guzel sti lar bulabılır

Üyemiz ikinci el alacağım diye bir şey belirtmediği için sıfır araç fiyatlarına baktım.

Eğer sti'ı ikinci el olarak kastediyorsanız çok güzel bir fikir, sonuna kadar katılıyorum. Bir Wrx sti'ın ölüsü bile piyasadaki çoğu araca tercih edilir, fakat kafirin yüksek modellerinin ikinci eli bile BRZ'den pahalı veya yaklaşık aynı seviylerde
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-seyyah-otomotiv-den2011-impreza-2-5-sti-sd-boyasiz-400hp-forged-145971429/detay

Hatta koltuğuna işenmiş olanı bile pahalı (arka koltuk)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2011-model-subaru-impreza-2.5wrx-sti-galeri-gani-142104657/detay

• Brz ve gt86 nın sürüş keyfi top gear fifth gear gibi programlarda hep efsane oldu ben olsam Brz alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş önceki mesajında STl'lar için apaçi arabası gibi diyor, doğan şahin yerine bu arabaları kullanıyorlar diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forester-14

Arkadaş önceki mesajında STl'lar için apaçi arabası gibi diyor, doğan şahin yerine bu arabaları kullanıyorlar diyor.

Sti'ın hangi modeli olursa olsun farketmez, her otomobilseverin ölmeden en azından test etmesi gereken eşsiz bir araçtır, farklı bir tecrübedir. Eğer böyle bir cümle kullandıysa üyenin kendi kaybı. 5 saniyede 0-100'e çıkan, yasal bir yarış aracı statüsündeki bu güzelim tasarım ve teknoloji harikasına "apaçi arabası" "doğan, şahin" yerine biniliyor, tu kaka demek üyenin arabadan ne kadar anladığını gösterir. Blok listesindeki yerini sağlamlaştırır.

Bu arada bir Sti'a şahin doğan yerine biniliyor derken keşke öyle olsaydı keşkeee. Bakarsınız bir tanede bize düşerdi. Fena olmazdı hani

• Zor karar

• BRZ dururken GTC, RCZ araba değil.

Aynı klasman değiller. Fiyatlarının aynı olmaması normal. Aynı araba olmasına ve ben aslen Subaru'cu olmama rağmen, ben GT86 tercih ederdim. İçini daha çok sevdim. Araç da daha sade. Dış aksesuarları açısından bana daha uygun. Aralarında fiyat farkı yoksa GT86 alırdım ben. Ancak tamamen zevk meselesi. Hangisini beğeniyorsanız onu alın.

Olaya "bu kadar para harcayacak mıyım, harcamaycak mıyım?" olarak bakın. Harcayacaksanız BRZ. Harcamayacaksanız diğerlerine bakın. Alakası olmayan araçlar. GTC, RCZ falan bakıyorsanız, Alfa gulietta'nın güçlülerine de bakın.

BRZ veya GT86 alacaksanız otomatik almayın. Yazık olur.
  • Az kullanilmis toyota gt-86 alirdim.Geriye param kalirsa da benzin parasi yapar veya asiri beslemeye giderdim.

• quote:

quote:

Arkadaş önceki mesajında STl'lar için apaçi arabası gibi diyor, doğan şahin yerine bu arabaları kullanıyorlar diyor.

Sti'ın hangi modeli olursa olsun farketmez, her otomobilseverin ölmeden en azından test etmesi gereken eşsiz bir araçtır, farklı bir tecrübedir. Eğer böyle bir cümle kullandıysa üyenin kendi kaybı. 5 saniyede 0-100'e çıkan, yasal bir yarış aracı statüsündeki bu güzelim tasarım ve teknoloji harikasına "apaçi arabası" "doğan, şahin" yerine biniliyor, tu kaka demek üyenin arabadan ne kadar anladığını gösterir. Blok listesindeki yerini sağlamlaştırır.

Bu arada bir Sti'a şahin doğan yerine biniliyor derken keşke öyle olsaydı keşkeee. Bakarsınız bir tanede bize düşerdi. Fena olmazdı hani

Hocam aslında arkadaşın söylediği çok da dalga geçielcek bir mevzu değil. Şöyle ki arkadaş bilmediğinden dolayı, ortalıkta gezen 1.5 motorlu arkada spoiler takılmış, soba bacası kıvamında egzoz lu, kaputta hava filtresi yeri olan arabaları STI zannetmiş olabilir. Keza bu dediğim araçları hakikaten şahinci tayfa adamlar kullanıyor. Sokaklarda bağarta bağarta geziyorlar.

Ama gerçek STI şahsen ben bir kere gördüm Ankara'da. Genelde 1.5 motorlu imprezalara ise sık sık rastlıyorum.

Bu arada evet RCZ egzozları çift çıkışlı fakat iki çıkışta sol tarafta duruyor. Çıkışın tekini sağ tarafa almak mümkün mü bilmiyorum. Ama fabrikasyon olarak o şekilde göndermezler. Dışarda yaptırmak gerekir diye tahmin ediyorum. Bana sorarsanız pek de gerek yok. Mevcut haliyle de gayet şık duruyor. Ama tabi tercih meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

quote:

quote:

Hocam aslında arkadaşın söylediği çok da dalga geçielcek bir mevzu değil. Şöyle ki arkadaş bilmediğinden dolayı, ortalıkta gezen 1.5 motorlu arkada spoiler takılmış, soba bacası kıvamında egzoz lu, kaputta hava filtresi yeri olan arabaları STI zannetmiş olabilir. Keza bu dediğim araçları hakikaten şahinci tayfa adamlar kullanıyor. Sokaklarda bağarta bağarta geziyorlar.

