Şimdi Ara

Şu Riven'e bi çözüm yok mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mainim riven bir riveni çıldırtıcak herolar şunlar

lissandra
    pantheon
    garen
    renekton

gerisi hiç sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Kimse de Rengar dememiş. APC, ADC tekleyebiliyor ve çok rahat kaçabiliyor hala. Rivenden daha illet bana kalırsa.

Rengarı durdurması kolay çim olmadığı sürece mesafe kapatamıyor lissandra ile bile alabilirsin rengarı.

Yok usta cidden tekliyor 0.2 s sürüyo tüm kombosunu yapması. O yüzden ne biliyim atlarken E atması falan engellense güzel olur, kha zix gibi işte.
  • Cho gath ile ezersin susturması da cabası zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Riven zaten çok nerf yedi şuan ayarında.Lane da volibear ve lissandra çok zorluyor.Volibear olduğuna bakmayın w sü ve sağlamlığı ile oyunu gerçekten zehir ediyor :)

Bu arkadasi dinlemeyin gecen gun 4-5 kez karsima geldi sonrada arkadasimin macina gelince dikkatimi cekti izliyeyim dedim adam riven scripti kullaniyor. Oyundaki nicki forumdakiyle ayni bi ara girip bakin derim.

Ahahahahahah süpermişya :) Riven scripti.Ben gold plat değilimki senin ile eşleşeyim be kardeşim yalan söyleme bari :)

Valla bilmiyorum kardeş benimle eşleştin (normal oyunda) rivenla tabiri caizse bizim top lane'i delip geçmiştin sonra arkadaşla eşleşince onun oyununu izlerken seni hatırladım sen %1000 script kullanıyorsun ve video alıp nedenleriyle şikayet ettim çunku izlediğim bi script tanıtım videosu vardı oradaki hareketlerin oynayış tarzının aynısı sendede vardı. Hesabın banlanırsa hakkını helal et kardeş ama haketmiyorsun sen o bulunduğun ligi yani kusura bakma.

Nasıl bir psikolojik vakasın çözemedim profiline girip tüm yorumlarını okudum alayı saçma :) İstediğin yere şikayet et forumda benim ile oynayan arkadaşlarımda var :) Fast combo script oluyorsa iyimiş :) Ayrıca yalanın şurdan belli ben normal oyun oynamam ayda 1 oyun bile nerdeyse normal game atmıyorum dün sadece attım ondada ranklar kapalı olduğu için neyse fazla uzatmıycam yalan söylemeyi bırak yazık acıyorum :)

Zaten rankedda karşımıza geldin , fast combo script ne bilmiyorum comboyu hızlı yaptırıyorsa benim bahsettiğim öyle bir şey değil , ward olmayan yerden nidalee mızrağı geliyor sen ise tam dibindeyken E basıp dodgeluyorsun , ama istisnasız yani her skillshot geldiğinde istemeden dodgeluyorsun çunku izlerken baya baya belli oluyor script kullandığın adamın uzerine koşuyorsun adam sana mızrak atıyor sen sol ön çapraz yada sağ ön çapraza E atabilirken (ki normalde bir insan o kadar seri tepki veremez) sen sağ arkaya doğru e atıyorsun sonrada mesafeyi kapatmak için flash atıyorsun. O kadar belliki script kullandığın şu yazmalarından bile belli , fast combo script diye bir şey olduğunu nereden biliyorsun ? Demek ki scriptlerle aran baya iyi. Bu arada girip bakabilirsin bewn bu foruma 5 yıl önce kayıt oldum senin gibi troll veletlerle zamanımı kaybedemem.

Ulan velet 97 doğumlusun banane kaç yıl önce kayıt olduğundan sövdürme burda velete bak yaz riven animasyon iptal nedir öğren embesil.Beynin yok beynin olsan gold olmazsın ben gold platlarla eşleşmiyorum.Senin konunu gördüm gold 1 yazıyor aptal mısın nesin blokluydun zaten tekrar blok :)

Oynayisini gormedim ama postlarindan script oldugun belli kardesim. Script olmasan tinlamazdin bile bu kadar kendini yirttigina gore kesin script.banlanman dilegiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: RapedInBush

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Riven zaten çok nerf yedi şuan ayarında.Lane da volibear ve lissandra çok zorluyor.Volibear olduğuna bakmayın w sü ve sağlamlığı ile oyunu gerçekten zehir ediyor :)

Bu arkadasi dinlemeyin gecen gun 4-5 kez karsima geldi sonrada arkadasimin macina gelince dikkatimi cekti izliyeyim dedim adam riven scripti kullaniyor. Oyundaki nicki forumdakiyle ayni bi ara girip bakin derim.

