Şimdi Ara

Var mı 4. Girişe bırakacak olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedeflediğimden düşük yaptım. 3. Girişimdi ama benim aptallığım 2 sene boyunca dershaneye gitmeden kazanmayı denemekti. İstediğim bölüm gene gelmiyor yapacak bir şey yok. Bir yer yazıp gideceğim ama merak ediyorum var mı burda 4. Seneyi düşünenler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 var hocam 1 yılı ünide geçirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diren Sıpaydi kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun olmayacaksa neden bıraktınız üniyi?

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 31 Temmuz 2018; 14:49:15 >
  • Şimdilik dondurmayı düşünüyorum hocam bırakma demeyelim de .Tıp için 3 sene sınava girdim 2015te 53k 2017de 51k şaka gibi 3 senede 2 k ileri atabildim ama rahattım.Şimdi en azından bi sene denemeye değer diye çalışıcam hakkımızda hayırlısı

• EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Hocam ondan değil ben düzen tutturamıyorum. Yaşadığım ev bodrum katında penceresi yok sayılır. Güneş ışığı falan almıyor zatem evcimen biriyim eve tıkılıp iyice kötü oluyorum. Eve en yakın kütüphane 1-1.5 saat uzaklıkta o yüzden hiç düzen tutturamadım beceremedim. Ailemi zorlamak da istemedim. Yapacak bir şey yok kadere razı olacağız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4SenedeTıpKazanan

Hocam ondan değil ben düzen tutturamıyorum. Yaşadığım ev bodrum katında penceresi yok sayılır. Güneş ışığı falan almıyor zatem evcimen biriyim eve tıkılıp iyice kötü oluyorum. Eve en yakın kütüphane 1-1.5 saat uzaklıkta o yüzden hiç düzen tutturamadım beceremedim. Ailemi zorlamak da istemedim. Yapacak bir şey yok kadere razı olacağız artık.
    Yurtta falan hazırlanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İnşallah olur hocam ben de tıp istiyordum. İyi denk geldik birbirimize

• Sana tavsiyem kırıkla hazırlanman hemen deme Ya kırıksız yapamadım kırıkla mı yapıcam diye ?Biraz üniversite ortamı sizi rahatlatır iyi gelebilir planlı bi şekilde çalışmanız kaydı ile ha baktınız olmuyo mu dondurun tekrar sınava girin hocam

• EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Hocam düşüncem üniversite yazıp orda hazırlanmak.en azından rahat rahat kütüphanesinde falan çalışırım. Konu eksiğim yok zaten deneme falan çözerim hep. Senelerdir obp yüzünden üniye girmedim düşürecek diye. Bu sene 7k attı. Sayesinde eczacılık planım da vardı o da battı artık diyorum düşürdüğü kadar düşürüyor zaten biraz daha düşürse ne fark eder

• quote:

Orijinalden alıntı: 4SenedeTıpKazanan

Hocam düşüncem üniversite yazıp orda hazırlanmak.en azından rahat rahat kütüphanesinde falan çalışırım. Konu eksiğim yok zaten deneme falan çözerim hep. Senelerdir obp yüzünden üniye girmedim düşürecek diye. Bu sene 7k attı. Sayesinde eczacılık planım da vardı o da battı artık diyorum düşürdüğü kadar düşürüyor zaten biraz daha düşürse ne fark eder
    Senin kararın ama kırıkla hiç olmaz
  • Harbi iyi denk geldik hocam Forumda birini 7kdan 16kya atmış kırık olarak.İyi bir sıralama yaparsak kırık çok kötü yapmaz gibi bakalım

Aynen hocam. Belki de kaderimiz budur. İnşallah olur

• Hocam bu sene mezundum sira arkadasim 97 li 4. Senesiydi

1-80k

2.40k

3.20k

Bu sene 15k gidiyor ama tabi herkes icin aynisi olmayabilir sadece bir ornek iyi düşünün

• İnşallah hocam

• 22k yım

Cesaret etmek isterim. Ama çok zor.

• Bbm09 B kullanıcısına yanıt
    Ne güzel başarmış hocam. Keşke benim de 4.ye gücüm olsa. Babam yazma seneye tekrar dene diyor. Ama benim gücüm yok :(

• Hocam hem psikolojik hem fiziksel olarak kendinizi degerlendirin daha kotu yapmak da var ucunda calisamazsaniz

• Up up

Dayım doktor istediğin bölüm için kal diyor ama bilmiyorum. Çok yük oluyorum bizimkilere canım sıkılıyor

• Benimde 3.girişimdi malesef mfden barajı geçemedim hemşirelik ya da ebelik istiyorum ailem bir sene daha kalmamı istemiyorlar dgs ile geçiş yap diyolar .Üniye gidip tekrardan hazırlanabilr miyim sizce obp yarıya düşüyor haliyle geri atıck ?? :( ne yapmalıyımm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.