Şimdi Ara

ŞU LİNKTEKİ PASSATI ALMAM HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-boyasiz-kazasiz-55000km-dsg-mukemmel-temizlikte-sahibindn-passat-85759045/detay

Arkadaşlar ilanda yazan herşey doğru... 1.8 tsı araç

Sadece yetkili servis bakımlı değil.

Bir de sahibi DSG diyor ama nasıl emin olabilir bu yıl ve model de... Bazıları triptronic çünkü...

Aradığım asıl 2010 mazda 3 impresiıvve otomaitkti ama yok oğlu yok oldu. Bulamıyorum bir türlü... (yani fiyatı şişirilmemiş şöyle hakkı olan 37 - 38 e)

Bende sınıf atladım biraz. Merak eden olursa yaş 35 iki çocuk sahibiyim. Ayda ortalama 1500 km yaparım.

Araçta iyi direksiyon tepkisi, yol tutuş, yüksek konfor ve sesszilik arıyorum.

Sİzce bu aracı verilen son fiyat olarak BU FİYATA (46.500) ALMALI MIYIM?

*** ALININCA PRİNS LPG UYGULANACAK. Bu konuda da görşlerinizi merak ediyorum.

Şİmdiden değerli görüşlerini esirgemeyenlere teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabatak58 -- 27 Mayıs 2012; 19:43:45 >

• Araç DSG değil, tiptronic. Alınan araca lpg demek istediniz sanırım. Bence güzel bir otomobil, temize de benziyor; DSG şart değil bence, ki tork konvertörlü şanzımanlar daha sorunsuz gibi görünüyor günümüz koşullarında. Ancak bu araç biraz fazla değer kaybedecektir bence.
  • Teşekkür ederim cevap için... Bu araçlarda DSG olup olmadığı nasıl anlaşılıyor? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Araç DSG değil, tiptronic. Alınan araca lpg demek istediniz sanırım. Bence güzel bir otomobil, temize de benziyor; DSG şart değil bence, ki tork konvertörlü şanzımanlar daha sorunsuz gibi görünüyor günümüz koşullarında. Ancak bu araç biraz fazla değer kaybedecektir bence.

Teşekkür ederim cevap için... Bu araçlarda DSG olup olmadığı nasıl anlaşılıyor? Teşekkürler...
  • Benim bildiğim, gördüğüm kadarıyla Passat'ların bu kasalarında DSG şanzımana sahip modellerde vites topuzunda gümüş renkli dsg yazısı oluyor.

ŞU LİNKTEKİ PASSATI ALMAM HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 27 Mayıs 2012; 19:50:56 >
  • Öncelikle 1.8 için TSI olup olmadığından emin değilim. Bana sorarsanız bu arabaya LPG olmaz. İkinci kısım ise, bildiğim kadarıyla TSI motorların hepsi DSG olarak geldi.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-bwcenter-dan-boyasiz-mazda-33000km-orjinal-87689965/detay

sınıfı yanlış atlamışsın arkdaşım al bunu lpg uyumu tam daha sorunsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıya 1.8T 120HP motorlarda LPG sorun olmuyordu ama 160lıklarda durum nedir bilemiyorum.

Emin olmamakla birlikte bence araç DSG değil 6 ileri tam otomatik.Kaldı ki DSG olmaması aslında daha iyi bile denilebilinir.

Bence almalısın.LPGsiz şehir içi 12 litre yakar ama bundan da haberin olsun.
  • Tiptronic'in ne oldugunu ogrenelim once forum olarak.

Tiptronic mi ? Dsg mi ? Gibi bi soru olmaz.

Tiptronic diye bi sanziman yok.

Tiptronik otomatik sanzimanlara manuel olarak mudahale eden sisteme denilen ad.

Tam otomatik ve yari otomatik tek kavrama , cift kavrama , bi cok otomatik sanzimanda triptronic ozelligi var.

Ayrica bu sanziman dsg yuksek ihtimal. Tsi motorlar dsg disinda bi sanzimanla sunulmadi bildigim kadariyla.

Fsi ve hitler motorlarda bi ara dsg kullanilmadigi halde dsg yazan kutular , vites topuzlari konulmustu. Ama tsi motorlar hep dsg sanziman ile kullanilmis olmasi lazim.

Edit : arac 2009 model eger gercekten 1.8 tsi motorsa arac dsg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 27 Mayıs 2012; 23:34:35 >
  • 2009 MODEL
    VOLKSWAGEN PASSAT
    1.8 TSİ 160 BG
    DSG F-1 VİTES
    COMFORTLİNE
    55.000 KM
    10 AIRBAG -- DİJİTAL KLİMA -- ABS FREN -- ASR
    SİS FARI -- CD ÇALAR -- ÇELİK JANT
    İMMOBİLİZER -- 4 CAM OTOMATİK -- BLUETOOTH
    ELEKTRİKLİ AYNALAR -- FAR YIKAMA
    HIZ SABİTLEYİCİ -- YAĞMUR SENSÖRÜ -- OTOMATİK YANAN FAR
    ÖN ARKA PARK SENSÖRÜ -- ISITMALI YAN AYNALAR
    Gayet tatminkar KUPON araba
  • araba bnmde hoşuma gitti ama bn sadece lpg yönünden kuşkuluyum sen alıcaksın bnce denek olucaksın gibime gelio ayda 1500 km için lpg taktırmazdım şahsen ama sen bilirsin sonra elinde kalmasın arabada he bu arada lpg yi kim takıcak nerde takıcak garanti veriyomu neydir ne değildir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Triptronic diye bi sanziman yok.

Haklısın, doğrusu tiptronic.
  • audi a4 modelleribde de kullanılan motor. şanzıman dsg değil. bence daha iyi. performansı iyi bir motor. lpg olarak prins doğru tercih. alınır zevkle binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

araba bnmde hoşuma gitti ama bn sadece lpg yönünden kuşkuluyum sen alıcaksın bnce denek olucaksın gibime gelio ayda 1500 km için lpg taktırmazdım şahsen ama sen bilirsin sonra elinde kalmasın arabada he bu arada lpg yi kim takıcak nerde takıcak garanti veriyomu neydir ne değildir?

LPG işi tam belli değil. Ama bir prins bayisine kendimi emanet edeceğim gibi gözüküyor. Konu çok yeni iki aylık mazisi var.

Her kafadan bir ses çıkıyor şu an tsı ye lpg konusunda... 3 saattir forum okuyorum, henüz doyurucu bir bilgi bulamadım. Ama şunu öğrendim. Artık tsi motorlara brc ve prins lpg takıyor ama hepsine değil... Zamanla hepsi olacak deniyor. mesela şu an garantili tsı 122 bg lik araçlara takıyorlar.

Sizden bir şey bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

2009 MODEL
    VOLKSWAGEN PASSAT
    1.8 TSİ 160 BG
    DSG F-1 VİTES
    COMFORTLİNE
    55.000 KM
    10 AIRBAG -- DİJİTAL KLİMA -- ABS FREN -- ASR
    SİS FARI -- CD ÇALAR -- ÇELİK JANT
    İMMOBİLİZER -- 4 CAM OTOMATİK -- BLUETOOTH
    ELEKTRİKLİ AYNALAR -- FAR YIKAMA
    HIZ SABİTLEYİCİ -- YAĞMUR SENSÖRÜ -- OTOMATİK YANAN FAR
    ÖN ARKA PARK SENSÖRÜ -- ISITMALI YAN AYNALAR
    Gayet tatminkar KUPON araba

DsG iş net değil. BU konuya nasıl bakıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

audi a4 modelleribde de kullanılan motor. şanzıman dsg değil. bence daha iyi. performansı iyi bir motor. lpg olarak prins doğru tercih. alınır zevkle binilir.

Bu şanzıman geçişleri hissetirir mi? Ya da ne bileyim vites aralıkları uzun mudur? Kullanma imkanı buldunuz mu hiç. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

quote:

araba bnmde hoşuma gitti ama bn sadece lpg yönünden kuşkuluyum sen alıcaksın bnce denek olucaksın gibime gelio ayda 1500 km için lpg taktırmazdım şahsen ama sen bilirsin sonra elinde kalmasın arabada he bu arada lpg yi kim takıcak nerde takıcak garanti veriyomu neydir ne değildir?

LPG işi tam belli değil. Ama bir prins bayisine kendimi emanet edeceğim gibi gözüküyor. Konu çok yeni iki aylık mazisi var.

Her kafadan bir ses çıkıyor şu an tsı ye lpg konusunda... 3 saattir forum okuyorum, henüz doyurucu bir bilgi bulamadım. Ama şunu öğrendim. Artık tsi motorlara brc ve prins lpg takıyor ama hepsine değil... Zamanla hepsi olacak deniyor. mesela şu an garantili tsı 122 bg lik araçlara takıyorlar.

benim bildiğim 1.8 tsi dsg mi geldi falan değilde aracın vites topuzunda dsg yazmamasından dolayı dsg olmayabilir derim.Lpg konusunda çok yakın bir brc bayisinden edindiğim bilgiye göre tamamen ldi sistemin ticari olarak tam oturması 2013 ocakta.Evet prins takıyor şuanda lpdi olması lazım o sistemde ama 5500 gibi bir fiyattan bahsediliyor.Buda tamamen amorti sisteminin hesabıyla göz önünde bulundurulur.Brc nin sistemi 3000-3500 arası olması ön görülüyor buda tamamen piskolojik sınırda.Bizde golf tsi almayı planlıyoruz ama tamamen brc yi bekleme kararı aldık.İnşallah yardımcı olabilmişimdir hayırlı forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

quote:

valla bnde çok duydum ama tatminkar olarak bnde bi şeydiyemem dsg konusu ise biri memnun biri değil yani oda şans gibi bn test sürüşü yaptım süper bana denildiğine göre servis biz malın arkasındayız diyo hee alanlarda en fazla 6 aylık olsun garantisini uzat dediler ama bn sanırım giulietta ya döndüm gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Triptronic diye bi sanziman yok.

Haklısın, doğrusu tiptronic.

Neyse işte yanlış bilinen bi durumdan bahsediyoruz.
  • araba çok hoş.
    Yalnız 0km araba parasına eski kasa,ve benzini içer.
    O açıdan bence mazda 3e bakmaya devam edin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.