Ahahahahahah süpermişya :) Riven scripti.Ben gold plat değilimki senin ile eşleşeyim be kardeşim yalan söyleme bari :)

Valla bilmiyorum kardeş benimle eşleştin (normal oyunda) rivenla tabiri caizse bizim top lane'i delip geçmiştin sonra arkadaşla eşleşince onun oyununu izlerken seni hatırladım sen %1000 script kullanıyorsun ve video alıp nedenleriyle şikayet ettim çunku izlediğim bi script tanıtım videosu vardı oradaki hareketlerin oynayış tarzının aynısı sendede vardı. Hesabın banlanırsa hakkını helal et kardeş ama haketmiyorsun sen o bulunduğun ligi yani kusura bakma.

Nasıl bir psikolojik vakasın çözemedim profiline girip tüm yorumlarını okudum alayı saçma :) İstediğin yere şikayet et forumda benim ile oynayan arkadaşlarımda var :) Fast combo script oluyorsa iyimiş :) Ayrıca yalanın şurdan belli ben normal oyun oynamam ayda 1 oyun bile nerdeyse normal game atmıyorum dün sadece attım ondada ranklar kapalı olduğu için neyse fazla uzatmıycam yalan söylemeyi bırak yazık acıyorum :)

Zaten rankedda karşımıza geldin , fast combo script ne bilmiyorum comboyu hızlı yaptırıyorsa benim bahsettiğim öyle bir şey değil , ward olmayan yerden nidalee mızrağı geliyor sen ise tam dibindeyken E basıp dodgeluyorsun , ama istisnasız yani her skillshot geldiğinde istemeden dodgeluyorsun çunku izlerken baya baya belli oluyor script kullandığın adamın uzerine koşuyorsun adam sana mızrak atıyor sen sol ön çapraz yada sağ ön çapraza E atabilirken (ki normalde bir insan o kadar seri tepki veremez) sen sağ arkaya doğru e atıyorsun sonrada mesafeyi kapatmak için flash atıyorsun. O kadar belliki script kullandığın şu yazmalarından bile belli , fast combo script diye bir şey olduğunu nereden biliyorsun ? Demek ki scriptlerle aran baya iyi. Bu arada girip bakabilirsin bewn bu foruma 5 yıl önce kayıt oldum senin gibi troll veletlerle zamanımı kaybedemem.

Ulan velet 97 doğumlusun banane kaç yıl önce kayıt olduğundan sövdürme burda velete bak yaz riven animasyon iptal nedir öğren embesil.Beynin yok beynin olsan gold olmazsın ben gold platlarla eşleşmiyorum.Senin konunu gördüm gold 1 yazıyor aptal mısın nesin blokluydun zaten tekrar blok :)

Oynayisini gormedim ama postlarindan script oldugun belli kardesim. Script olmasan tinlamazdin bile bu kadar kendini yirttigina gore kesin script.banlanman dilegiyle

Umarım dostum :) arkadaşlarını toplamış gelmiş :)

• Arkadasi tanimiyorum

• Ben Riven oynarken Pantheon gelince acı çekiyorum,başkasıyla da büyük problem yaşamadım henüz.

• deniz1353 kullanıcısına yanıt
    Aydınlat bizi,ne gibi degisiklikler geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Albino Aslan

Aydınlat bizi,ne gibi degisiklikler geldi?

Q dan sonra aa yapılmıyo mu yoksa biraz durmak mı gerekiyor öyle bişey youtubeda fidyosu vardı link bulursam atarım

• deniz1353 kullanıcısına yanıt
    İyiymis bu nerf

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Garen. En etkili çözümü. Şu zamana kadar riven a karşı 50 oyun oynadıysam 3-4 kez anca vermişimdir lane i. O da sağlam ganklar yememden.

Açıyorsun rün sayfasını,

Kırmızılar 9x Kritik ihtimali
    Sarılar 9x level başına can
    Maviler 9x büyü direnci
    Büyükler 3x zırh delme.

Kabiliyetler klasik 21-9

Eğer level başına can rünlerin yoksa zırh koyabilirsin.

