Şimdi Ara

Su markası tavsiyesi arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evdekiler eve hep sırma marka su alıyor. sırma'nın suyunu beğenmiyorum ve hep aynı marka su içmek zararlıymış. ama mecburen içmek zorunda kalıyorum. bazen dışarı çıktığımda bu nedenle kendime başka marka su da alıyorum. ama dışarıda sapanca kaynaklı sular haricinde bir tek erikli su bulabiliyorum. hep erikli marka su içmek de istemediğimden farklı markalar da arıyorum fakat çok nadir bulabiliyorum.

sizden lezzetli ve içimi güzel
    mümkünse ph değeri yüksek
    kaynağı sapanca'da olmayan
    ve mümkünse oturduğum yer olan istanbul/maltepe'de kolayca bulabileceğim su markaları önermenizi rica ediyorum.

şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlarda fuska içiyorum, pH'ı 7.5 bence ideal, sıcak dahi olsa içirtiyor kendini
  • istanbuldayız biz erikli içiyoruz çok beğeniyoruz ama değerlerini bilmiyorum.
  • eger damacana kullaniyorsaniz bi su uygulamasi var orada evinize yakin su markalari bulunuyor

• Damacana kullanıyoruz fakat azaldıkça marketten su alıp dolduruyoruz. arada farklı markalar da kullanmak istediğimden fakat piyasada erikli dışında bulamadığımdan yardım istedim. yorumları değerlendireceğim

• Daha önce Hamidiye Su kullanıyordum, su içesim gelmiyordu. Yaklaşık 2 yıldır Taşkesti Su kullanıyorum, Ph derecesi 8, özellikle de cam damacanasını tavsiye ederim, içtiğiniz an farkedeceksiniz, su tüketimimi bariz bir şekilde artırdı.
  • Arıtma almayı düşündünüz mü? Dışarıda ne bulursak onu alıyoruz mecbur ama evde arıtıp içmek en güzeli bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FIJI ve Evian'ı önerebilirim fiyatları pahalı ve heryerde bulunmuyor ama arada bir değişiklik için iyi ve kaliteli su markaları , özellikle "FIJI" araştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyyx -- 13 Ağustos 2020; 13:20:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bir çok su markasını öyle ya da böyle içmiş biri olarak son dönemde hayat marka suyu çok sevdim, içimi gerçekten çok yumuşak geliyor. nasıl oluyor derseniz alıp deneyin, markette 1.5lt olan 6lı paketi indirimdeydi oradan denedim çok hoşuma gitti gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.