Ama gerçek STI şahsen ben bir kere gördüm Ankara'da. Genelde 1.5 motorlu imprezalara ise sık sık rastlıyorum.

Haklısınız, bu dalga geçilecek bir mevzu değil ama 1.5 ile 2.5 wrx sti'ı ayıramıyan adamda ahkam kesmemelidir.

Ayrıca bu söylediklerini Subaru 1.5 için söylemiş olsa bile gerek awd sistemi,gerek boxer motoru, gerekse eşsiz yol tutuşuyla yine piyasadaki bir çok araçtan daha özel araçlar. apaçi tayfa bu araçları kullanabilir mi? Sanmıyorum. yakıt, fahişşşş parça fiyatı, servis, ikici el satışın zor olması gibi nedenlerden dolayı biz apaçi aracı desekte forumda işi gücü olup çalışan insanların bile almaya çekindiği bir aracı apaçilerinde nadir görürüz diye düşünüyorum.

• BRZ nin yanına Astra GTC ile Scirocco yazılır mı hiç yahu ? Ama Astra OPC olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdP 10 -- 23 Ocak 2014; 15:44:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Brz nın ederı nekadar ?

Üyemiz ikinci el alacağım diye bir şey belirtmediği için sıfır araç fiyatlarına baktım.

Eğer sti'ı ikinci el olarak kastediyorsanız çok güzel bir fikir, sonuna kadar katılıyorum. Bir Wrx sti'ın ölüsü bile piyasadaki çoğu araca tercih edilir, fakat kafirin yüksek modellerinin ikinci eli bile BRZ'den pahalı veya yaklaşık aynı seviylerde
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-seyyah-otomotiv-den2011-impreza-2-5-sti-sd-boyasiz-400hp-forged-145971429/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2011-model-subaru-impreza-2.5wrx-sti-galeri-gani-142104657/detay

O değilde bunu gözüm kapalı alırdım. Başka bir sitede görmüştüm. Reklam yapmıyım şimdi siteyi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-hatasiz-2-5-wrx-sti-hb-150152926/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: AdP 10

BRZ nin yanına Astra GTC ile Scirocco yazılır mı hiç yahu ? Ama Astra OPC olabilir.

+1 brz'nin yanında diğerlerine bakmazdım. astra gtc opc ikinci tercihim olurdu gtc değil
  • Alabilecek imkanı olanın brz alması lazım, gel görki senede sanırım 3-5 tane ancak satıyordur. Bu da şu bakımdan iyi, ayrıcalıklı oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: pi0gga

Sahibinden M bulmak çok zor gibi çoğu galeri bende galeri olunca güven düşüyor.Zaten 2. ele pek sıcak bakmıyorum

Ne alaka arkadaş yahu???
    Arkadaş fikir almak istiyor ki forumun mantığı da bu değil mi zaten? Kaldı ki bu formattaki araçlar çok satılmadığı için hemen hiç bir bayi test aracına para bağlamaz.
    Ben bu araçlar içerisinde en çok BRZ'yi beğeniyorum. Aracı kullanma fırsatı bulamadım ancak yakından inceledim. Subaru markasını da yakından tanıdığımdan motor olarak sizi üzmeyeceğini biliyorum. 2. olarak kıyasladığınız araçlar içerisinde ağırlık merkezi yere en yakın olan araç BRZ.
    3. olarak bir tüyo: bayilerde geçen seneden araçlar var araştırın ucuza alabilirsiniz. (Bildiğim ay sonunda bir bayi 110.000 TL ye hayırlı olsun dedi. Ama ne oldu sonra bilmiyorum. Tabi ÖTV zammı ile 116.000 TL oldu o da ayrı)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Brz nın ederı nekadar ?

O değilde bunu gözüm kapalı alırdım. Başka bir sitede görmüştüm. Reklam yapmıyım şimdi siteyi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-hatasiz-2-5-wrx-sti-hb-150152926/detay

Arac muthis... Konu sahibine sesleniyorum birakin Brz Rcz yi falan bundan alin ben alamiyorum siz bari alin keyfinize bakin :D Ayrica daha once arkadan cekisli yuksek beygir arac kullanmadiysaniz virajlarda sorun yasayabilirsiniz esp yi kapatirsaniz yoldan bile cikabilirsiniz. Impreza Wrx Sti lar 4 cekis muthis yol tutusu var ayrica 2.5 Boxer motorun kukremesini duymak paha bicilemez :DDD

• Baba'nın adı geçmişken fırından yeni çıkanını koymadan olmaz :)

Subaru BRZ,Scirocco,Astra GTC hangisini tavsiye edersiniz
     Subaru BRZ,Scirocco,Astra GTC hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 23 Ocak 2014; 18:48:27 >

• Brznin yaninda nasil olur bilmem ama Alfa Giulietta QV ye de bakin derim.235 hp,100bin civari fiyati var.

• Bu araçlardan olacaksa BRZ yoksa BMW E92 3.20İ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.