|
Daha önce de konu açmıştım lakin sonuca ulaşamadım. Hem sizlerin görüşlerini hem farcıların hem de aynı aracı kullananların yorumlarını değerlendirdim. Hepsi bambaşka yorumlar. Kafam şu an çok karışık. Aslında benim sorum çok açık; Arabamın kısa farı mercekli ve fabrika çıkışı 55w H7 Halojen ampül ile geliyor. Ek bilgi olarak aynı aracın üst paketi d2s Xenon ile geliyor. Farlar dışarıdan aynı gibi fakat Xenon olanın merceğinin odak noktası ve arka çanağı vs. farklı oluyor diye biliyorum. Farlarım yeni sıfır aldım, mercekleri tertemiz. X, Y Ledler merceği karartıyor vs. diyorlar. Geceleri çok kullanmadıgım ve farlar yeni oldugu için bana sorun teşkil etmiyor. Bu bilgiler doğrultusunda EN UZAĞI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE AYDINLATMA İÇİN; 200 lira civarına satılan Osram Night Breaker veya Philips Racing Vision vb halojen ampülleri mi tercih etmeliyim, 400-500 lira civarına satılan Photon vb ledleri mi tercih etmeliyim, Csp led, 360 led, ıvır zıvır bilmem ne ledleri mi tercih etmeliyim? Satılan 360 ledlerde özellikle mercekli farlara uygun olduğuna dair ibareler görüyorum. Ayrıca tüm ürünlerin lümen değerlerine bakınca, halojenler çok düşük gözüküyor. Yardımcı olmaya çalısan arkadaslara simdiden teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt