Şimdi Ara

Şuan 2008 Model Opel Astra Alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Zeytinburnu Opel bayisinden (balkan) 2008 model Astra HB CDTI Enjoy almak için gittik. Kampanyada olduğu için 35000 YTL ye düştüğünü söylediler. Bize de uygun geldi ve kapora vererek siyah renginden sipariş verdik. Bize 2009 modelleriyle hiçbir farkının olmadığını söylediler. Fiyat olarak arada 2600 YTL fark vardı.

Daha sonra acaba 2009 model mi alsaydık diye düşündük. Araştırdım ama net birşey bulamadım. Opelin kasa değişimi seneye dediler. Şimdi size soruyorum arkadaşlar.

2009 modellerinde bir fark olacak mı?
    2600 YTL ye değer mi?
    Fark olmasa da adı için son model alınmalı mı?

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ne yapmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 6 Ekim 2008; 22:52:51 >

• 2009 modellerde bir fark yok

2600 ytl için değer mi sorusunu senin yanıtlaman lazım ama ben olsam 2009 alırdım.
  • Aracın 2600 YTL karşılığında 2009 model olacak.

Satarken 2008 diyerek satmak var. 2009 diyerek satmak var.

Düşün gerisini sen.
  • 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorsanız çok fark etmez ama 1-2 yıl sonra satmarayı düşünürseniz fark edebilir ama yinede zaten alırkende ucuz almış oluyorsunuz satarkende biraz ucuz satarsınız zaten artık 2.el otodan para kazanma devri bitti....
  • Teşekkürler arkadaşlar. Demek hiçbir fark olmayacak.

Peki kampanyalı fiyatı 35000. Bu fiyat normal mi?

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/

Buradaki sayfada 2008 modelleri için kampanya fiyatını 33.348 YTL olarak belirlemişler. Başka yerden alsam bu fiyatı bulabilir miyim ki?

2009 modellerine de 35.732 YTL demişler. Bu bile bize söylenenden ucuz. Pahalıya mı alıyoruz biz?
  • Yeni Astra HB 1.3 CDTi Dizel-90 HP HB Enjoy 35.732,00 YTL

nerde 33.348 YTL yazıyor??
  • Bu dediğin yerin en başına bakarsan 2009 yazıyor.

Benim dediğim biraz daha aşağıda 2008 modelleri için ayrılan bölümde.

Yeni Astra HB 1.3 CDTi Dizel-90 HP HB Enjoy 33.348,00 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 6 Ekim 2008; 23:26:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick

Bu dediğin yerin en başına bakarsan 2009 yazıyor.

Benim dediğim biraz daha aşağıda 2008 modelleri için ayrılan bölümde.

Yeni Astra HB 1.3 CDTi Dizel-90 HP HB Enjoy 33.348,00 YTL

Buna metalık renkle spor paketi yükle 2 milyar ordan artıyor
  • Vectra 1.9 CDTi 16V-150 HP Dizel NB Elegance Active Select (AS) 78.006,00 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

Vectra 1.9 CDTi 16V-150 HP Dizel NB Elegance Active Select (AS) 78.006,00 YTL

• quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

Vectra 1.9 CDTi 16V-150 HP Dizel NB Elegance Active Select (AS) 78.006,00 YTL

Ne var ki bunda

Passatın fulu 100 milyar civarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick

Teşekkürler arkadaşlar. Demek hiçbir fark olmayacak.

Peki kampanyalı fiyatı 35000. Bu fiyat normal mi?

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/

Buradaki sayfada 2008 modelleri için kampanya fiyatını 33.348 YTL olarak belirlemişler. Başka yerden alsam bu fiyatı bulabilir miyim ki?

2009 modellerine de 35.732 YTL demişler. Bu bile bize söylenenden ucuz. Pahalıya mı alıyoruz biz?

Sizin baktığınız fiyatlara metalik renk ve spor paket dahil değil.

