Şimdi Ara

Şuan alınan 5s 2 yıl götürürmü yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin herkese iyi bayramlar bu yıl üni yi tercih ler filan yaptım inşallah eylülde başlıcam gelelim konuya 2000 tl civarı bi laptop yanınada ip6 düşünüyordum malum 6 16 gb olmuş 2700 alacagım laptopda 2000 tl ailemin bütçesini aşıyor bende 2. El 6 yada güveneniyorum sonuçta karsıdaki kişi nasıl kulandı vs acaba yurtdışından 1200 e geliyor 5s alsam beni 2-3 yıl idare edermi arkadaşlar sonuçta ailemin bütçesinide zora sokmak istemiyorum
    Not: cihaz medineden alıncak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snotty01 -- 17 Temmuz 2015; 18:03:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an iOS 8.4 JB kullanıyorum. Alalı 20 ay falan oldu. Sarjı günü anca kurtarıyor ama stabil ve hızlı. Bu konuda bir endişen olmasın. Yanlız Arap ülkelerinden alınan cihazlarda facetime vs kısıtlamalar var diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım şimdiye kadar facetime ama başka kısıtlamalarda olabilir bi araştır istersen.

• Güncellemezsen 4 yılda götürür hala 4s kullananlar var.

• android gibi şişme yapmadığı için yıllarca götürür olurda apple güncelleme ile telefonu bitirmezse.
  • Yazım kurallarına dikkat etseydin fena olmazdı. Zira okurken oldukça zorlandım. Hatta bazı cümleleri direkt es geçtim. Bence mesajını gözden geçirmelisin.

- Bence maddi anlamda zorlanmamak adına 5S oldukça ideal bir seçim olur. Seni sadece şarj yönünden sıkıntıya sokabilir ve 4 yıl olmasa da 3 yıl seni rahat ettirir. Yeni iPhone modeli tanıtıldıktan sonra değişimden gelen 5S bulursan TR cihazı olarak alabilirsin 1200 TL civarına. Arap ülkelerinde iPhone'un bazı özelliklerinin kısıtlı olduğunu duydum.
  • götürür hocam neden götürmesin
  • Şarj ve ekran dışında bütün ihtiyaçları yeterince karşılar.
    2 değil 3-4 yıl kullanırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Şu an iOS 8.4 JB kullanıyorum. Alalı 20 ay falan oldu. Sarjı günü anca kurtarıyor ama stabil ve hızlı. Bu konuda bir endişen olmasın. Yanlız Arap ülkelerinden alınan cihazlarda facetime vs kısıtlamalar var diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım şimdiye kadar facetime ama başka kısıtlamalarda olabilir bi araştır istersen.

Hocam 2 sene 4s kullandım 1 kere bile açmadım facetime ı ama facetime lı olan larıda var birazdaha pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Yazım kurallarına dikkat etseydin fena olmazdı. Zira okurken oldukça zorlandım. Hatta bazı cümleleri direkt es geçtim. Bence mesajını gözden geçirmelisin.

- Bence maddi anlamda zorlanmamak adına 5S oldukça ideal bir seçim olur. Seni sadece şarj yönünden sıkıntıya sokabilir ve 4 yıl olmasa da 3 yıl seni rahat ettirir. Yeni iPhone modeli tanıtıldıktan sonra değişimden gelen 5S bulursan TR cihazı olarak alabilirsin 1200 TL civarına. Arap ülkelerinde iPhone'un bazı özelliklerinin kısıtlı olduğunu duydum.

Kusura bakmayın telden yazmıştım biraz yazım hatası fazlaca yapmışım
    Bide hocam cihaz zp/a heralde hong kong cihazı bi tanıdık ordan aldı o nun kini araştırdım ama herşey aynı facetime da var garanti zorluda geçermi acaba bi bilginiz varmı

• 3 senesi rahat var ama 4'ten sonrası için bişey diyemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef bir bilgim yok. Bence bu konuda Apple Türkiye'yi aramalısın.
  • Hard bir kullanıcı değilseniz daha uzun da götürür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Defişim cihaz larına baktımda 1600-1800 arası o fiyata 100-150 daha koysam sıfırı nı alırım biraz pahalı geldi swap lar

• Götürür kardeş.
  • Ben de birkaç güne Note 3'ümle 5s takaslayacağım inşallah. Ekranı özleyeceğim biraz fakat çektiğim saçmasapan hatalara göre bişey değil. Babam uğraşsın biraz da Android'le.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 2si en az rahat 4 yıl hatta daha fazla götürür.
    iPhone 4 2010'da çıktı şuan abidik gubidik şeyler dışındaki her şeyi sorunsuz çalıştırıyor. Gerisini siz düşünün
  • Güncellemezsen 5 sene de kullanırsın

• Hocam 6 dan 5s e geçmiş biri olarak rahatça söyleyebilirim ki rahatça götürür daha dün takas ettim hız namına gram fark yok %20 cpu farkı falan dediler ama kullanımı gerçekten aynı . 6 kasmayıp 5 s kasarsa appleın ayıbı olur strateji için kastırırlar . Bu yüzden gönül rahatlığıyla alabilirsin 5s sırf kasası bile almaya sebep . 2 yıl sonra ki 4s olacak efsane kasa 😎

• temiz kullanırsan gider benım 1 sene den fazla oldu hiç bi sıkınıtısı yok bi kilit tusum bozuldu bide kasası dolaysıyla çökmeler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.