Şimdi Ara

Şuan Askerde 02:00-04:00 Koğuş Nöbetindeyim SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EzoBride

Koğuşlar leş gibi kokuyor biz 20 kişilik koğuşlarda kalıyoruz. Her türden adam var duş almayan, diş fırçalamaktan bi haber olan, sadece 2 tane baksır almış tüm askerliği onları giyerek geçiren vs vs. Çok kişi hasta oldu ve bu koğuşlarda kalındığı sürece geçecek gibi durmuyor. Sağlık kontrolü falan yok anca koğuş nöbetçilerine söyleniyor geceleri dolaşın koğuşları cam falan açın diye. Camların açılmasının bi faydası yok kaç tane adam aynı anda nefes alıp veriyor içerisi tam mikrop yuvasına dönüşüyor. Hastaneler 1 koğuşlar 2. mikrop yuvaları gerçekten.

Alıntıları Göster
    Sen yine 20 kişilik koğuşlardan şikayet ediyorsun. Ben 350 kişilik koğuşta kaldım. Hayatta kalmayı başardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kogus NOBETİNDE yani nobet tutuyor hesapta,asker saniyor kendini aslinda musteri,ballisindan.Sahsin kendisine saygisi yok yaptigi isemi olacak.Utanmadan nobet tutarken konu acmis masumundan ,sorulari aliyor.Boyle gevsek gevsek hesapta yapilan askerliginde,bozulan mayaninda ulkeyi getirdigi yer burasidir.

Bu zihniyetin destekcisi,yardakcisi,saksakcisi ne var ise dilerim telef olur.

Sizin hak ettiginiz "FULL METAL JACKETTİR".

• Yere düşen teröristleri napıyorsunuz ?

• vay be geçen sene 98/4 olarak acemi birliğimi izmir seferihisar da yaptım gerçekten acemi birliği berbat biyer asıl askerlik usta birliğinde başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Hocam askerde kişisel bakıma zaman ayırabiliyor muyuz fırsat veriliyor mu? Koltuk altı tıraşı,istenmeyen tüyler vs.
    Ayırabiliyorsun duş sırasında o konuda sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Kank 2 hafta once bedelliden geldim. Bi kere 3-5 nöbeti çıkmışti. Saati 4:59a kurup uyudum. Alarm çalınca da 5-7 nöbeti olan badimi uyandirdim. Hic sorun olmadi tavsiye ederim
    Bedelli olduğu içindir

• Koğuş nöbeti nedir ya koğuşcunuz yokmu bi gece bi gündüz :)
  • 373kd olarak Narlıdere de devriye onbaşı idim. Askerde gece görevi gibisi yok. Kopuşta dönen muhabbet ayrı keyifli gece iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O olay 2. 6 ayı yapan erlere veriliyor hacım. Ben Yedek Astsubay olarak geldim şuan eğitimdeyim. 10 ocaktan sonra usta birliğine geçiyorum. Aylık 5 bin küsür alıcam 9 ay sonra biticek. İstersem kalabiliyorum ama akıllı adamın yapacağı iş değil askerlik. Gelince daha iyi anlıyorsun

Alıntıları Göster
    Bu yedek astsubaylıkta hangi rütbeden başlanıyor ? Yedek subaylıkta asteğmen olarak başlandığını biliyorum fakat bu astsubaylıkta nasıl oluyor.1.yedek subay 2.er 3.yedek astsubaylık olarak tercih yaptım 24 ocak ı bekliyorum.Eğer maaş bu kadar dolgunsa 2.tercihe astsubaylık yazayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aliminati

373kd olarak Narlıdere de devriye onbaşı idim. Askerde gece görevi gibisi yok. Kopuşta dönen muhabbet ayrı keyifli gece iyidir.
    Geçenlerde Narlıdere’ye ziyarete gitmiştik güzel mekan Koğuş muhabbetleri koğuş ortamı dehşet zevkli ama kişininde aktif sosyal biri olması lazım keyif alması için bi kaç kişi pasifler yatıp kalkıyolar sadece onlar için ızdırap oluyor üzülüyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Squixse

Bu yedek astsubaylıkta hangi rütbeden başlanıyor ? Yedek subaylıkta asteğmen olarak başlandığını biliyorum fakat bu astsubaylıkta nasıl oluyor.1.yedek subay 2.er 3.yedek astsubaylık olarak tercih yaptım 24 ocak ı bekliyorum.Eğer maaş bu kadar dolgunsa 2.tercihe astsubaylık yazayım

Alıntıları Göster
    Astsubay Astçavuş olarak göreve başlıyoruz. Son 2 Ay kala astsubay çavuş oluyoruz sonra bitiyor

• Komutanın nasıl bir tip ?
    Dayak muhabbeti var mı ?
    Bir günün nasıl geçiyor ?
    Sana vakit kalıyor mu ?
    Bir de sancağı alıp kaçabilirsen askerliğin bitiyormuş general gelip madalya takıyormuş bunu denedin mi ?

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Acemilikte nasıl akıllı telefon / internet kullanıyosun?

Bende İzmir Narlıdere de askerim şafak 29 bitsede gitsek artık 😂😂😂

• quote:

Astsubay Astçavuş olarak göreve başlıyoruz. Son 2 Ay kala astsubay çavuş oluyoruz sonra bitiyor

Alıntıları Göster
    hiç tokat yedinmi?
    Valla işin zor bazı astsubaylarin bile zoruna gidiyordu asteğmenler. Astcavuslar da uzmanlarla uğraşacak belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş tamam anlıyorum sıkılıyorsun ama nöbette dikkat etmen gerek acil bir şey olsa sen burada konu mu okuyor olacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.