Dokuma zırh + Beş pot olarak lane gidip minyona dokunmuyorsun. Olayın sadece last hit olsun. Lane sana doğru yaklaşınca lane freeze denen olayı yapıyorsun, minyonlar sürekli aynı noktada kalıyor. Sana doğru yaklaşırsa riven, q+e yapıp e bitmesine 1 saniye kala geri çekiliyorsun. Kovalayamazda, yine damage yer. Böyle böyle dürterek en sonunda kesersin zaten.

İlk base attığında kesinlikle hırpalayan (Brutalizer) al. En az 3 potunla beraber tekrar lane e git, taktik aynı. 6 level olduktan sonra ultinle agresif bir şekilde oynayabilirsin.

İkinci item olarak Günateşi-Sunfire öneriyorum. Brutalizer şimdilik o şekilde kalsın. Günateşini de alırken zırh değil.can veren parçasından başlayarak bitir.

Şöyle ki, Riven ilk item olarak Brutalizer veya tiamat çıkacağından o zırh sana pek fayda etmez. Ama o levellerde +380 can çok büyük nimet. Zaten bunları eksiksiz yaptıysan kafa kafaya çok rahat alırsın riven ı. Baktı seni kesemeyecek mid e inmeye çalışır, mid i uyar, gerekirse kovala.

Brutalizer ı Youmuu ya tamamlaman tercihim. Hem verdiği kritik rünlerinle çok uyumlu oluyor hem de riven olsun başka hero olsun kaçma kovalama da adeta 2. bir q gibi. Günateşi bitmeden, ayakkabının ilk parçasını almadan youmuu ya tamamlama. Çünkü oyun güçlü bir şekilde başlamana rağmen belli bir seviyeye gelmeden tank vasfı kazanamıyorsun.

Ayakkabı olarak da Swiftness-Atiklik herhalde- tercihim.

Garen bu rünlerle bu kabiliyetlerle gerçekten absürt bi damage çıkarıyor.Ama belli bi yere kadar agreaifleşmemek gerek yoksa 2 yiyen garen mi olur diye triplere girersiniz. Günateşinin can veren parçasını aldıktan sonra kudurum gitsin

Q ve E kritik vuruş yapabildiğinden ilk 6 levelde Q nun kritik geldiği bi QE kombosu riven ı lane e küstürüyor. Sizi keyiflendiriyor. Hatta kill çıkartmamanız içten bile değil.

Tf de yapmanız gereken karşı apc ye q yu vurmak.ve E ile mümkün olduğunca fala kişiye damage atmak. Tf yi başlatacak olan sizsiniz, olaylara sonradan dahil olmamaya çalışın.

İstersen bi oyun atabiliriz. Daha detaylı olarak anlatabilirim.

Renekton, riven, nasus, jax, vi, wukong, garen karşısında oyun aküsen herolardan.

Önceden rivendan çooook çektim. Ama sonradan garenin riven a karşı üstünlüğünü kşfettim.

Sıra pantheonu dağıtacak bi champ bulmakta. Şu sıralar ona gıcığım.

Ve bana kalırsa da riven ve yasuo noob herolarıdır. Özellikle riven. Çok uzun oldu sebeplerini gerekirse sonra yazarım

Kolay gelsin.

Riven mi low herosu,low eloda bilmeyen Rivenler ve karşılarında oyundan anlamayan insanlar oldukları için öyle düşünmen doğal

• quote:

Arkadasi tanimiyorum

Mantığa bak biri sana script dese susucak mısın,arkadaşta script var mı yok mu bilmiyorum ama kanıtlar falan saçma geldi AA reset denilen olaya da script diyen biri çamur atarsa sen de susturursun

• Evet tinlamam degilim sonucta o bana script dedi diye ban yiyecek degilim zaten

• quote:

Evet tinlamam degilim sonucta o bana script dedi diye ban yiyecek degilim zaten

Zaten ban falan yediğim yok sezon 2 den beri oynuyorum Syndra içinde script dediler hâla devam ediyorum elinde kanıt yoksa konuşmana gerek yok.
  • Peki

• direk lb pickle 1 sn bile düşünme
  • daha yeni rivenla pantı ezdim patates oldu adam

sadece o da değil mid riven oynuyordum kasmış pant solodaydı iyi de oynuyordu. yine kestim
    panthın nesi zorluyor ?
    smurf diye kolay da olabilir bilmiyorum s2 şu anda
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    riven da level 1 doran kılıcı ile geziyor qnq
  • shyvna renekton rumble var ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.