Şimdi Ara

Şu Riven'e bi çözüm yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ne zaman top lane oynasam 3 oyunun 2'sinde Riven geliyor.Yok mudur bunun bir çözümü? Son buffuda aldıktan sonra bilende bilmeyende oynuyor.Irelia alıyoruz sheen bitene kadar pek bi olayımız yok sheen bitene kadar da 6 level oluyoruz 6 level olunca benden daha fazla burstu olup bide ignite ile trade'i kaybediyorum.Zaten snowballa bağlıyor adam devamı geliyor.Bi kaç taktik vericek yok mu şu illet heroya karşı?

• çare tryn, ultisiyle tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsan Dolay

çare tryn, ultisiyle tabii
    Tryn ile çok rahat eziyorum öfkeyi fulleyince 2 3 levelde trade girip ya b attırıyorum yada öldürüyorum 6da ultim varken öfke 100 ken girioyrum ölüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Tryn ile çok rahat eziyorum öfkeyi fulleyince 2 3 levelde trade girip ya b attırıyorum yada öldürüyorum 6da ultim varken öfke 100 ken girioyrum ölüyor.

Alıntıları Göster
    Tryn pek tarzım bi hero değil genellikle off-tank veya hard tank hero oynamasını severim
  • quinn belki, kafana atladığinda sende kafasina atlayip kacarsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

quinn belki, kafana atladığinda sende kafasina atlayip kacarsin :)
    Ve hala nerf yemiyor çok ilginç Allah'ın cezası bir hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoABjk1903

Ve hala nerf yemiyor çok ilginç Allah'ın cezası bir hero

Aynen abi şu topa tekrar tank hero metası ne zaman dönücek merak ediyorum.Ne bir Renekton ne bir Shyvana ne bir Mundo oynayabiliyoruz ya
  • Vallaha oyle be kardesim en cok da 1 lvl da o q duz vurus taktigini uygulayip tutustur atip baseye yollayan tiplerden nefret ediyorum duzgun bir counteridw yok rito zedi nerfliyorsa rivenide nerflemeli adalet meydanlari diye ovunuyorlar bide
  • Bitkinlik tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorye Ge Ton

Vallaha oyle be kardesim en cok da 1 lvl da o q duz vurus taktigini uygulayip tutustur atip baseye yollayan tiplerden nefret ediyorum duzgun bir counteridw yok rito zedi nerfliyorsa rivenide nerflemeli adalet meydanlari diye ovunuyorlar bide
    riven lcs tarzı maçlarda iş yapmıyor, 5kişinin arasına girince indiriyorlar direk, o yüzden nerf yemiyor heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

riven lcs tarzı maçlarda iş yapmıyor, 5kişinin arasına girince indiriyorlar direk, o yüzden nerf yemiyor heralde..

Alıntıları Göster
    Kimsede panth dememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorye Ge Ton

Vallaha oyle be kardesim en cok da 1 lvl da o q duz vurus taktigini uygulayip tutustur atip baseye yollayan tiplerden nefret ediyorum duzgun bir counteridw yok rito zedi nerfliyorsa rivenide nerflemeli adalet meydanlari diye ovunuyorlar bide
    renekton jax fiora annie lissandra dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

renekton jax fiora annie lissandra dene derim

Alıntıları Göster
    Abi bana laneyi kazandıracak hero lazım değil laneyi kazandığı gibi oyunu taşıyacak heroda lazım plat 1 eloda oynuyorum hala takımıma moronlar geliyor yoksa riven dışında karşıma kim gelirse gelsin lanede ezilmiyorum.
  • earlysi guclu pant var 3 lvla kadar yasuo riveni ezer 3 lvldan sonra riven kombosuyla guclu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

earlysi guclu pant var 3 lvla kadar yasuo riveni ezer 3 lvldan sonra riven kombosuyla guclu oluyor
    Garen oynayarakta alabilirsin q su oldukça işlevsel riven için, onun dışında kombosunu yapmaya çalışırken w da oldukça işine yarıyor.
  • irelia ile ezebilmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Garen oynayarakta alabilirsin q su oldukça işlevsel riven için, onun dışında kombosunu yapmaya çalışırken w da oldukça işine yarıyor.

Alıntıları Göster
    Ne zaman evet ne zaman rankedda karşıma gelse riven olaf falan almıyorum
    RAMMUS SOLO
    ne zaman riven gelse eziyorum
    Hani gerçekten iyi oynayanlar zorluyor 1-2 gang alıyorum civili cıkıp level de 6 olunca imkansız alamıyor
    Beyler isteyen olursa rammus ile nasıl ezebileceğini anlatırım p.m. ile
    RAMMMUS BABABABABA

• quote:

Orijinalden alıntı: Flareon

irelia ile ezebilmen lazım

İlk 2 yada 3 kim olursa o kazanıyor laneyi o yuzden şans işi birazcık irelia riven
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

Orijinalden alıntı: Flareon

irelia ile ezebilmen lazım

İlk 2 yada 3 kim olursa o kazanıyor laneyi o yuzden şans işi birazcık irelia riven

Alıntıları Göster
    Şu anki renekton rahat alır rivenı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 1 Şubat 2015; 1:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Kimsede panth dememiş.

pant
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.