Spor paket ve metalik renk opsiyonları da eklenince fiyat 35 bin liraya gelir hatta geçer de.

Bu yüzden fiyatlarda bir sorun yok.

Model konusunda ise; 2 bin küsür lira fazladan verip de aynı arabanın 2009'unu almaya hiç gerek yok. Sonuçta ikisi de 0 km. Bence doğrusunu yapmışsınız.

Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

• Çok teşekkürler arakdaşlar. Sanırım 2008 de karar kıldım. Hiçbir değişiklik olmayacaksa sadece modeli 2009 olması için 2600 YTL vermek pek mantıklı değil gibi.

Pazartesi-Salı arabayı teslim alırız sanırım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • dostum 2008 al, emin ol satmak icap ettiğinde okadar fark olmayacak, bende senin gibi düşünüp 2008 astra sedan aldım
  • alırken ki 2600 ytl satarken 600 ytl bile fark etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

alırken ki 2600 ytl satarken 600 ytl bile fark etmez.

eminmisin....bana göre kafadan 2000 YTL fark eder...
    Bu arada sayın arkadaşım, seneye bu aracın kasası değişecek ben olsam böyle bir tercihte bulunmazdım...
  • Kesinlikle doğru karar vermişsiniz, 2600 YTL fark verip üst modelini almak pek mantıklı değil bence... Bazı arkadaşlar satarken 2000 YTL fark eder demişte iki yıl sonra aynı donanımda 2008 model ile 2009 model arasında enflasyonun olmadığını varsayarsak 2000 YTL fark olması mümkün değil. En fazla olacağı azami 1000 YTL dir, bunun üzerine çıkmaz... Ama şöyle bir durumda 2000 YTL fark olması muhtemel bugün alırsınız ömüzdeki ay satarsanız olabilir o fark, 2008 yılı bitmeden 2009 diye satmak veyahut 2009 yılında 2009 modeli satmak ile 2008 modeli satmak farklı olacaktır. Ama alan arkadaşımız 2009 yılı içerisinde Allah kaza bela vermesin neden satsın ki? Tahmin ediyorum en 3 yıl biner aracına... O zamanda zaten 2008 ile 2009 modeli arasında pek bi fark kalmaz aynı donanımda azami 1000 YTL oynar. Aracına temiz bakarsa vuruğu kırığıda olmazsa inşallah (Allah göstermesin) zaten çoğu 2009 dan bile yüksek fiyatlara gidecek demektir... Yani şimdiden peşin peşin 2600 YTL yi vermesine gerek yok yılda yaptığı km. yi bilmiyorum fakat duruma göre bir iki yıllık yakıtını çıkarmış olur şahsi kanaatim...

Saygılar...

• Dogru karar
  • arkadaşlar detaylı takip etmemiş olcaksınızki pek bi fark yok diye yorumlarda bulunmussunuz...bende 45 gundur bekliyorum aynı arabadan (2009 model+easytronik şanzıman+metalik siyah+elagance paket).. alacak arkadaş ve diger yorum yapan arkadaşlar 2000 ytl için degmez demişler ama şu var 2009 model aracta 10 gunden beridir opelin kendi sitesinde de görüldügü gibi elagance paket cıktı ve spor paketimi buna cevirdim içinde neler mi var : yol bilgisayarı(grafik bilgili) + yeni model örümcek tipli 16" jant + otm kararan iç dikiz aynası + hız sabitleyici(cc) +park sensörü+ otomotik yanan far+yagmur sensörü+elektronik iklim kontrollü klima(buna baglı olarak sogutmalı torpido gözü).... +ayrıca her zmn 1 model üst yılı almak cok cok daha avantajlıdır...sanırım şimdi 2000 ytl farka değecek kadar acıklayıcı olmuşumdur... gerisini sizlerin düşünce ve yorumlarına bırakıyorum... 2008 ile 2009 arasında ne fark var diyipte 2008 almak isteyen arkadaşlara umarım yardımcı olmuşumdur..

• Hayırlı olsun şimdiden ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.