Şimdi Ara

Su Sebili Sanitasyonu Nasıl Yapılır? ANTALYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su sebilinin sanitasyonu nasıl yapılır?

Bu sanitasyon için gerekli kimyasal ürünleri nereden bulabilirim. (Not: Antalyadayım. Özellikle antalya şehir içinde bu kimyasalların satıldığı bir yer var mı?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antieverything -- 13 Ekim 2008; 22:58:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: antieverything

Su sebilinin sanitasyonu nasıl yapılır?

Bu sanitasyon için gerekli kimyasal ürünleri nereden bulabilirim. (Not: Antalyadayım. Özellikle antalya şehir içinde bu kimyasalların satıldığı bir yer var mı?)

önce bu sanitasyonu insanlara anlatın herkes bilmez.

Sanitasyon Nedir
    sanitasyon : fransızcadan dilimize giren bu söz bir tıp terimi olarak "halk sağlığını korumak ve hastalığı önlemek için tasarlanan önlemler ve bunların uygulanması" anlamında kullanılmaktadır.

bunu su satıcınızda ve arçelik servislerinde bulabilirisiniz,ama genelde vermezler zehirlenme tehlikesi olabilecegi için.
  • Aldığım yere sordum. Servis gelip temizlziğini yapar dediler.. Ama adamlar balkona çıkartıp sadece su ile yıkayıp bir bezle sildiler ben tekrar arkalarında yıkamak zorunda kaldım..

Netden araştırdım.. Gerekli hijyeni sağlamak için ozon ile temizlenmesi veya granül şeklinde bazı kimyasallar varmış onunla evde kendimiz temizleyebilirmişiz..

Bu kimyasalları nereden satın alabilirim.

Küçük Bir Not: Sanitasyonun ne olduğunu açıklamak zorunda değilim.. Bilmeyen cevap yazmayabilir..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: antieverything

Aldığım yere sordum. Servis gelip temizlziğini yapar dediler.. Ama adamlar balkona çıkartıp sadece su ile yıkayıp bir bezle sildiler ben tekrar arkalarında yıkamak zorunda kaldım..

Netden araştırdım.. Gerekli hijyeni sağlamak için ozon ile temizlenmesi veya granül şeklinde bazı kimyasallar varmış onunla evde kendimiz temizleyebilirmişiz..

Bu kimyasalları nereden satın alabilirim.

Küçük Bir Not: Sanitasyonun ne olduğunu açıklamak zorunda değilim.. Bilmeyen cevap yazmayabilir..!

ama bilen olursa daha çok yanıt gelir ama siz yanıt istemiyorsanız olabilir,arçelik satıyor ve yapıyor,şaşal suda yapıyor onlara sorun,şaşal su ellerşndeki sıvı kimyasalı içine dökerek temizliyorlar.
  • geçenlerde forumda bi arkladaş markasını yazmıştı kullanılan granülün ama nette satan yer bulamadım

gidip arçelik servislerine bide sormak lazım

1 liralık birşeydi sanırım
  • BEnde su sebili almayı düşünüyorum.Ne akdar sürede temizlik istiyor bu alet acaba...
  • Geçenlerde biz temizlettirdik kokudan dolayı, temizleyici madde 1 YTL bir poşet ile bir kere temizlik yapılıyor, sebilin markasına göre servise söylerseniz gelip temizliyorlar, en azından nasıl yapıldığını öğrenmeniz için bu gerekli.Beko marka bizimki üstteki kapağı söküp içindeki hazneye ilacı dokuyorsunuz, durulamak içinde bir damacana suyu musluktan doldurup içine boca ediyorsunuz sıcak ve soğuk su gelen muslukların ikisinide açıp suyun akmasını sağlıyorsunuz , ne koku kalıyor ne bir şey,uygulama olarak çok kolay fiyat olarak da çok ucuz. Temizliyicisde 3 paket aldık,2 ayda bir temizleyin diye de öneride bulundu servis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • su sebili önem gerektiren bir konudur Su Sebili Temizliğinde HİJYEN sağlık için hassas bir konudur.ozonlama ile temizlenmelidir.Ozon ,doğadaki en kuvvetli ve doğal dezenfektandır,mikrop kırıcıdır.basit bi temizlik yaptırmayın kesinlikle saglıgınızla oynuyorsunuz
    Suda ve havada mikrop,bakteri ve kötü koku bırakmaz.herşey tavsiye olur antalya da en iyi bu işi biz yapıyoruz ANTALYA AVEK saglıklı günler dilegiyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.